- 11 Nisan 2011
- 510
- 112
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.761
Kiyamam cok zor bir sürec biliyorum , benimde sabahlari cok sis ( bir yil olucak ) aksamlarida aksine ip ince ... Sen seklinden memnunsan ödemi fazla takma, zamanla gecer...Ben ameliyat olali 10 ay olucak sanirim ve hala sis dokununca burnum. Nasil bir deriymis bu Allahim. Ne kadar daha bekliyecegim acaba.
Hiç unuturmuyum ya sadece gezmekle çok meşguldüm :)Hic bozma moralini eminim cok guzel olucaktir. Kikirdak eklenen arkadasim varmoskov kendisi unuttu gitti bizi, ama burnu bir harikaa
Kiyamam cok zor bir sürec biliyorum , benimde sabahlari cok sis ( bir yil olucak ) aksamlarida aksine ip ince ... Sen seklinden memnunsan ödemi fazla takma, zamanla gecer...
Zaren Kaburga eklemeden revizyon ameliyatı nasıl olur ki ben çok iyi bilmiyorum, kardeşimin muayenesinde Göksel bey dedi ilk ameliyatında burun içindeki bütün kıkırdak kullanıldıysa ek kıkırdak kullanacağız diye. Benim kardeşimin hem kulak hem kaburgadan alındı 1 sene oldu herhalde ya geçmişte olabilir:) Ecemali.ye kıkırdak eklenmis mi
Senin kardeşin revizyon olali ne kadar oldu
Onun kaburgadan mi alınmıştı
Çok tsk ederim
Bana da doktor söyledi ben bilmiyorum ama ben de mecburen olcam
Ay süper ya hoşgeldin içimiz açıldı valla hep karamsarlık hep karamsarlık . Ben diyorum mutlu revizyon hasta çoooook bak ecemali benim erkek kardeşin sen birde lü instagramda fotolarını paylaşan bir bayan khulud bildiklerim bunlar ve çok mutlular :))Off burası karasız korkulu revizyon hastaları ile dolmul. Kızlar üçüncü aneliyatını olmuş ve burnu ıfırdan kıkırdaklar ile yapılmış biri olarak söyleyebilirim ki öyle kötü şeyler yazmayın resmen korktum. Maşallah sapasağlam benim burnum allah korusun erimeyecekte :) sizinde erimez korkmayın ya. Ameliyat olmadan önceki pskopat halim böyleydi herşeyin en kötüsünü düşünüyordum. Şimdi rahatladım keyfim yerine geldi :)
evet tüm içtenliğimle söyleyebilirim ki ben çok mutluyum kızlar:)Ay süper ya hoşgeldin içimiz açıldı valla hep karamsarlık hep karamsarlık . Ben diyorum mutlu revizyon hasta çoooook bak ecemali benim erkek kardeşin sen birde lü instagramda fotolarını paylaşan bir bayan khulud bildiklerim bunlar ve çok mutlular :))
Ecemali bir kaç kez sordum cevabı kaçırdım sanırım sana kıkırdak eklendi mievet tüm içtenliğimle söyleyebilirim ki ben çok mutluyum kızlar:)
Neden hem kulak hem kaburgaZaren Kaburga eklemeden revizyon ameliyatı nasıl olur ki ben çok iyi bilmiyorum, kardeşimin muayenesinde Göksel bey dedi ilk ameliyatında burun içindeki bütün kıkırdak kullanıldıysa ek kıkırdak kullanacağız diye. Benim kardeşimin hem kulak hem kaburgadan alındı 1 sene oldu herhalde ya geçmişte olabilir
Geçmiş olsun ne güzel darısı başımıza ia aminAy süper ya hoşgeldin içimiz açıldı valla hep karamsarlık hep karamsarlık . Ben diyorum mutlu revizyon hasta çoooook bak ecemali benim erkek kardeşin sen birde lü instagramda fotolarını paylaşan bir bayan khulud bildiklerim bunlar ve çok mutlular :))
Önemli olan zaten sekli ve yüzüne uyumlu olan bir Burun, ödem daha hizli ilestire bilirsin, Arnica Hömopatie ( dogal) kücük haplar var, ve bol su ic, cok faydasi olur:)))9 ay olmuş pardon derim at derisi gibi çook kalın hala ödem var, şeklini seviyorum ama şişlikler inicek mi tamamen diye bekle bekle bakalım 6-7 ay daha sabredeceğim. Eskisine göre harika burnum o nedenle çok da takılmıyorum.
Maşallah nazar değmesin :) darısı tüm isteyenlerin başınaAy süper ya hoşgeldin içimiz açıldı valla hep karamsarlık hep karamsarlık . Ben diyorum mutlu revizyon hasta çoooook bak ecemali benim erkek kardeşin sen birde lü instagramda fotolarını paylaşan bir bayan khulud bildiklerim bunlar ve çok mutlular :))
yok canım bana kulak arkasından yağ dokusu alınıp burnumun üzerine yerleştirildi,çünkü benim ilk ameliyatımda burun üzerinde çökme olduEcemali bir kaç kez sordum cevabı kaçırdım sanırım sana kıkırdak eklendi mi
Bende bende çok mutluyum :)))))evet tüm içtenliğimle söyleyebilirim ki ben çok mutluyum kızlar:)
İlk doktorumuz ameliyatı yaparken bütün kıkırdağı alıp atmış diyorum ya kaydırak gibiydi çocuğun burnuNeden hem kulak hem kaburga
Önemli olan zaten sekli ve yüzüne uyumlu olan bir Burun, ödem daha hizli ilestire bilirsin, Arnica Hömopatie ( dogal) kücük haplar var, ve bol su ic, cok faydasi olur:)))
Bende bende çok mutluyum :)))))
Neredeydin kiz? Hesap ver derhal:)))Kizlar merhaba. Uzun zamandir gorusemedik. Herkes iyi mi? Ozlemisim buralari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?