- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.941
Slm Can'ım geçmiş olsun bahsettiğin şeyin sebebi ne acaba ? Ben ve ameliyat olan tüm yakınlarım gayet iyi nefes alıyorlar bizim başımıza gelmedi acaba bünyenle alakalı birşey olabilir mi ? Hem doktor bey işlem gerekiyor diyorsa mutlaka bir bildiği vardır. Yaptır kurtul rahat rahat nefes alırsın :)Herkese merhaba ben dr beye ameliyat olalı 1 yıl doldu ama nefes sorunum hala geçmedi.Dr.Bey'e bahsettiğimde lokal anestezi ile burun içine ufak bir işlem yapacağından bahsetti.Böyle birşey başına gelen ve yaptıran var mı?İşlem sonucundan verim alan oldu mu? merak ediyorum .Bu konuda bilgilendirir misiniz lütfen.
Herkese merhaba ben dr beye ameliyat olalı 1 yıl doldu ama nefes sorunum hala geçmedi.Dr.Bey'e bahsettiğimde lokal anestezi ile burun içine ufak bir işlem yapacağından bahsetti.Böyle birşey başına gelen ve yaptıran var mı?İşlem sonucundan verim alan oldu mu? merak ediyorum .Bu konuda bilgilendirir misiniz lütfen.
Slm Can'ım geçmiş olsun bahsettiğin şeyin sebebi ne acaba ? Ben ve ameliyat olan tüm yakınlarım gayet iyi nefes alıyorlar bizim başımıza gelmedi acaba bünyenle alakalı birşey olabilir mi ? Hem doktor bey işlem gerekiyor diyorsa mutlaka bir bildiği vardır. Yaptır kurtul rahat rahat nefes alırsın :)
Evet evet benim cenede vardı.Çok şükür herşey yolunda bir sıkıntı yok 6 ay oldu bugün :) sen nasılsın minik burun nasıl :)Fatma 34 Sanırım Fatmanın çene de vardı değil mi? Nasılsın Fatma herşey yolunda mı?
Evet evet benim cenede vardı.Çok şükür herşey yolunda bir sıkıntı yok 6 ay oldu bugün :) sen nasılsın minik burun nasıl :)
HERKESE GÜZELLİKLERLE DOLU BİR YIL DİLERİM:)
tşk ler canın benim :)Tesekkurler mutlu yillarrrrrrr, mutlu burunlu yillar
Slm , burun dolgusunu ne için yaptıracaksın ? Daha önce ameliyat mı oldun çukur mu var ne için dolgu yapılacak yüz dolgusunu biliyorum da burun dolgusunu yeni duydum :)Ben abdülakadir bey'e burun dolgusu için gideceğim, bu konuda daha önce yaptırmış olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirm..
Slm , burun dolgusunu ne için yaptıracaksın ? Daha önce ameliyat mı oldun çukur mu var ne için dolgu yapılacak yüz dolgusunu biliyorum da burun dolgusunu yeni duydum :)
ben de duydum ,bir kaç dolgudan sonra çökük yer var ise orası doluyor ama gene de en doğru bilgi Göksel bey deSlm , burun dolgusunu ne için yaptıracaksın ? Daha önce ameliyat mı oldun çukur mu var ne için dolgu yapılacak yüz dolgusunu biliyorum da burun dolgusunu yeni duydum :)
Evet evet benim cenede vardı.Çok şükür herşey yolunda bir sıkıntı yok 6 ay oldu bugün :) sen nasılsın minik burun nasıl :)
ben de duydum ,bir kaç dolgudan sonra çökük yer var ise orası doluyor ama gene de en doğru bilgi Göksel bey de
burunda da doldu birkaç kere yapıldıktan sonra kalıcı hale geliyor ancak Göksel bey dolgu yeterli dediyse hiç düşünme derim ben canımÇeneme dolgu mu yoksa implant mı yapsam diye baya düşündüm ve dolguya karar verdim. 2 kere yaptıktan sonra dolgu kalıcı oluyormuş.
Slm acaba dudaklar yapılan dolguda iki kereden sonra kalıcı oluyor mu ? Nezaman yaptıracaksın ? Nasıl yapacak dudak dolgusu gibi sadece yapılacak yerimi uyuşturacaklar acaba ?Çeneme dolgu mu yoksa implant mı yapsam diye baya düşündüm ve dolguya karar verdim. 2 kere yaptıktan sonra dolgu kalıcı oluyormuş.
dudak dolgusu kalıcı olur mu sanmıyorum ben şimdiye kadar iki kere yaptırdım bir sene idare etti gibi.dudaklarını uyuşturuyor doktor dudak içine iğne yapıyor uyuşuyor hiç hissetmiyorsunSlm acaba dudaklar yapılan dolguda iki kereden sonra kalıcı oluyor mu ? Nezaman yaptıracaksın ? Nasıl yapacak dudak dolgusu gibi sadece yapılacak yerimi uyuşturacaklar acaba ?
Dudak dolgusu için uyuşturduklarını biliyorum çene dolgusu içinde aynısını mı yapıyorlar acaba diyorum aynı şekildemi uyuşturuyorlqr acaba ? Ben 1 kez dudak dolgusu yaptırdım keşke oda kalıcı olsa ne güzel olurdu hani birce akalayın ki gibi harika onun dudakları yüzünedw çok yakışıyor amadudak dolgusu kalıcı olur mu sanmıyorum ben şimdiye kadar iki kere yaptırdım bir sene idare etti gibi.dudaklarını uyuşturuyor doktor dudak içine iğne yapıyor uyuşuyor hiç hissetmiyorsun
Slm öncelikle geçmiş olsun ben kardeşimden biliyorum revizyon sıkıntılı bir durum.kardrşim ikinci ameliyatını Göksel beye oldu sonuç çok başarılı , umarım sende dilediğin gibi bir burna kavuşursun. En önemlisi rahat rahat nefes alabilmek . Doktor görüşmeleri yaptınmı hiç , görüşmeler sonucu az çok ameliyat olacağın doktora karar veriyorsun.hem üç kez aynı doktora ameliyat olma sebebin neydi ki ?emin olarak söyleyeceğim tek şey doğru yerdesin , Göksel bey revizyon da da çok iyi sonuçlar çıkarıyor.revizyon olanlar abdülkadir beye özellikle de benim gibi 2 den fazla.. ben 3 kez aynı dr a oldum ve hala sorunlar var olumlu sonuç alanlar paylaşabilir mi 700 sayfa yorum var kızlar nolur yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?