- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.821
gerek var ise çene yaptırıyorlar mesela ben de çeneye gerek yoktu yapılmadı..Abdulkadir göksele giden herkes çene demi yaptırıyor yoksa gidenler çeneleri sorunlu olanlar mı oluyor anlayamadım.Bütün hastalarının çeneleri de yapılmış..
Abdulkadir göksele giden herkes çene demi yaptırıyor yoksa gidenler çeneleri sorunlu olanlar mı oluyor anlayamadım.Bütün hastalarının çeneleri de yapılmış..
slm canım, ben senin yerinde olsam Göksel bey i tercih ederdim çünkü yaptığı işlerde çok güzel sonuçlar çıkartıyor .Doğal ve güzel.Ben kendisine 4 yıl önce burun estetiği oldum çok memnunum botox ve dolgu işlemlerimide hep kendisine yaptırdım kimse anlamıyor ne yüz ifadem de bir şaşkınlık var ne de doğal olmayan bir ifade.Eğer kaşın için kaldırılması konusunda Göksel bey onay verdiyse bence ona yaptır derim sanaMerhaba Arkadaşlar
Bende burun ameliyatı olmak istiyorum.Burnum dıştan hafif kemerli uzu uzun ve düşük
İçten burun etlerim büyük ve sag tarafa hafif egrilik var.Emre İlhan ve Abdulkadir göksel arasında kaldım.
Kaşlarım düşük olduğu için aynı ameliyatla kaşlarımı da kaldırmak istiyorum. Ama Emre İlhan kaş kaldırma yapmıyomuş.
Abdulkadir göksel yapıyormuş.Yaşım 28 sizce ikisini de yapan Abdulkadir göksele mi yaptırayım. Yoksa Emre ilhana burun estetiğimi yaptırıp kaşıma da daha sonra botox felan mı yaptırayım hem Kaş ekimi de yaptırmak istiyorum ekerken de makuldüzeyde kaldırabiliyorlar sanırım.ÇünküBurun ameliyatı ve Kaş kaldırma için ayrı bir ameliyat yaptıramam iki kere hem masraf hem aneztezi demek bu
Yardım lütfen. ..
Merhaba tşk ederim cvp verdiğiniz içinslm canım, ben senin yerinde olsam Göksel bey i tercih ederdim çünkü yaptığı işlerde çok güzel sonuçlar çıkartıyor .Doğal ve güzel.Ben kendisine 4 yıl önce burun estetiği oldum çok memnunum botox ve dolgu işlemlerimide hep kendisine yaptırdım kimse anlamıyor ne yüz ifadem de bir şaşkınlık var ne de doğal olmayan bir ifade.Eğer kaşın için kaldırılması konusunda Göksel bey onay verdiyse bence ona yaptır derim sana
CANIM RİCA EDERİM,botox evet kaldırıyor elbette ancak ben kaş kısmına değil de göz çevresine yaptırıyorum çünkü yeterince kalkık zaten:)Merhaba tşk ederim cvp verdiğiniz için
Abdulkadir göksel beye kasımda randevu aldım 28 yaşındayım kaş kaldırmada ameliyat için erken mi sizce siz botoxdan memnun kaldınız mı kaldırıyomu kaşları
Merhaba burnunuz ne durumda halen Abdulkadir beyden memnun musunuz tavsiye eder misinizAbdulkadir bey'in bandajı burnunda hastasıyım :)) dün ameliyat oldum. Hatta bir konu açtım orada anlattım yaşadıklarımı.. tek sorunum ve takımtım oradada yazdığım gibi burun deliklerim çok havada görünüyor hep böylemi kalıcaklar kızlar korkuyorum.
Merhaba Arkadaşlar
Bende burun ameliyatı olmak istiyorum.Burnum dıştan hafif kemerli uzu uzun ve düşük
İçten burun etlerim büyük ve sag tarafa hafif egrilik var.Emre İlhan ve Abdulkadir göksel arasında kaldım.
Kaşlarım düşük olduğu için aynı ameliyatla kaşlarımı da kaldırmak istiyorum. Ama Emre İlhan kaş kaldırma yapmıyomuş.
Abdulkadir göksel yapıyormuş.Yaşım 28 sizce ikisini de yapan Abdulkadir göksele mi yaptırayım. Yoksa Emre ilhana burun estetiğimi yaptırıp kaşıma da daha sonra botox felan mı yaptırayım hem Kaş ekimi de yaptırmak istiyorum ekerken de makuldüzeyde kaldırabiliyorlar sanırım.ÇünküBurun ameliyatı ve Kaş kaldırma için ayrı bir ameliyat yaptıramam iki kere hem masraf hem aneztezi demek bu
Yardım lütfen. ..
Ben Abdulkadir Gödesire8Göksel post: 43060183 .!.:Merhaba Arkadaşlar
Yardım lütfen. ..
Merhaba, ben yerinizde olsam Abdulkadir Göksel beyi terci ederim... Birincisi isinin yaptiginin arkasinda, yani Burunun yarisi Onun :))) Ikincisi dogal ve yüze yakisan Burun yapmakta ücüncü ise Insanci bir Doktor... Terci sizin tabiMerhaba Arkadaşlar
Abdulkadir göksel yapıyormuş.Yaşım 28 sizce ikisini de yapan Abdulkadir göksele mi yaptırayım. Yoksa Emre ilhana burun estetiğimi yaptırıp kaşıma da daha sonra botox felan mı yaptırayım hem Kaş ekimi de yaptırmak istiyorum ekerken de makul düzeyde kaldırabiliyorlar sanırım.Çünkü Burun ameliyatı ve Kaş kaldırma için ayrı bir ameliyat yaptıramam iki kere hem masraf hem aneztezi demek bu
Kesinlikle tasarımdan çok daha güzel oluyor :)Tasarımdan daha güzel oluyor bence zaten :))) Maşallah doktorumuza
Slm muayene oldun mu , seninde hepimiz gibi kafam çok karışmış. Muayene sonrasında netleşeceksin en doğru kararı doktorumuz verecektir.muayene öncesi yapılan tasarımda yüzüne göre oranlama yapıyorlar işte orada neye ihtiyacın varsa çıkıyor .Mesela benim kardeşime revizyon yapıldı bana bueun estetiği kuzenime hem burun estetiği hemde çene yapıldı. Herkese heryüze farklı işlem aöa sonuçlar çok iyiMerhaba Arkadaşlar
Abdulkadir göksel yapıyormuş.Yaşım 28 sizce ikisini de yapan Abdulkadir göksele mi yaptırayım. Yoksa Emre ilhana burun estetiğimi yaptırıp kaşıma da daha sonra botox felan mı yaptırayım hem Kaş ekimi de yaptırmak istiyorum ekerken de makul düzeyde kaldırabiliyorlar sanırım.Çünkü Burun ameliyatı ve Kaş kaldırma için ayrı bir ameliyat yaptıramam iki kere hem masraf hem aneztezi demek bu
21 kasımda randevum var Abdulkadir göksel e. sizin kaç ay oldu ameliyat olalı .Slm muayene oldun mu , seninde hepimiz gibi kafam çok karışmış. Muayene sonrasında netleşeceksin en doğru kararı doktorumuz verecektir.muayene öncesi yapılan tasarımda yüzüne göre oranlama yapıyorlar işte orada neye ihtiyacın varsa çıkıyor .Mesela benim kardeşime revizyon yapıldı bana bueun estetiği kuzenime hem burun estetiği hemde çene yapıldı. Herkese heryüze farklı işlem aöa sonuçlar çok iyi
kızlar 28/10 de botox için gökseli ziyarete gideceğim:))))21 kasımda randevum var Abdulkadir göksel e. sizin kaç ay oldu ameliyat olalı .
21 kasımda randevum var Abdulkadir göksel e. sizin kaç ay oldu ameliyat olalı .
son halini yayınlar mısın canım merak ediyorum güzel burnunu:)hadi bakalım umarım güzel geçer muayene. ah neredeyse 10 ay olucak dün gibi ameliyat olmam.zaman uçuyor sanki
slm canım Göksel bey ile görüştükten sonra kararın netleşir:)güncel beyle gorusmem negatif geçtiği için sanırım Abdülkadir beyle de gorusecem. kafam tamamen karıştı hekim konusunda.
yaptığı burunları beğendiğim bir hekim, doğal burunlar çoğunlukla.
yakın bi zamanda gorusmeyi düşünüyorum.
ne zor şey su burun ameliyatına karar vermek ve doğru hekimi bulmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?