Burun Estetiği Hasta Yorumları

Puahahaha cok güldüm :))))
Vallah o zaman terci senin, Burnun kötü degilse, kücük dokunuslar yap Burnuna daha mutlu olursun, her kikirdakin bir funktionu var unutma:))) insallah hayirlisi olur...

Bir insanın mesleği ne olursa olsun kişiliğinin daha ön planda olduğunu gösteren durum. adam simitçi olsun ama kişiliği zengindir

Dr Bulent Koc ve Dr Suleyman Tas'in fiyatlari nekadar?

Slm ecemali gittin mi botox için Göksel beye ? Bende gitmek istiyorum ya hem botox yaptırırım gende doktorumu görücem . Yoğun mu nezamana randevu veriliyor ?
selam canım evet 28/10 de gittim yaptırdım botoxumu,5 ay olmuş, rahatladım. Ben 10 gün öncesinden almıştım randevumu

selam canım evet 28/10 de gittim yaptırdım botoxumu,5 ay olmuş, rahatladım. Ben 10 gün öncesinden almıştım randevumu
Ay bende gitmek istiyorum ama Zaman bulamıyorum zalim patron çok çalıştırıyor bizi sadece botox mu yaptırdın ? Varmı Göksel beyde yeni birşeyler :))) geçenlerde bir haberini okudum gazetede hürriyetti galiba ne mükemmel bir insan ya . kendi objektifinden inanılmaz güzel fotoğrafları vardı, nekadar çok ülkeye gidip nekadar çok fotoğraf çekmiş.

bulent koc ile hala gorusmedim, iki hafta sonra randevum.

suleyman bey burun ameliyati ve yağ dolgusu için 5 bin lira fiyat verdi, ayrı ayrı ne kadar bilmiyorum ama.
Bülent koç ile görüşmüştüm 7.000_ 8.000 arası fiyat veriyor. Yağ dolgusunu çenene mi yaptıracaksın

Asıl sen nasılsın taze burun En yeni sensin aramızda gittimi ödemler şişlikler iyice?

Bende iyiyim. Kızlar ilaç kullanmadan atlattım hastalığı 5 günde. Yuppi. Burnum ise sanki yine bir şişler inme modunda milletin 2-3 ayda oturan burun benim sanki 7-8 aydan sonra başladı şekillenmeye. Ama gitgide güzelleşiyor diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…