Burun Estetiği Hasta Yorumları

Bendede Göksel beyle görüştükten sonra kesinlikle netleşirsin , soruların hepsine cevap alıyorsun , tasarımını da gördükten sonra herşey netleşiyor zaten umarım herşey yolunda gider , istediğin buruna kavuşursun

sevgili ecemali ve ceylince teşekkürler desteğiniz için :)

aklımda su an için Bülent koç ve Abdülkadir bey var. ve dogrusu inceledigim kadariyla ikisinin de yaptigi burunlar birbirine benziyor, guzel ve dogal. ikisiyle de görüştükten sonra bir karar veririm.

burun ameliyati icin ilk olarak sayin süleyman taş ile gorustum çok genç ama çok ilgili ve hastayı önemseyen bir hekim. çok beğendim. hızlı karar vermek istemedigim için biraz daha arastiriyorum yoksa bence süleyman bey ilk gorusmede ameliyata karar verilebilecek güveni veren bir hekim. birlikte yaptığıniz tasarimi da gorenler çok begendi.

ama dedigim gibi ben biraz daha arastirip son kararimi vermek istiyorum. burun konusu çok önemli ve hızlı karar vermek istemiyorum. bu yüzden işlerini beğendiğim, düşündüğüm burna yakın burunlar yapan hekimlerin çoğuyla gorusmek istiyorum.

rica ederim canım çok haklısın araştırma yapmakta detaylı düşünmekte. Çünkü burun estetiği bence çok önemli estetiklerden biri . yüzün tam ortasında ve sağlık açısından da çok önemli. doğru doktoru tercih edeceğinden eminim. Umarım sen de seçtiğin doktordan en az bizim kadar memnun kalırsın

Bülent bey cok genc, ve Süleyman Tasta öyle, ilk ameliyatlarini bende cok beyeniyorum, ama Revizyonda tecrübeli bir Doktor olmasi lazim, heleki Konu Kaburaga veya kulagindan Kikirdak alinacaksa daha dikkatli olmalisiniz bence, hakinizda hayirlisi olsun :)))

sevgili decke dogrusu benimki revizyon degil, ilk ameliyatim olacak. yine de sonrasinda revizyon ihtiyaci olmasın diye iyi bir hekime ameliyat olmak istiyorum, araştırmalarım ve fazla didiklemem bu yüzden. ilk ve son burun ameliyatim olsun istiyorum.

Merhaba ben de Abdulkadir Bey e 1 sene once ameliyat oldum ama nefes sorunum var. benim gibi sorun yasayan oldumu merak ediyorum.burun deliklerim ameliyat sonrasi dar oldugu icin sorun yasiyorum sanirim.

Merhaba ben de Abdulkadir Bey e 1 sene once ameliyat oldum ama nefes sorunum var. benim gibi sorun yasayan oldumu merak ediyorum.burun deliklerim ameliyat sonrasi dar oldugu icin sorun yasiyorum sanirim.
Ben henüz olmadım ama düşünüyorum Abdulkadir beyi şimdi sen böyle diyince şüphe düştü aklıma ya ben de sorun yaşarsam kime yaptırayım bilmiyorum Emre ilhan da var aklımda ama geçen seneden beri 2016 şubatta aldığım randevuyu bekliyorken dün ögrendim ki kasım 2016 ya kadar ameliyatları doluymuş bir sene randevu için bekledim bir sene de ameliyat için beklicekmişim

Emre ilhan beyefendiyi bende uzun zamandır bekliyordum. Memlkette bi işi yapabilen varsa kesinlikle kıçı kalkar bundan eminim artık.
İyi burun yapabilir ama kişiliği hakkında aynı şeyi düşünmüyorum.
Abdulkadir beye gidicem bakalım

Bu kadar yoğun olmasını aklım almıyor dünyadaki herkes burnunu yaptırıyor ve hepsi de ona yaptırıyormuş gibi bekletiyorlar.Başka iyi doktorlar da var mutlaka 2 3 ay sonrasına veriyolar çogu zaman 1 sene bekleten bir o var sanırım

işini iyi yapıp yapmadığın değil kendini nasıl pazarladığın önemli. sen sana seneye muayene tarihi verince aaa ne kadar yoğun diyorsun ama aslında o kadar yoğun mu ne kadar sıklıkla ameliyat yapıyor bilmiyorsun.

Abdulkadir beyin kisiligine bisey diyenem gercekten cok iyi biri ama benim sansizligimmi bilmem herkes genelde memnun.

Canım seni görmiştim doktor beyin sayfasından:) güle güle kullan güzel olmuş gerçekten. Benim problemim sadece kemer olsa hiç uğraşmıycam bu kadar olucam bi doktora. Ama bu kalın derili olma durumu sonucu etkilediği için daha titiz davranıyosun ama ne yazıkki isim yapmış olanlarından havasında geçilmiyor, ne olursa olsun insan karakter önemli. Ne oldum demiycek hiç bi zaman insanoğlu.

Buradaki arkadaşlardan kalın derili mademoiselleeee var fakat o revizyon değil revizyon olan Ecemali var ona danışabilirsiniz Can'ım. Yakın tarihtemi ameliyat olmayı düşünüyorsun

Çok şükür biz 3 kişi ameliyat olduk üçümüzde de öyle bir sorun olmadı . Gayet rahat nefes alıyoruz .Bence burun deliklerinle alakalı değildir ya, Abdülkadir beye sordun mu o Nededi ? Sormadıysan bence sor git görüş derim o çözümünü bulacaktır mutlaka .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…