Burun Estetiği Hasta Yorumları

Cok tsk ederim ben de resimlere baktim burunlar cok duzgun en ust siradaki sen misin
K
herkesin mutlu olması kendini burnunu beğenmesi ne güzel
o zaman çektiğimiz sıkıntıya beklediğimize ve cebimize değiyor gerçekten,
kesinlikle canım sonuç güzel olacaksa herşeyi değer burun çok önemli yüzümüzün tam Ortası valla ne burunlar görüyorum çok üzülüyorum insanlara nasıl böyle yapıyorlar bu insanların burunlarını ya, bide ameliyat sonrası artık kime baksam direk burnunu görüyorum :)

Bende sanki ameliyat sonrasi burna odakli yasamaya baslamistim eskiden bu kadar burna dikkat etmezdim belki de. Ama simdi normalde dondum. artik oturup burnumun her acidan fotograflarini cekmiyorum, unuttum ameliyat oldugum gercegini sanki bu burunla dogmusum gibi dusunuyorum

hangi doktora ameliyat oldun fotoğraflarınızı görebilirmiyiz
Ikinci ameliyatimi Göksel beye oldum, kikirdak eklendi, malesef ameliyatan sonra Enfektion yasadim bu nedenle erime oldu, fakat Göksel bey beni gercekten hic yanliz birakmadi, bu hafta bile Telefonda görüstük, cok merhametli bir Doktor, tekrar ameliyat olmam gerekiyor ama korkuyorum... Arkamda durmasi, hastasini asla yanliz birakmamasi daha cok güven verdi bana, sadece Doktor olarak degil, Insan olarak cok sevdim Göksel beyi...

ne zaman oldun revizyon ameliyatını tarih ne benım burnuma cemal cingi ameliyat yaptı kaburgadan kıkırdak eklendı çökme ve yamulma oldu çok iyi bir doktor araştırıyorum

Gecen Yil oldum, iyi düzelti Burnumu Göksel bey, hakini yemem , söyle söylim, kötünün iyisi oldu, ama istediyim gibi olmadi... Enfektiona gelince doktor hatasi degil, bünye hatasi... Aynaya ilk ameliyatimda bakamiyordum simdi baka biliyorum sükür , Göksel beyde emin olun, iyisi cikar ama kötüsü cikmaz, iciniz rahat olsun

Çok geçmiş olsun , peki şimdi ne yapılacak tekrardan bir müdahale yaptıracaklısın ?

ne zaman oldun revizyon ameliyatını tarih ne benım burnuma cemal cingi ameliyat yaptı kaburgadan kıkırdak eklendı çökme ve yamulma oldu çok iyi bir doktor araştırıyorum

Gecmis olsun. Dogru yerdesin, Goksel bey in yaptigi revizyonlar cidden cok basarili instagramdan gordugum kadari ile.

Tesekür ederim, evet telefonda Göksel beyle görüstüm, kasimda Berline gelicek, görüsüp kararimizi vericegiz, hayirlisi olur insallah...
İşte Göksel beyin farkı hastalarını hiç bırakmıyor, mutlu olmamız için elinden geleni yapıyor...senin için de çok sevindim canım ya demekki halledilebilecek bir sorun bu yaşadığın

İşte Göksel beyin farkı hastalarını hiç bırakmıyor, mutlu olmamız için elinden geleni yapıyor...senin için de çok sevindim canım ya demekki halledilebilecek bir sorun bu yaşadığın
Evet evet kesinlikle öyle, mutlu olmamiz icin ellinden geleni yapmak istiyor, hata ben bir ara baska doktor düsünmüsdüm , baska doktor arastiriyorsan haberim olsun demisti Göksel bey, benim onayimi al, öyle ol demisti... Iste bu yüzden Göksel beyden vazgecemiyorum...

Ben kıkırdak eklenince kıkırdagin kalıcı olmayacağını anladım şu an için tıbbın başka şansı yok vücut yapay birseyi ya da başka vücuttan dokuyu kabul etmiyor mecburen kendi vücudundan alıyorlar burdaki kbb.ci dedi ki kendisi estetik de yapıyor kıkırdak dışındaki zarla besleniyorMuş yani ne kadar iyi şekil verirseniz verin ne kadar iyi dikerseniz dikin kulak veya kaburga veya kasıktan alınan kıkırdak buruna göre şekil verilince dışındaki zar tahrip edilmiş oluyormuş beslenemeyen bu kikirdagin çüruyup yok olacağı kesin Abdülkadir bey bana da kıkırdak ekleyecegini söyledi ki revizyon ameliyatları genelde böyle oluyor ama kıkırdak eninde sonunda curüdügü için boşuna uğraşı gibi görünüyor Abdülkadir beye bunu sorma imkanım olmadı revizyon olacak olanlar doktorlarına sorarlarsa bana da özelden cevabı yazarsa sevinirim herkese geçmiş olsun

Gerçekten çok kaliteli bir doktorumuz var. Ben hemen hemen bütün ailemi getirip muayene ettirdim herhalde :)))umarım senin içinde güzel bir çözüm bulunur tatlım, muhakkak vardır halledilebilir diye düşünüyorum .inşallah herşey istediğin gibi olur

Slm canım bu nerden çıktı biz kardeşimin ameliyat Öncesinde revizyon ameliyatlarını çok araştırdık ama böyle birşeye rastlamadık. Bence bu soruna en doğru cevabı Göksel bey verir, ona ulaş nasıl olsa doktor beye de asistanlarına da whatsapp ve telefonla 7/24 ulaşabiliyoruz.hiç bekleme Çünkü aklında soru oldukça daha çok üzüleceksin , kafanı karıştırıp sıkma canını

Evet haklısın whatsapp.tan yazayım bari benim göksel beyin bilgi beceri ve tecrübesinden şüphem yok burdaki kbb doktoru da estetik yapıyor o söyledi bana ve revizyon olup kıkırdak eklenenlerde de çökme olduğunu duydukca bu işin de yüzde yüz bir çözüm olmayacağı izlenimi oluştu bende ne var ki nefes alamadığım için mecburen ameliyat olacağım
Çok tsk ederim

Bence yanlış düşünüyorsun canım biz kardeşim için hiç öyle seyler düşünmüyoruz canım çok güzel çok sağlam bir burnu oldu :)). Hem bak burda ecemali var kaç sene olmuş revizyon olalı , onunki de çok başarılı ... Rica ederim Ama Sen kendini üzmek için bit sürü neden buluyorsun ya

:) Ecemali.ye kıkırdak eklenmis mi
Senin kardeşin revizyon olali ne kadar oldu
Onun kaburgadan mi alınmıştı
Çok tsk ederim
Bana da doktor söyledi ben bilmiyorum ama ben de mecburen olcam

Yok canim ya hic duymadim, olurmu öyle sey? Eger kikirdak kendi doku
canim benimki enfektion tutdugu icin eridi, yani ameliyatan sonra kendi dokundan kikirdak alinirsa ve basarili ellerdeysen hic birsey olmaz... Korkma sakin :)))

Bana da cok ilginc geldi, daha once hic duymamistim. Revizyon olup kikirdak eklettirip cok guzel burunlari olan bir cok hasta var. Arastirmak lazim herkes herseyi soyleyebiliyor cunku:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…