Burun Estetiği Hasta Yorumları

Sen nereye dolgu ya da botox yaptirdin ?

tşk ederim canım
botox ve dolgu uygulamaları gerçekten doğru dozda yapıldığında doğal gözükebiliyor ben de yaklaşık 3 yıldır düzenli olarak Göksel bey e yaptırıyorum

tşk ederim canım
botox ve dolgu uygulamaları gerçekten doğru dozda yapıldığında doğal gözükebiliyor ben de yaklaşık 3 yıldır düzenli olarak Göksel bey e yaptırıyorum

Eyvah şimdi kanıma giriliyor resmen, ön dişlerimi zaten yaptırıyorum şu ara üst dudağımı da yaptırsam hem değişiklik olsa bile azcık aaa dişlerimden derim diyordum hahahahah eminim Göksel bey doğal yapıyordur ama işte burnumu yaptırmadan önce de ödüm patlıyordu ya estetik olduğu çok belli olursa diye

yok canım hiç endişelenme gayet doğal dokunuşlar bunlar:))

Ben de Ocak ortasında çene düşünüyorum bakalım
Merhaba bende doktor Mehmet Akgüne çene ve yanak dolgusu yaptırdım oldukça memnun kaldım yapılan işlemden.. dolgu işlemi kalıcı denilmiş ama dolgularin kalıcı olanlarını doktorlar çok fazla önermiyor.sizin ve vücudunuz icin en saģliklisı gecici dolgu bence.. sizin tercih ettiğiniz sürelere görede kalıcılığı sürüyor 6 aydan 2 yıla kadar kalıcılığı olan dolgular var. Merak ettiğiniz başka bişey olursa seve seve cevaplarım. Sevgiler :)

Herkese merhaba ben dr beye ameliyat olalı 1 yıl doldu ama nefes sorunum hala geçmedi.Dr.Bey'e bahsettiğimde lokal anestezi ile burun içine ufak bir işlem yapacağından bahsetti.Böyle birşey başına gelen ve yaptıran var mı?İşlem sonucundan verim alan oldu mu? merak ediyorum .Bu konuda bilgilendirir misiniz lütfen.

Ben de Ocak ortasında çene düşünüyorum bakalım
Yeni yıl , yeni çene :)) çene ameliyatı çok kolay benim kuzene yapılmıştı, tek ameliyatta hem çene hem burun. Çenenin dışında bandaj yada bant tarzı bişey olmuyor ağız içi ıslak olduğundan hemen de iyileşiyor. Kuzenim burnuna okadar odaklanmış ki ameliyattan sonra çene ameliyatını unutmuştu bile .Doktor öneriyorsa bence mutlaka yapılmalı zaten. Umarım dilediğin gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…