Burun Estetiği Hasta Yorumları

Senin kardeşin fotolarını görmüştüm instagramda. Çok doğal bir erkek burnu olmuştu gerçektende. ayy bu arada erkeğe de kalkık kadın burnu gibi burun hiç gitmiyor. biraz fazla feminen oluyor :)

Hemen veriyorum hesabımı :) Ameliyat oldum. Apandisitim patladı. Hemen ameliyata aldı doktorlar. 2 hafta istirahatim oldu. sonra bayram falan filan uzak kaldım biraz. Ama şimdi iyiyim şükür :)
Cok gecmis olsun canim yaaaaa sükür iyisin

Hemen veriyorum hesabımı :) Ameliyat oldum. Apandisitim patladı. Hemen ameliyata aldı doktorlar. 2 hafta istirahatim oldu. sonra bayram falan filan uzak kaldım biraz. Ama şimdi iyiyim şükür :)
geçmiş olsun arkadaşım önemli bir rahatsızlık geçirmişsin hiç haberimiz olmadı yaw

Senin kardeşin fotolarını
Senin kardeşin fotolarını görmüştüm instagramda. Çok doğal bir erkek burnu olmuştu gerçektende. ayy bu arada erkeğe de kalkık kadın burnu gibi burun hiç gitmiyor. biraz fazla feminen oluyor :)
evet Can'ım gerçekten çok fena bir burnu vardı kardeşimin.ben kardeşimin 10 gün sonraki burnunu görünce pes dedim artık bıkadarı da olmaz o kayık burnu Nasıl bu hale getirdi inanamıyorum. Hastaya değer veriyor, dinliyor önemsiyor zaten estetik ameliyatlarında da en önemlisi bu değil mistir hasta bedenindeki rahatsızlığı çok iyi anlatmalı doktoru çok iyi anlamalı . Kızlar bi bu yönden şanslıyız ben muayeneye gittiğim ilk gün odasına girdiğimde ayağı kalkıp tokalaşmak için yanımıza geldiğinde anlamıştım zaten :)

Merhaba arkadaşlar ben de 7 ay önce ameliyat oldum göksel beye. Burnumdan memnunum ancak bu kadar süre geçmesine rağmen burun ucundaki ödemler geçmedi. Göksel Bey bu durumu cildimin çok yağlı olmasına bağlıyor. Cildiyeye gittim ancak burun içine biz bir şey yapamayız diyorlar roaccutane benzeri bir ilaç da kullanmak istemiyorum. Bu ödemden nasıl kurtulabilirim bilgisi olan var mı? Ya da bunca zaman geçmesine rağmen ödemin olması normal mi??

7 ay daha cok erken bir süre. Benim de 9 ay oldu ve ucu hala ödemli. Kalın derili hasta olmanın dezavantajı. Sabırla beklemekten baska care yok sanirim. 1 sene sonunda cok daha iyi olacagina eminim. Bazen deri kalinligi cok fazla ise odemlerin inmesi 2 seneyi bile bulabilmekteymis Nefes alip vermem asiri duzeldi ama o yonden ben cok mutluyum. Burnumun bu hali bile cok seker, bakalim zaman gosterecektir.

ödemin itmesi için 7 ay süre uzun değil canım
burun estetikleri kişinin derisine ve işlem yapılma detayına göre değişir
2 sene bitince o burun tamamen her türlü aşamayı geçmiş oluyor
1 sene geçsin ödem kalmaz canım

Hoşgeldinnnn , çok geçmiş olsun ameliyat olmuşsun...şimdi iyisin sanırım . Bende diyorum nerde bu güzel hatun botox dolgu Hakkı'nda hiç konuşamadık bu yaz , özledik seni :))
Hahaaa. Tatil yapamay
haha dogru diyorsun. Ben muayeneye gittigimde burun icin gittim. Cene ameliyati olmam gerektigini ogrendim. Yani o kadar ki bizim bildigimizin ve istedigimizin cok otesinde doktor beyin bize bakisi :)))

Teşekkür ederim, sevindim burnundan memnun olmana :) Bazen ödem sökücü bitkisel şeyler önerenler oluyor onun için sormuştum aslında ama beklemekten başka çare yok sanırım :)

Umarım beklemekten başka çare yok sanırım :) Göksel Bey sağolsun her gittiğimde çok yardımcı oluyor Allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…