- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.721
Kızlar merak edenler albümden bakabilir, fotografları yüklüyorum :)
Kizlar birsey sorucam burun biraz havaya kalkinca dudak ustu de hafif kalkiyor mu? Oyle olursa gulusum cok tatli oluyor da :) yoksa sadece kikirdaklari hafif kaldiriyor ?
Evet çok sağol darısı sana artık inşallah :)Ayrica inanilmaz dogal ameliyat demeye bin sahit ister
Cok guzel olmus gule gule kullan asiri dogal ayni zamanda
heyecan dorukta sanırım :)) benimde burun ucu kaldırıldı ama hiç farketmedim dudak üstündeki değişikliğe :)) ama arkadaşlarında bahsettiği gibi ameliyat olduğunu kimse anlamayacak sadece yüzündeki güzelliği farkedecekler :)Kizlar birsey sorucam burun biraz havaya kalkinca dudak ustu de hafif kalkiyor mu? Oyle olursa gulusum cok tatli oluyor da :) yoksa sadece kikirdaklari hafif kaldiriyor ?
hangi doktora ameliyat oldun fotoğraflarınızı görebilirmiyizEn zor sürec basladi, Burnum Cok sisti, sekli kayboldu, ama bu sürec normal cünkü dokular eklendi... Biricik doktorum rahatlati beni, cok sismis dedi, icin rahat olsun dedi...
kızlar Göksel by e göz kapağı ve göz altı ameliyatı olmak istiyorum:)
tecrübe edineniniz var mı acaba ?
Aaaa niye biran önce olup kurtulsaydın şimdi sürekli düşünüp kendini yormuş olursun canım ya , kardeşiminde kaburgasından kıkırdak alınmıştı ama onun hiçbir zorluğunu çekmedi ki . Onu unuttu bile ilk Pansumana gittiğimizde :)) kıkırdak eklemenin ağrısı acısı yok hiç onun için sıkma kendini bence . Ben kardeşim ameliyat olduk ben kendi tecrübelerimize dayanarak söylüyorum eğer ameliyat olacaksan en erken tarihte ilk karar verdiğinde olacaksın, ileri tarihe randevu verildiyse yalvar yakar en erken tarihe aldıracaksın bence . Çünkü muayene sonrasındaki cesareti günler uZadıkça kaybediyorsun aklın karışıyor karıştırıyorlar yok şöyle olsun yok böyle olsun , Eş dost geliyor birşey söylüyor aklınız karışıyor oysaki en iyisini doktor biliyor ve söylüyor . Peki şimdiki tarih belli mi ? Hiç moralini bozma bak doktor beyin revizyon hastalarına onların hemen hemen hepsine de kıkırdak eklenmiştir oyüzden hiç üzülme ...
Hic bozma moralini eminim cok guzel olucaktir. Kikirdak eklenen arkadasim var @moskov kendisi unuttu gitti bizi, ama burnu bir harikaa
Merhaba; öncelikle ben ilk kez burun estetiğine kalkışanlardan biriyim. bu konuda burada epey bir yorum bırakılmış bende fazlasıyla araştırma yapmış bulunmaktayım. bir arkadasım ayaz aslanı önerdi ona ameliyat olacak arkadasımla bende muayene ye gittim fakat işin açıkcası yaptığı burunlar hep tek düze geldi bana ve açıkcası konusmamız esnasında kendimi pek rahat hissedemedim. sorularımı bile çekine çekine sordum. ne bir burnuma dokunma ne bir şöyle detaylı bir incelme vs bişey olmadı iki resim çekti photoshopta azıcık oynadı ve bu olur sana dedi. neyse ben kendi araştırmalarımdan yola çıkarak emre ilhan yada abdülkadir göksel de karar kıldım. malum onların ücretleride biraz tuzlu. paradan kaçındığımdan değil kesinlikle, olacaksa bir kere olsun adam gibi olsun diyenlerdenim. sizlerin önerileriniz nelerdir. önceden bu isimlere ameliyat olan arkadaslar yardımcı olabilirler mi bana? ücretlerinde herhangi bir opsiyon indirim vs vs kolaylık sağlıyorlar mı? şimdiden teşekkür ederim. yorumlarınızı merakla beklemekteyim.
O revizyon mu olmusBoyamakitabııııı Göksel bey bugun Facebook ta khulud diye bir revizyon hastasını paylaşmış gördünmü , harika olmuş burnu ya bayıldım . Revizyon yazınca aklıma hemen sen geldin bence hiç korkma bak revizyon bile oksa kıkırdak bile alsa hatika sonuçlar çıkarıyor :))
Slm canım bence kötü şeyleri okuma boşuna moralini bozarsın ne gerek var ya . Herkesin burun yapısı aynı olmaz ki bak burada kaç kişiyiz hepimizin kemiği derisi birbirinden farklı e haliyle sonuçlar da farklı oluyor. Iyi şeyler düşün ameliyatını olup bitecek rahat nefes alacaksın ve Şekil Olarakta güzel olacak...ya ben inanıyorum senin ameliya sonucunda çok güzel olacak ama sen niye kendini bukadar üzüyorsan anlamıyorum. Habire kendini üzen şeyleri bulup çıkarıyorsun ortaya yaCok tsk ederim cok moral oldu demin bir kac mj okudum kikirdak eklenenlerde de hem erimis çökmüş sekli bozulmus nefes alma bozulmus moralim bozuldu ölene kadar boyle idare edeyim bari dedim
Revizyon konusunda sadece goksel beyi düşünüyorum ama once izin isini halletmem lazim şu an okuk stresi varken cesaretimi toplayamadim
Sen biraz daha bilgi verir misin kardesinin ameliyati konusunda
Cok tsk ederim
A evet buarada o hastası ismi khulud du galiba oda revizyon ama nekadar güzel bir burun olmuş kadının burnu brn bayıldım vallaO revizyon mu olmus
herkesin mutlu olması kendini burnunu beğenmesi ne güzelKizlar yeni ameliyat olmus ve yeni resim eklemislere baktim burunlar süper gecmis olsun hepinize
herkesin mutlu olması kendini burnunu beğenmesi ne güzel
o zaman çektiğimiz sıkıntıya beklediğimize ve cebimize değiyor gerçekten,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?