Burun Estetiği Hasta Yorumları

Kizlar birsey sorucam burun biraz havaya kalkinca dudak ustu de hafif kalkiyor mu? Oyle olursa gulusum cok tatli oluyor da :) yoksa sadece kikirdaklari hafif kaldiriyor ?

Kizlar birsey sorucam burun biraz havaya kalkinca dudak ustu de hafif kalkiyor mu? Oyle olursa gulusum cok tatli oluyor da :) yoksa sadece kikirdaklari hafif kaldiriyor ?

hic dikkat etmedim, dudak mesafesine gore degisiyordur belki:) Ama ifadende cok bir degisiklik olmiycak ve bu iyi birsey

heyecan dorukta sanırım :)) benimde burun ucu kaldırıldı ama hiç farketmedim dudak üstündeki değişikliğe :)) ama arkadaşlarında bahsettiği gibi ameliyat olduğunu kimse anlamayacak sadece yüzündeki güzelliği farkedecekler :)

Göksel bey in burunları genelde doğal ve anlaşılmaz oluyor herkes bir güzellik var ama deyip ne olduğunu kestiremiyorlar:)

Cok tsk ederim cok moral oldu demin bir kac mj okudum kikirdak eklenenlerde de hem erimis çökmüş sekli bozulmus nefes alma bozulmus moralim bozuldu ölene kadar boyle idare edeyim bari dedim
Revizyon konusunda sadece goksel beyi düşünüyorum ama once izin isini halletmem lazim şu an okuk stresi varken cesaretimi toplayamadim
Sen biraz daha bilgi verir misin kardesinin ameliyati konusunda
Cok tsk ederim

Ben de ayni fikirdeyim
Keske ilk ameliyati bu doktorlardan birine olsaydım
Ama doktorlar ünlü olup hasta sayıları arttikca cok sorunlu veya güzel olmayacak burunlari ameliyat etmiyorlar acele etmek lazim

Slm canım bence kötü şeyleri okuma boşuna moralini bozarsın ne gerek var ya . Herkesin burun yapısı aynı olmaz ki bak burada kaç kişiyiz hepimizin kemiği derisi birbirinden farklı e haliyle sonuçlar da farklı oluyor. Iyi şeyler düşün ameliyatını olup bitecek rahat nefes alacaksın ve Şekil Olarakta güzel olacak...ya ben inanıyorum senin ameliya sonucunda çok güzel olacak ama sen niye kendini bukadar üzüyorsan anlamıyorum. Habire kendini üzen şeyleri bulup çıkarıyorsun ortaya ya benim kardeşim ilk ameliyatını olduktan sonra inanılmaz bir bunalıma girdi ama onun derdi çok Feminen bir burnu olmuştu adam çocuğun burnunu kaydırak gibi oymuş bırakmış. Çocuğun burunda ne kıkırdak kalmış ne başka bişey çok üzüldü evden çıkmıyordu o üzülünce haliyle bizde üzülüyorduk. Derisi de çok ince yüzüne bak bütün kılcal damarları tek tek say :) ya çok riskliydi bizim ameliyatımız ama yinede belki bir umut o buhranlı havadan kurtulur diye Göksel beye geldik, iyi ki de gelmişiz. Adam okadar dürüst ki muayene de bize bu bu olur bu bu olmaz diye herşeyi açık açık anlattı. Sanada söylemiştir herşeyi zaten o yüzden hiç Endişe etme bence olmayacak yada kötü olacak birşey yapmaz Göksel bey. Sen iznini ayarlayana kadar pozitif ol bak ameliyat nekadar kolay ve güzel olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…