- 11 Nisan 2011
- 510
- 112
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.921
Botox süper birşey bence de ya , ama doğru yerde doğru kişiye doğru miktarda yaptırırsan . Abdülkadir bey ne az ne çok onun ayarlamasını tam kararında yapıyor. Ozaman da sonuçlar çok sağlıklı görünüyor . Balon gibi olmadan daha ferah daha canlı görünüyor yüzümüz , güle güle kullan :)
Can'ım ben ayın 3 de dudak dolgusu yaptırdım , uzun Zaman öncede kaz ayaklarına ve alına botox yaptırmıştım . Botox iyi geliyor bana Kaş'larımıda kalkık kavisli gösteriyor.Sen nereye dolgu ya da botox yaptirdin ?
tşk ederim canımselam kızlar, bu hafta bir yıl kontrolüne gittim cici dr.uma, biraz geç kaldım ama olsun. 1 yılı tamamlamışken burası da aklıma geldi, dr arayanlar, heyecanlar, korkular vs vs vs. kendi ilk zamanlarımı gördüm bekleme salonunda... burnuma gelirsek çok iyi nefes alıyorum burnumun estetikli olduğunu da neredeyse kendim bile unuttum. kimseler de farketmiyor, epey doğal oldu anlayacağınız. bir de botox patlattım gitmişken... bu gazla epey giderim ben. ecemali sana da şimdiden hayırlı olsun. foto isteyenlere özelden yardımcı olurum... sorularınızı beklerim...
bu arada dr.um burnu yaptığı kadar doğal yaptı botoxu eşim farketmedi, sadece daha genç ve dinç görünüyorum tipim değişmedi... :)
tşk ederim canım
botox ve dolgu uygulamaları gerçekten doğru dozda yapıldığında doğal gözükebiliyor ben de yaklaşık 3 yıldır düzenli olarak Göksel bey e yaptırıyorum
yok canım hiç endişelenme gayet doğal dokunuşlar bunlar:))Eyvah şimdi kanıma giriliyor resmen, ön dişlerimi zaten yaptırıyorum şu ara üst dudağımı da yaptırsam hem değişiklik olsa bile azcık aaa dişlerimden derim diyordum hahahahah eminim Göksel bey doğal yapıyordur ama işte burnumu yaptırmadan önce de ödüm patlıyordu ya estetik olduğu çok belli olursa diye
yok canım hiç endişelenme gayet doğal dokunuşlar bunlar:))
evet canım senelik yapılıyorDudak dolgusunun etkisi 1 sene mi suruyor?
evet canım senelik yapılıyor
kalıcı olanları Göksel bey pek tavsiye etmiyor
yok canımcım o kalıcı:)Acaba çene için da aynı şey geçerli mi, her sene yenilemek mi gerekecek?
yok canım ,Aaa ben çene dolgusu da en az 2 kere yapılıyor sandım. Süpermiş
göz estetiğime az kaldı :)
şubatta inşallah,
yeni bir estetik heyecan sardı beni
Merhaba bende doktor Mehmet Akgüne çene ve yanak dolgusu yaptırdım oldukça memnun kaldım yapılan işlemden.. dolgu işlemi kalıcı denilmiş ama dolgularin kalıcı olanlarını doktorlar çok fazla önermiyor.sizin ve vücudunuz icin en saģliklisı gecici dolgu bence.. sizin tercih ettiğiniz sürelere görede kalıcılığı sürüyor 6 aydan 2 yıla kadar kalıcılığı olan dolgular var. Merak ettiğiniz başka bişey olursa seve seve cevaplarım. Sevgiler :)Ben de Ocak ortasında çene düşünüyorum bakalım
benim göz ameliyatı da martta olacak şubat ayı çok yoğunmuş Göksel bey inBen de Ocak ortasında çene düşünüyorum bakalım
benim göz ameliyatı da martta olacak şubat ayı çok yoğunmuş Göksel bey in
sen neden burun olurken çene olmadın ki ?
beni de yeni heyecan bastı:) martta göz alt ve üst kapak ameliyatım varGöksel bey bana çene önermişti ama ben önce burnumu bir oluyim çeneye bakarız sonra demiştim.
Yeni yıl , yeni çene :)) çene ameliyatı çok kolay benim kuzene yapılmıştı, tek ameliyatta hem çene hem burun. Çenenin dışında bandaj yada bant tarzı bişey olmuyor ağız içi ıslak olduğundan hemen de iyileşiyor. Kuzenim burnuna okadar odaklanmış ki ameliyattan sonra çene ameliyatını unutmuştu bile .Doktor öneriyorsa bence mutlaka yapılmalı zaten. Umarım dilediğin gibi olur :)Ben de Ocak ortasında çene düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?