Burun Estetiği Hasta Yorumları

Sen doktora nasıl istediğini detaylı anlatmışmıydın yoksa ona mı bıraktın

Sen doktora nasıl istediğini detaylı anlatmışmıydın yoksa ona mı bıraktın

Detaylarla anlatmadim ana hatlarini anlattim. Begendigim burun tarzlarini gosterdim. Istedigin kadar detayli anlat sonucta her yuzun kaldirabilecegi bir burun var ve bunu biz bilemiyoruz maalesef. Her yuze her burun yakismayacaktir.

Detaylarla anlatmadim ana hatlarini anlattim. Begendigim burun tarzlarini gosterdim. Istedigin kadar detayli anlat sonucta her yuzun kaldirabilecegi bir burun var ve bunu biz bilemiyoruz maalesef. Her yuze her burun yakismayacaktir.
burun işi tamamen doktorun profesyonelliğinde gizli, doktor hem mesleki hem insanı iyi ise sonuçta mükemmel oluyor
göksel bey benim için tek isim

burun işi tamamen doktorun profesyonelliğinde gizli, doktor hem mesleki hem insanı iyi ise sonuçta mükemmel oluyor
göksel bey benim için tek isim

Bilgisayar ekranına bakmaktan bakarken gözlerimi kısmaktan alnım kırıştı sanırım. Göksel beye baktıracağım

aaaa nasıl oldu ben de yaptırmıştım haziran ayında
çok doğal yapıyor göksel bey sadece ilk gün biraz belli olmuştu sonra çok doğal oldu
Çok havalı oldu :) 1 hafta içinde tam oturur dedi Göksel bey ama şimdiden benim çok içime sindi .bende akşam iş çıkışı yaptırdım :) Sadece üst dudak yaptırdım sen Nasıl yaptırmıştın ?

Arkadaslar bisey sorucam.. biturlu aklima gelmiyor adi burun ameliyattan once burunu indirirken ucunu mu ne alnindan bi parca aboyle sosis seklinde bisey:) burnun üstüne yerlestiriliyomus 10 gün kaliyomus o sonra ameliyat gerceklesiomus bu durumu hic duyan varmi onun bi adi var ..pek anlatamadim ama bilen varsa yazsin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…