Burun Estetiği Hasta Yorumları

Slm Can'ım geçmiş olsun bahsettiğin şeyin sebebi ne acaba ? Ben ve ameliyat olan tüm yakınlarım gayet iyi nefes alıyorlar bizim başımıza gelmedi acaba bünyenle alakalı birşey olabilir mi ? Hem doktor bey işlem gerekiyor diyorsa mutlaka bir bildiği vardır. Yaptır kurtul rahat rahat nefes alırsın :)

Göksel bey sorununu çözmeden bırakmaz merak etme, he insan ameliyattan sonra biraz pimpirik oluyor, mesela burnumun nefes alışı gayet iyi ama içine minik bir toz girse o çıkana kadar rahat etmiyorum çünkü hissediyorum içinde bir şey var. Eskiden nefes alamadiğim için böyle şeylerin farkina bile varmiyordum. Bu benim için iyi bir şey. Ama bir başkası için sorun olurdu belki ay burnum hassaslaştı çok derdi.

Sonuçta Göksel bey tedavi önerdiyse şikayetinin tedavi edilmesi gerektiğini kanıtlıyor.

Slm , burun dolgusunu ne için yaptıracaksın ? Daha önce ameliyat mı oldun çukur mu var ne için dolgu yapılacak yüz dolgusunu biliyorum da burun dolgusunu yeni duydum :)
ben de duydum ,bir kaç dolgudan sonra çökük yer var ise orası doluyor ama gene de en doğru bilgi Göksel bey de

ben de duydum ,bir kaç dolgudan sonra çökük yer var ise orası doluyor ama gene de en doğru bilgi Göksel bey de

Çeneme dolgu mu yoksa implant mı yapsam diye baya düşündüm ve dolguya karar verdim. 2 kere yaptıktan sonra dolgu kalıcı oluyormuş.

Çeneme dolgu mu yoksa implant mı yapsam diye baya düşündüm ve dolguya karar verdim. 2 kere yaptıktan sonra dolgu kalıcı oluyormuş.
burunda da doldu birkaç kere yapıldıktan sonra kalıcı hale geliyor ancak Göksel bey dolgu yeterli dediyse hiç düşünme derim ben canım

Slm acaba dudaklar yapılan dolguda iki kereden sonra kalıcı oluyor mu ? Nezaman yaptıracaksın ? Nasıl yapacak dudak dolgusu gibi sadece yapılacak yerimi uyuşturacaklar acaba ?

Slm acaba dudaklar yapılan dolguda iki kereden sonra kalıcı oluyor mu ? Nezaman yaptıracaksın ? Nasıl yapacak dudak dolgusu gibi sadece yapılacak yerimi uyuşturacaklar acaba ?
dudak dolgusu kalıcı olur mu sanmıyorum ben şimdiye kadar iki kere yaptırdım bir sene idare etti gibi.dudaklarını uyuşturuyor doktor dudak içine iğne yapıyor uyuşuyor hiç hissetmiyorsun

revizyon olanlar abdülkadir beye özellikle de benim gibi 2 den fazla.. ben 3 kez aynı dr a oldum ve hala sorunlar var olumlu sonuç alanlar paylaşabilir mi 700 sayfa yorum var kızlar nolur yardımcı olun

dudak dolgusu kalıcı olur mu sanmıyorum ben şimdiye kadar iki kere yaptırdım bir sene idare etti gibi.dudaklarını uyuşturuyor doktor dudak içine iğne yapıyor uyuşuyor hiç hissetmiyorsun
Dudak dolgusu için uyuşturduklarını biliyorum çene dolgusu içinde aynısını mı yapıyorlar acaba diyorum aynı şekildemi uyuşturuyorlqr acaba ? Ben 1 kez dudak dolgusu yaptırdım keşke oda kalıcı olsa ne güzel olurdu hani birce akalayın ki gibi harika onun dudakları yüzünedw çok yakışıyor ama

revizyon olanlar abdülkadir beye özellikle de benim gibi 2 den fazla.. ben 3 kez aynı dr a oldum ve hala sorunlar var olumlu sonuç alanlar paylaşabilir mi 700 sayfa yorum var kızlar nolur yardımcı olun
Slm öncelikle geçmiş olsun ben kardeşimden biliyorum revizyon sıkıntılı bir durum.kardrşim ikinci ameliyatını Göksel beye oldu sonuç çok başarılı , umarım sende dilediğin gibi bir burna kavuşursun. En önemlisi rahat rahat nefes alabilmek . Doktor görüşmeleri yaptınmı hiç , görüşmeler sonucu az çok ameliyat olacağın doktora karar veriyorsun.hem üç kez aynı doktora ameliyat olma sebebin neydi ki ?emin olarak söyleyeceğim tek şey doğru yerdesin , Göksel bey revizyon da da çok iyi sonuçlar çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…