- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.861
Puahahaha cok güldüm :))))Emre ilhan beyefendiyi bende uzun zamandır bekliyordum. Memlkette bi işi yapabilen varsa kesinlikle kıçı kalkar bundan eminim artık.
İyi burun yapabilir ama kişiliği hakkında aynı şeyi düşünmüyorum.
Abdulkadir beye gidicem bakalım
Vallah o zaman terci senin, Burnun kötü degilse, kücük dokunuslar yap Burnuna daha mutlu olursun, her kikirdakin bir funktionu var unutma:))) insallah hayirlisi olur...sevgili decke dogrusu benimki revizyon degil, ilk ameliyatim olacak. yine de sonrasinda revizyon ihtiyaci olmasın diye iyi bir hekime ameliyat olmak istiyorum, araştırmalarım ve fazla didiklemem bu yüzden. ilk ve son burun ameliyatim olsun istiyorum.
Bir insanın mesleği ne olursa olsun kişiliğinin daha ön planda olduğunu gösteren durum. adam simitçi olsun ama kişiliği zengindirEmre ilhan beyefendiyi bende uzun zamandır bekliyordum. Memlkette bi işi yapabilen varsa kesinlikle kıçı kalkar bundan eminim artık.
İyi burun yapabilir ama kişiliği hakkında aynı şeyi düşünmüyorum.
Abdulkadir beye gidicem bakalım
Öyle tabi. Benim ameliyat işi iptal zaten mecburen hamileymişimBir insanın mesleği ne olursa olsun kişiliğinin daha ön planda olduğunu gösteren durum. adam simitçi olsun ama kişiliği zengindir
Dr Bulent Koc ve Dr Suleyman Tas'in fiyatlari nekadar?sevgili ecemali ve ceylince teşekkürler desteğiniz için :)
aklımda su an için Bülent koç ve Abdülkadir bey var. ve dogrusu inceledigim kadariyla ikisinin de yaptigi burunlar birbirine benziyor, guzel ve dogal. ikisiyle de görüştükten sonra bir karar veririm.
burun ameliyati icin ilk olarak sayin süleyman taş ile gorustum çok genç ama çok ilgili ve hastayı önemseyen bir hekim. çok beğendim. hızlı karar vermek istemedigim için biraz daha arastiriyorum yoksa bence süleyman bey ilk gorusmede ameliyata karar verilebilecek güveni veren bir hekim. birlikte yaptığıniz tasarimi da gorenler çok begendi.
ama dedigim gibi ben biraz daha arastirip son kararimi vermek istiyorum. burun konusu çok önemli ve hızlı karar vermek istemiyorum. bu yüzden işlerini beğendiğim, düşündüğüm burna yakın burunlar yapan hekimlerin çoğuyla gorusmek istiyorum.
Dr Bulent Koc ve Dr Suleyman Tas'in fiyatlari nekadar?
Slm ecemali gittin mi botox için Göksel beye ? Bende gitmek istiyorum ya hem botox yaptırırım gende doktorumu görücem . Yoğun mu nezamana randevu veriliyor ?kızlar 28/10 de botox için gökseli ziyarete gideceğim:))))
Öyle tabi. Benim ameliyat işi iptal zaten mecburen hamileymişim
sonuçlar kişiden kişiye çok farkediyor gerçekten.
selam canım evet 28/10 de gittim yaptırdım botoxumu,5 ay olmuş, rahatladım. Ben 10 gün öncesinden almıştım randevumuSlm ecemali gittin mi botox için Göksel beye ? Bende gitmek istiyorum ya hem botox yaptırırım gende doktorumu görücem . Yoğun mu nezamana randevu veriliyor ?
hahahahaha bomba gibiyiz sen ?Minik burunlar nasılsınız :)
cok tessekur ederim canimbulent koc ile hala gorusmedim, iki hafta sonra randevum.
suleyman bey burun ameliyati ve yağ dolgusu için 5 bin lira fiyat verdi, ayrı ayrı ne kadar bilmiyorum ama.
Minik burunlar nasılsınız :)
Ay bende gitmek istiyorum ama Zaman bulamıyorum zalim patron çok çalıştırıyor biziselam canım evet 28/10 de gittim yaptırdım botoxumu,5 ay olmuş, rahatladım. Ben 10 gün öncesinden almıştım randevumu
Ayyy tam hasta olma havaları :// hele birde allerjik bir yapıya sahipsek değme keyfine :)))Hastaaaaa. Bu mevsim değişiklikleri hasta ediyor insanı, sen nasılsın asıl?
Bülent koç ile görüşmüştüm 7.000_ 8.000 arası fiyat veriyor. Yağ dolgusunu çenene mi yaptıracaksınbulent koc ile hala gorusmedim, iki hafta sonra randevum.
suleyman bey burun ameliyati ve yağ dolgusu için 5 bin lira fiyat verdi, ayrı ayrı ne kadar bilmiyorum ama.
Asıl sen nasılsın taze burun En yeni sensin aramızda gittimi ödemler şişlikler iyice?Minik burunlar nasılsınız :)
çooook iyiyiz :)))))Minik burunlar nasılsınız :)
Asıl sen nasılsın taze burun En yeni sensin aramızda gittimi ödemler şişlikler iyice?
Çok iyiyim çok şükür ara sıra şişlik ucunda oluyor ama şekilleniyor her geçen gün :)Asıl sen nasılsın taze burun En yeni sensin aramızda gittimi ödemler şişlikler iyice?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?