- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.801
Slmmmm canım sen nezaman ameliyat olmuştun ,ödemin inmesini bilemem ama bu benim burnum diyebilmek için tam 1 yılı doldurmak gerekiyor.ama bence ödem kişiye göre de değişiyor benim ödemim çok fazla olmadı mesela ama bir arkadaşımsın tam 1 yıl sürdü burnunun oturması ödeminin bitmesi.Merhaba arkadaşlar ben de 7 ay önce ameliyat oldum göksel beye. Burnumdan memnunum ancak bu kadar süre geçmesine rağmen burun ucundaki ödemler geçmedi. Göksel Bey bu durumu cildimin çok yağlı olmasına bağlıyor. Cildiyeye gittim ancak burun içine biz bir şey yapamayız diyorlar roaccutane benzeri bir ilaç da kullanmak istemiyorum. Bu ödemden nasıl kurtulabilirim bilgisi olan var mı? Ya da bunca zaman geçmesine rağmen ödemin olması normal mi??
Slmmmm canım sen nezaman ameliyat olmuştun ,ödemin inmesini bilemem ama bu benim burnum diyebilmek için tam 1 yılı doldurmak gerekiyor.ama bence ödem kişiye göre de değişiyor benim ödemim çok fazla olmadı mesela ama bir arkadaşımsın tam 1 yıl sürdü burnunun oturması ödeminin bitmesi.
Canim bol bol su tüket ve Arnica hömopatie kücük haplar var ayrica bitkisel Ödeme karsi caylarda var... Ezaciyim ben... :)))Teşekkür ederim, sevindim burnundan memnun olmana :) Bazen ödem sökücü bitkisel şeyler önerenler oluyor onun için sormuştum aslında ama beklemekten başka çare yok sanırım :)
güzel bekleyişler bunlar canım hiç sıkılma ,Umarım beklemekten başka çare yok sanırım :) Göksel Bey sağolsun her gittiğimde çok yardımcı oluyor Allahtan.
Umarım beklemekten başka çare yok sanırım :) Göksel Bey sağolsun her gittiğimde çok yardımcı oluyor Allahtan.
Canim bol bol su tüket ve Arnica hömopatie kücük haplar var ayrica bitkisel Ödeme karsi caylarda var... Ezaciyim ben... :)))
ilk amaliyatsa 10 bin TL ,revizyon ise 13.500 TLMerhaba Dr Gokselin burun estetik fiyatlarini ogrenebilirmiyim?
Merhaba,ilk amaliyatsa 10 bin TL ,revizyon ise 13.500 TL
Merhaba,
Burun ameliyatından önce 3D tekniği ile burnun nasıl olacagını görebiliyor muyuz?
Bu sistemi kullanıyor mu?
Slm muayene sırasında yapılan tasarımlar insanın içini okadar rahatlatıyor ki anlatamam. Ameliyat sonrası ortaya çıkacak sonuca en yakın çalışmayı görmek benim endişelerimi azaltmış hatta beni heyecanlandırmıştı :)) Zaman nekadar çabuk geçiyor ya güzel heyecanlar sonuçta güzel olduktan sonra hiç problem kalmıyor :))Merhaba,
Burun ameliyatından önce 3D tekniği ile burnun nasıl olacagını görebiliyor muyuz?
Can'ım slm mesajını okudum fakat özelden Nasıl yanıtlayacaktım yapamadım ya çok iyi değilim internettene zaman oldun revizyon ameliyatını tarih ne benım burnuma cemal cingi ameliyat yaptı kaburgadan kıkırdak eklendı çökme ve yamulma oldu çok iyi bir doktor araştırıyorum
Merhaba,
Abdülkadir Göksel fiyatlari nekadar?
rica ederim canımcok tessekur ederim.
Slm muayene sırasında yapılan tasarımlar insanın içini okadar rahatlatıyor ki anlatamam. Ameliyat sonrası ortaya çıkacak sonuca en yakın çalışmayı görmek benim endişelerimi azaltmış hatta beni heyecanlandırmıştı :)) Zaman nekadar çabuk geçiyor ya güzel heyecanlar sonuçta güzel olduktan sonra hiç problem kalmıyor :))
Arkadaşlar merhaba,
Uzun süredir araştırıyorum ancak halen bi karar verebilmiş değilim maalesef..
Göksel Bey kafama birazcık yattı gibi, benim nefes alamama problemim var çoooook uzun süredir. Bundan kaynaklı çok fazla sorun yaşıyorum. Deviasyon ameliyatı olmam lazım tabii ki burnumdaki kemer ve ucunun düşüklüğünün de giderilmesi gerek :)Göksel Bey'in fiyatları hakkında sağlıklı pek bir bilgiye ulaşamadım.. Gidip bi görüşmem gerek ancak şu an İstanbul dışındayım. Fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz?
Cevaplarınızı alıntı yaparak yazarsanız okuyabilmem daha kolay olacaktır. Teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?