- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.881
Sen doktora nasıl istediğini detaylı anlatmışmıydın yoksa ona mı bıraktınBende iyiyim. Kızlar ilaç kullanmadan atlattım hastalığı 5 günde. Yuppi. Burnum ise sanki yine bir şişler inme modunda milletin 2-3 ayda oturan burun benim sanki 7-8 aydan sonra başladı şekillenmeye. Ama gitgide güzelleşiyor diyebilirim.
Sen doktora nasıl istediğini detaylı anlatmışmıydın yoksa ona mı bıraktın
burun işi tamamen doktorun profesyonelliğinde gizli, doktor hem mesleki hem insanı iyi ise sonuçta mükemmel oluyorDetaylarla anlatmadim ana hatlarini anlattim. Begendigim burun tarzlarini gosterdim. Istedigin kadar detayli anlat sonucta her yuzun kaldirabilecegi bir burun var ve bunu biz bilemiyoruz maalesef. Her yuze her burun yakismayacaktir.
burun işi tamamen doktorun profesyonelliğinde gizli, doktor hem mesleki hem insanı iyi ise sonuçta mükemmel oluyor
göksel bey benim için tek isim
hahaha alemsinBilgisayar ekranına bakmaktan bakarken gözlerimi kısmaktan alnım kırıştı sanırım. Göksel beye baktıracağım
hiç göz altı kırışıklığı için operasyon geçiren var mı?hahaha alemsin
ben de artık bu kış göz altı ameliyatı olacağım göksel bey e ,zamanı geldi bence:)
10.000 tl 2016 da 11.000 olacakmışdr. A goksel Rinoplasti ucreti nedir?
hahaha alemsin
ben de artık bu kış göz altı ameliyatı olacağım göksel bey e ,zamanı geldi bence:)
benim de çok erken başladı ki saç beyazlama durumumOfis hayatı ömür törpüsü 27 yaşında saçlarım beyazlıyor hahaha
benim de çok erken başladı ki saç beyazlama durumum
o iş yaşa bakmıyor canım
Allahtan çözümü var:)
aynen canım,kış sezonu acildi artik gormeye baslariz yeni yeni burunlar
sen hiç botox yaptırdın mı canımBilgisayar ekranına bakmaktan bakarken gözlerimi kısmaktan alnım kırıştı sanırım. Göksel beye baktıracağım
Ecemali dün dudak dolgusu yaptırdım :))sen hiç botox yaptırdın mı canım
aaaa nasıl oldu ben de yaptırmıştım haziran ayındaEcemali dün dudak dolgusu yaptırdım :))
Çok havalı oldu :) 1 hafta içinde tam oturur dedi Göksel bey ama şimdiden benim çok içime sindi .bende akşam iş çıkışı yaptırdım :) Sadece üst dudak yaptırdım sen Nasıl yaptırmıştın ?aaaa nasıl oldu ben de yaptırmıştım haziran ayında
çok doğal yapıyor göksel bey sadece ilk gün biraz belli olmuştu sonra çok doğal oldu
Benim arkadaşım burun estetiği olurken çenesi de yapıldı. Çenesi gerideydi Göksel bey çenesini biraz öne aldı . Ama çene büyütme farklı mıdır bilmiyorum ? Çok mu küçük çenen ?Kizlar abdulkadir goksele cene buyutme yaptiran var mi? Bilgi verirmisiniz
Dolguyla mi yapildi cene implantiyla mi? Güzel olmusmuyduBenim arkadaşım burun estetiği olurken çenesi de yapıldı. Çenesi gerideydi Göksel bey çenesini biraz öne aldı . Ama çene büyütme farklı mıdır bilmiyorum ? Çok mu küçük çenen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?