Burun Estetiği Hasta Yorumları

Emeali gozaltlari icin isik dolgusu hakkindaki fikirlerin neler ve ne kadar odedin
Sevgiler
slm canım ben 1,5 sene önce yaptırdım Göksel bey e 1500 tl ödedim, gözaltım aydınlandı ,daha diri göründü, tavsiye ederim,
ama şu anda göz altı için gerdirme düşünüyorum Göksel bey e danışmam lazım cmt gidecektim gidemedim

ben ilk burun estetiği olduğumda oğlum 5 yaşındaydı ,
ilk başta onunla aynı yatağı paylaşmadım:) o da benim ameliyatlı durumumu gördüğünden bir şey olacak diye çok hassastı zaten,
sıkıntı olmuyor canım çocuklar inan bizlerden daha temkinliler:)

Ecemali ben deniz hn ile gorustum Teosyal yerine resytalin kullaniyorlarmis dolgu icin. Teosyalin kaliciligi neredyese 18 aya kadar. Sonuclar ayni ama kalicilikta Teosyal daha iyi diye okudum internetten. Sonuctan memnun kaldigina sevindim, umarim cokukluk sorununa cozum olur

Ay insallah dogru karar vermisimdir. Ay ne zor bir karar, simdi birden heyecanlandim. Baris Cakir'da randevu aldigimda boyle olmamisti neden simdi korktum bilinmez

Insallah darbe almadan iyilesme surecini atlatirim, cocuklu olunca herseyi dusunmek zorundasin ne vardi su isten genc kizken kurtulsaydim!

Neden birden heyacnlandim bilmiyorum. Baris Cakir'i buldugumda iste bu dedim kafam rahatti birden fikir degistirince ambele oldum tirstim :))

Ekim ayina aldim istanbul disindan geliyorum, gorusup hemen ameliyata alacaklar, anneeeee yillarca bekle zamani gelince tirssss :))))

Ekim ayina aldim istanbul disindan geliyorum, gorusup hemen ameliyata alacaklar, anneeeee yillarca bekle zamani gelince tirssss :))))
Harika tarihte yakın süper olmuş, muayene olduktan sonra stres heyecan hiçbirşey kalmayacak inan bana :)) hem muayene sırasında burun Tasarımı Yapılıyor onu görünce zaten midende kelebekler uçmaya başlıyor :))

Ceylinceeee parayi odeyince isin ciddiye bindigini anladim, kacsam mi napsam:)) heralde henuz hocayi gormedigin icin biraz bana kor dogusu gibi geliyor su an. Acaba hocalari gorup mu karar verseyd diyorum ama vaktim yok ki o kadar. Allah'im insallah dogru kararsir cok heyecanliyim xxx

Hayatta hersey olacagina variyor. Ama dogru karari verdigini dusunuyorum Goksel bey gibi bir doktor tanimadim ben hem yetenekli hem sabirli hem de cok efendi, baska bir doktor olsa kesin ben kan aglatirdim haha

Bence doğru yerdesin doğru karar verdin panik yapma , biz çok mutluyuz sende öyle olacaksın inşallah . Muayeneni olduktan sonra sende anlayacaksın doğru karar verdiğini.muayeneni ol tasarımını yapsın doktor bey ozaman bütün Taşlar yetine oturacak emin ol:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…