- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.701
slm canım ben 1,5 sene önce yaptırdım Göksel bey e 1500 tl ödedim, gözaltım aydınlandı ,daha diri göründü, tavsiye ederim,Emeali gozaltlari icin isik dolgusu hakkindaki fikirlerin neler ve ne kadar odedin
Sevgiler
ben ilk burun estetiği olduğumda oğlum 5 yaşındaydı ,Merhaba hanimlar,
Ben de Abdulkadir Bey'e karar verdim. Sadece internetten arastirma yaptim. Emre ilhan ve Baris Cakir'in isimleri e cok rastladim ve Baris Cakir'dan gun aldim. Henuz gorusme gunum gelmedi ama ben instagram'dan Abdulkadir Bey'i buldum ve yaptigi burunlari daha guzel buldum. Baris Cakir'i cok metediyorlar ama eger resimlerden yola cikarsam bana Goksel'in yaptigi burunlar daha hos geldi.
Benim kucuk kizim var ve Istabul disindan gelicem ameliyat icin. Merak ettigim kucuk bir cocukla ameliyat sonrasinda nasil mucadele edebilecegim, ya burnuma carparsa vs gibi kafamda sorular var. bur an once bu burun isini aradan cikarmak istiyorum. Sizi burada buldugum icin seviniyorum
Ameliyat tarihimi aldim
Oooo senesi dolunca hayran kalacaksın burnuna çünkü senesi dolduğunda artık bütün hatları belirginleşmiş, yeni Şekli tamamen ortaya çıkmış oluyor:))
Emin ol daha da güzelleşecek :))Benim senesi dolmasina sanisim 3.5 ay var. Ne kadar daha degisicek cok merak ediyorum
Korkacak birşey yokki panik yapma hwrşey güzel olacaktır doğru yerdesin bence :)) ameliyat tarihi nezanan ?Ay insallah dogru karar vermisimdir. Ay ne zor bir karar, simdi birden heyecanlandim. Baris Cakir'da randevu aldigimda boyle olmamisti neden simdi korktum bilinmez
Harika tarihte yakın süper olmuş, muayene olduktan sonra stres heyecan hiçbirşey kalmayacak inan bana :)) hem muayene sırasında burun Tasarımı Yapılıyor onu görünce zaten midende kelebekler uçmaya başlıyor :))Ekim ayina aldim istanbul disindan geliyorum, gorusup hemen ameliyata alacaklar, anneeeee yillarca bekle zamani gelince tirssss :))))
Ceylinceeee parayi odeyince isin ciddiye bindigini anladim, kacsam mi napsam:)) heralde henuz hocayi gormedigin icin biraz bana kor dogusu gibi geliyor su an. Acaba hocalari gorup mu karar verseyd diyorum ama vaktim yok ki o kadar. Allah'im insallah dogru kararsir cok heyecanliyim xxx
Bence doğru yerdesin doğru karar verdin panik yapma , biz çok mutluyuz sende öyle olacaksın inşallah . Muayeneni olduktan sonra sende anlayacaksın doğru karar verdiğini.muayeneni ol tasarımını yapsın doktor bey ozaman bütün Taşlar yetine oturacak emin ol:)))Ceylinceeee parayi odeyince isin ciddiye bindigini anladim, kacsam mi napsam:)) heralde henuz hocayi gormedigin icin biraz bana kor dogusu gibi geliyor su an. Acaba hocalari gorup mu karar verseyd diyorum ama vaktim yok ki o kadar. Allah'im insallah dogru kararsir cok heyecanliyim xxx
Ne zamana , hadi gözün aydın :)Ameliyat tarihimi aldim
Gule gule kullan cok degistirmus seni, cok guzel. Eminim daha da guzellesecek. Ne kadar oldu ameliyat olali, derin ince mi kalin mi?Kızlar merak edenler albümden bakabilir, fotografları yüklüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?