Burun Estetiği Hasta Yorumları

ben de hem üst hem alt dudak, az uyguladı ve çok doğal oldu benim de içime çok sindi
bu perşembe de akşam için randevu aldım göz altıma taktım ,Göz altı estetiği için görüşeceğim:)

kızlar,dün Göksel bey e göz çevremdeki kırışıklık ve göz kapağımdaki yağ fazlası için görüşmeye gittim,
Göksel bey gerekli görmediği hiç bir ameliyatı sırf hastası istiyor diye yapmaz. bunu bildiğim için görüşmeye giderken endişeliydim çünkü kafama koydum ya:)
ama Göksel bey bana dedi ki göz kapağında yağ birikmesi olmuş ,göz altında da biraz deri fazlalığı var, bunları genel anestezi ile alırım dedi gayet iyi görünürsün dedi
çooook mutlu oldum yeni bir heyecan, şubat gibi düşünüyorum :)

Dolguyla mi yapildi cene implantiyla mi? Güzel olmusmuydu
Küçük bir protez koymuş Can'ım , dolguda oluyormuş ama biz protezi seçmiştik. Göksel beyle görüştün mü hiç ? Eğer görüşmediysen bence bir görüşmeye git protez yada dolgu yaptığı hastaların örneklerini mutlaka sana gösterecektir. hem görseli görünce daha çok rahatlarsın:)

Süper çözüm varmış demekki :) yeniden izliyoruz seni ecemali :)

selam kızlar, bu hafta bir yıl kontrolüne gittim cici dr.uma, biraz geç kaldım ama olsun. 1 yılı tamamlamışken burası da aklıma geldi, dr arayanlar, heyecanlar, korkular vs vs vs. kendi ilk zamanlarımı gördüm bekleme salonunda... burnuma gelirsek çok iyi nefes alıyorum burnumun estetikli olduğunu da neredeyse kendim bile unuttum. kimseler de farketmiyor, epey doğal oldu anlayacağınız. bir de botox patlattım gitmişken... bu gazla epey giderim ben. ecemali sana da şimdiden hayırlı olsun. foto isteyenlere özelden yardımcı olurum... sorularınızı beklerim...

bu arada dr.um burnu yaptığı kadar doğal yaptı botoxu eşim farketmedi, sadece daha genç ve dinç görünüyorum tipim değişmedi... :)

Herkese selam. Doktor beye burun ameliyati olmayı düşünüyorum. Muayene ücreti 250 tl dediler. Bu parayı ameliyattan sonra her kontrol içinde ödeyecek miyiz? Yoksa bir ameliyat parası daha çıkacak.

Abdulkadir beyin ameliyat süreci nasıl işliyor? mesela il dışından gelenler için şimdi arasam ne zamana randevu verirler..

Abdulkadir beyin ameliyat süreci nasıl işliyor? mesela il dışından gelenler için şimdi arasam ne zamana randevu verirler..
ameliyat programına göre değişiyor, bir de Göksel bey yurt dışı yurt içi mesleki seminerlere konuşmacı olarak çok gidiyor
şimdiden arayıp asistanı denizden randevu durumunu sorabilirsin,
sanırım 1 hafta sürüyor, tampon çıkartımı ve ilk kontrolü, sonrasında kontrol araları uzuyor,

Ben sadece ust dudagimi biraz ince buluyorum, cok azcik daha dolgun olsun isterdim, ama cesaretim yok o konuda
dudak dolduğunda en büyük endişe doğal gözükmemesi bana göre en azından öyle
ama Göksel bey cidden doğal bir görüntü sağladı bende
benim zaten dolgundu dudaklarım ancak zamanla yaş ilerledikçe hacim kaybediyor
sadece kaybettiğim hacmi kazandırdı ve sonuç doğal
ben çok memnunum canım

Botox süper birşey bence de ya , ama doğru yerde doğru kişiye doğru miktarda yaptırırsan . Abdülkadir bey ne az ne çok onun ayarlamasını tam kararında yapıyor. Ozaman da sonuçlar çok sağlıklı görünüyor . Balon gibi olmadan daha ferah daha canlı görünüyor yüzümüz , güle güle kullan :)

Herkese selam. Doktor beye burun ameliyati olmayı düşünüyorum. Muayene ücreti 250 tl dediler. Bu parayı ameliyattan sonra her kontrol içinde ödeyecek miyiz? Yoksa bir ameliyat parası daha çıkacak.
Slm , hayır doktor bey 1 defa muayene ücreti alıyor , ameliyata kadar her gittiğin kontrolden sayılıyor. Hatta ameliyat sonrasında da uzunca bir zaman ücretsiz kontrollerin devam ediyor. Senin dediğin gibi olsaydı gerçekten para dayanmazdı çünkü ameliyat öncesinde zırt pırt okadar çok soru takılıyor ki insanın aklına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…