Burun Estetiği Hasta Yorumları

Slmmmm canım sen nezaman ameliyat olmuştun ,ödemin inmesini bilemem ama bu benim burnum diyebilmek için tam 1 yılı doldurmak gerekiyor.ama bence ödem kişiye göre de değişiyor benim ödemim çok fazla olmadı mesela ama bir arkadaşımsın tam 1 yıl sürdü burnunun oturması ödeminin bitmesi.

2 hafta bile o kadar farkediyor ki. Yani artik kendi burnumu kendim muayene etmeye basladim anliyorum odemi, buaralar artik burun sirti denen yer iyice oturdu tüm ödem burun ucuna indi orasi da gidince harika olucakkkkkkk. Pozitif enerji! <3

25 aralikta 1. senemi kutluyor olacagim :))) Ne cabuk gecti korkutucu sekilde hizli geciyor zaman!

Teşekkür ederim, sevindim burnundan memnun olmana :) Bazen ödem sökücü bitkisel şeyler önerenler oluyor onun için sormuştum aslında ama beklemekten başka çare yok sanırım :)
Canim bol bol su tüket ve Arnica hömopatie kücük haplar var ayrica bitkisel Ödeme karsi caylarda var... Ezaciyim ben... :)))

Merhaba,
Burun ameliyatından önce 3D tekniği ile burnun nasıl olacagını görebiliyor muyuz?
Bu sistemi kullanıyor mu?
Slm muayene sırasında yapılan tasarımlar insanın içini okadar rahatlatıyor ki anlatamam. Ameliyat sonrası ortaya çıkacak sonuca en yakın çalışmayı görmek benim endişelerimi azaltmış hatta beni heyecanlandırmıştı :)) Zaman nekadar çabuk geçiyor ya güzel heyecanlar sonuçta güzel olduktan sonra hiç problem kalmıyor :))

ne zaman oldun revizyon ameliyatını tarih ne benım burnuma cemal cingi ameliyat yaptı kaburgadan kıkırdak eklendı çökme ve yamulma oldu çok iyi bir doktor araştırıyorum
Can'ım slm mesajını okudum fakat özelden Nasıl yanıtlayacaktım yapamadım ya çok iyi değilim internette burdan yazıyorum kusura bakma benim kardeşimin revizyonunu sormuşsun Abdülkadir Göksel bey yaptı. Burada daha önce de anlattım kaydırak gibi bir burun yapmışlardı çocuğa.psikolojisi bozulmuştu yavrumun ya Abdülkadir beyden Allah razı olsun kardeşim resmen hayata döndü valla harika bir burnu oldu çok Mutlu okadar Mutlu ki artık bir sevgilisi var :))))

Tasarımdan daha güzel oluyor bence zaten :))) Maşallah doktorumuza

Merhaba Arkadaşlar
Bende burun ameliyatı olmak istiyorum.Burnum dıştan hafif kemerli uzu uzun ve düşük
İçten burun etlerim büyük ve sag tarafa hafif egrilik var.Emre İlhan ve Abdulkadir göksel arasında kaldım.
Kaşlarım düşük olduğu için aynı ameliyatla kaşlarımı da kaldırmak istiyorum. Ama Emre İlhan kaş kaldırma yapmıyomuş.
Abdulkadir göksel yapıyormuş.Yaşım 28 sizce ikisini de yapan Abdulkadir göksele mi yaptırayım. Yoksa Emre ilhana burun estetiğimi yaptırıp kaşıma da daha sonra botox felan mı yaptırayım hem Kaş ekimi de yaptırmak istiyorum ekerken de makul düzeyde kaldırabiliyorlar sanırım.Çünkü Burun ameliyatı ve Kaş kaldırma için ayrı bir ameliyat yaptıramam iki kere hem masraf hem aneztezi demek bu

Abdulkadir göksele giden herkes çene demi yaptırıyor yoksa gidenler çeneleri sorunlu olanlar mı oluyor anlayamadım.Bütün hastalarının çeneleri de yapılmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…