- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.781
nerdesin canımcım hayat nasıl gidiyor :)Neredeydin kiz? Hesap ver derhal:)))
Kizlar merhaba. Uzun zamandir gorusemedik. Herkes iyi mi? Ozlemisim buralari :)
Ben hep buradayim canim sanirim Zeynosu soracaktin :)))nerdesin canımcım hayat nasıl gidiyor :)
Neredeydin kiz? Hesap ver derhal:)))
Yaz çok hızlı geçti. ben de sakindi, pek birşey yapamadım ama sen pek durmadın gördüğüm kadarıyla :) benim için de gezdin sanırım :))Instagram da varligini bilmesem ne oldu bu kıza derdim:)) Hosgeldin tekrardan nasil gecti yaz?
Senin kardeşin fotolarını görmüştüm instagramda. Çok doğal bir erkek burnu olmuştu gerçektende. ayy bu arada erkeğe de kalkık kadın burnu gibi burun hiç gitmiyor. biraz fazla feminen oluyor :)İlk doktorumuz ameliyatı yaparken bütün kıkırdağı alıp atmış diyorum ya kaydırak gibiydi çocuğun burnubildiğin bayan burnuydu. Çok şükür doktor bey düzeltti de kardeşim de şimdi çok Mutlu
Cok gecmis olsun canim yaaaaa sükür iyisinHemen veriyorum hesabımı :) Ameliyat oldum. Apandisitim patladı. Hemen ameliyata aldı doktorlar. 2 hafta istirahatim oldu. sonra bayram falan filan uzak kaldım biraz. Ama şimdi iyiyim şükür :)
geçmiş olsun arkadaşım önemli bir rahatsızlık geçirmişsin hiç haberimiz olmadı yawHemen veriyorum hesabımı :) Ameliyat oldum. Apandisitim patladı. Hemen ameliyata aldı doktorlar. 2 hafta istirahatim oldu. sonra bayram falan filan uzak kaldım biraz. Ama şimdi iyiyim şükür :)
Hoşgeldinnnn , çok geçmiş olsun ameliyat olmuşsun...şimdi iyisin sanırım . Bende diyorum nerde bu güzel hatun botox dolgu Hakkı'nda hiç konuşamadık bu yaz , özledik seni :))Kizlar merhaba. Uzun zamandir gorusemedik. Herkes iyi mi? Ozlemisim buralari :)
Senin kardeşin fotolarını
evet Can'ım gerçekten çok fena bir burnu vardı kardeşimin.ben kardeşimin 10 gün sonraki burnunu görünce pes dedim artık bıkadarı da olmaz o kayık burnu Nasıl bu hale getirdi inanamıyorum. Hastaya değer veriyor, dinliyor önemsiyor zaten estetik ameliyatlarında da en önemlisi bu değil mistir hasta bedenindeki rahatsızlığı çok iyi anlatmalı doktoru çok iyi anlamalı . Kızlar bi bu yönden şanslıyız ben muayeneye gittiğim ilk gün odasına girdiğimde ayağı kalkıp tokalaşmak için yanımıza geldiğinde anlamıştım zaten :)Senin kardeşin fotolarını görmüştüm instagramda. Çok doğal bir erkek burnu olmuştu gerçektende. ayy bu arada erkeğe de kalkık kadın burnu gibi burun hiç gitmiyor. biraz fazla feminen oluyor :)
Yaz çok hızlı geçti. ben de sakindi, pek birşey yapamadım ama sen pek durmadın gördüğüm kadarıyla :) benim için de gezdin sanırım :))
Merhaba arkadaşlar ben de 7 ay önce ameliyat oldum göksel beye. Burnumdan memnunum ancak bu kadar süre geçmesine rağmen burun ucundaki ödemler geçmedi. Göksel Bey bu durumu cildimin çok yağlı olmasına bağlıyor. Cildiyeye gittim ancak burun içine biz bir şey yapamayız diyorlar roaccutane benzeri bir ilaç da kullanmak istemiyorum. Bu ödemden nasıl kurtulabilirim bilgisi olan var mı? Ya da bunca zaman geçmesine rağmen ödemin olması normal mi??
ödemin itmesi için 7 ay süre uzun değil canımMerhaba arkadaşlar ben de 7 ay önce ameliyat oldum göksel beye. Burnumdan memnunum ancak bu kadar süre geçmesine rağmen burun ucundaki ödemler geçmedi. Göksel Bey bu durumu cildimin çok yağlı olmasına bağlıyor. Cildiyeye gittim ancak burun içine biz bir şey yapamayız diyorlar roaccutane benzeri bir ilaç da kullanmak istemiyorum. Bu ödemden nasıl kurtulabilirim bilgisi olan var mı? Ya da bunca zaman geçmesine rağmen ödemin olması normal mi??
canım ilk defa burun ameliyatı olacaksan 10.000 TLGüncel fiyat bilgisi olan?
Tesekkur ederim canim. Yaz benim icin de cok hizli gectiinanmiyorum çok geçmiş olsun. Evet gezdim tozdum simdi kış uykusu zamanı:)
Hahaaa. Tatil yapamayHoşgeldinnnn , çok geçmiş olsun ameliyat olmuşsun...şimdi iyisin sanırım . Bende diyorum nerde bu güzel hatun botox dolgu Hakkı'nda hiç konuşamadık bu yaz , özledik seni :))
haha dogru diyorsun. Ben muayeneye gittigimde burun icin gittim. Cene ameliyati olmam gerektigini ogrendim. Yani o kadar ki bizim bildigimizin ve istedigimizin cok otesinde doktor beyin bize bakisi :)))evet Can'ım gerçekten çok fena bir burnu vardı kardeşimin.ben kardeşimin 10 gün sonraki burnunu görünce pes dedim artık bıkadarı da olmaz o kayık burnu Nasıl bu hale getirdi inanamıyorum. Hastaya değer veriyor, dinliyor önemsiyor zaten estetik ameliyatlarında da en önemlisi bu değil mistir hasta bedenindeki rahatsızlığı çok iyi anlatmalı doktoru çok iyi anlamalı . Kızlar bi bu yönden şanslıyız ben muayeneye gittiğim ilk gün odasına girdiğimde ayağı kalkıp tokalaşmak için yanımıza geldiğinde anlamıştım zaten :)
Teşekkür ederim, sevindim burnundan memnun olmana :) Bazen ödem sökücü bitkisel şeyler önerenler oluyor onun için sormuştum aslında ama beklemekten başka çare yok sanırım :)7 ay daha cok erken bir süre. Benim de 9 ay oldu ve ucu hala ödemli. Kalın derili hasta olmanın dezavantajı. Sabırla beklemekten baska care yok sanirim. 1 sene sonunda cok daha iyi olacagina eminim. Bazen deri kalinligi cok fazla ise odemlerin inmesi 2 seneyi bile bulabilmekteymisNefes alip vermem asiri duzeldi ama o yonden ben cok mutluyum. Burnumun bu hali bile cok seker, bakalim zaman gosterecektir.
ödemin itmesi için 7 ay süre uzun değil canım
burun estetikleri kişinin derisine ve işlem yapılma detayına göre değişir
2 sene bitince o burun tamamen her türlü aşamayı geçmiş oluyor
1 sene geçsin ödem kalmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?