- 27 Nisan 2008
- 471
- 92
- 643
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.961
revizyon olanlar abdülkadir beye özellikle de benim gibi 2 den fazla olumlu sonuç alanlar paylaşabilir mi 700 sayfa yorum var kızlar nolur yardımcı olun
Slm öncelikle geçmiş olsun ben kardeşimden biliyorum revizyon sıkıntılı bir durum.kardrşim ikinci ameliyatını Göksel beye oldu sonuç çok başarılı , umarım sende dilediğin gibi bir burna kavuşursun. En önemlisi rahat rahat nefes alabilmek . Doktor görüşmeleri yaptınmı hiç , görüşmeler sonucu az çok ameliyat olacağın doktora karar veriyorsun.hem üç kez aynı doktora ameliyat olma sebebin neydi ki ?emin olarak söyleyeceğim tek şey doğru yerdesin , Göksel bey revizyon da da çok iyi sonuçlar çıkarıyor.
aynen :) Göksel bey in mutlu revizyon hastalarından biriyimSlm öncelikle geçmiş olsun ben kardeşimden biliyorum revizyon sıkıntılı bir durum.kardrşim ikinci ameliyatını Göksel beye oldu sonuç çok başarılı , umarım sende dilediğin gibi bir burna kavuşursun. En önemlisi rahat rahat nefes alabilmek . Doktor görüşmeleri yaptınmı hiç , görüşmeler sonucu az çok ameliyat olacağın doktora karar veriyorsun.hem üç kez aynı doktora ameliyat olma sebebin neydi ki ?emin olarak söyleyeceğim tek şey doğru yerdesin , Göksel bey revizyon da da çok iyi sonuçlar çıkarıyor.
profilim açık canım resimlerime bakabilirsin 4,5 sene oldum Göksel bey e revizyon çok da memnunumKızlar burda yeniyim bende yaptırmak istiyorum göksel beye burun ameliyatı ama korkuyorumda araştırmaya giriştim bakalım kısmet olucak mı bana ameliyat fotograf atabileceklerden fotograf bekliyorum beni cesaretlendirin lütfen
ne zaman yaptırıyorsun çene dolgusunu canım gün aldın mıÇeneme dolgu mu yoksa implant mı yapsam diye baya düşündüm ve dolguya karar verdim. 2 kere yaptıktan sonra dolgu kalıcı oluyormuş.
ne zaman yaptırıyorsun çene dolgusunu canım gün aldın mı
Cene dolgusu yeterli oluyor mu bana implant onerdi baska bir drYaptırdım bileeee, çok doğal oldu. Hiç yadırgamadım kimse anlamıyor. Süper bir şey
Göksel bey ile görüştünüz mü ?Cene dolgusu yeterli oluyor mu bana implant onerdi baska bir dr
Cene dolgusu yeterli oluyor mu bana implant onerdi baska bir dr
Bazen sadece dolgu yetmiyor belki aslında implant daha kalıcı ama ben cesaret edemedim. Göksel bey muayene sırasında söyler. Bende cesaret edemiyorum implanta dolgu da kotu olir diye korkuyorum. Offf cok zor
Offff cok zor karar vermek implanti riskleri var korkuyorum dolgu da guzel olur mu bilmiyorum. Dolgu yada implant yapan arkadaslar varsa yardimci olun lutfenBazen sadece dolgu yetmiyor belki aslında implant daha kalıcı ama ben cesaret edemedim. Göksel bey muayene sırasında söyler
implantın ne riski varmış kiOffff cok zor karar vermek implanti riskleri var korkuyorum dolgu da guzel olur mu bilmiyorum. Dolgu yada implant yapan arkadaslar varsa yardimci olun lutfen
Ya bişey sorcam çok pardon ama kafam çok karıştı. Ben de Göksel Bey e amlyat olmayı düşünüyorum. Ancak ameliyat sonrasında bana yaklaşık bir hafta sonra işe gidebilirsin ya da istersen 10 gün dinlen dedi. Forumda kimsi bir ay kimisi 15 gün falan diyor . Sen Göksel beye ameliyat olmuşsun kaç gün sonra normale dndün canım?
bende yaklaşık fiyat bilgisi, hangi hastanede yapıldığı ve iyileşme sürecini sorabilir miyim??
Offff cok zor karar vermek implanti riskleri var korkuyorum dolgu da guzel olur mu bilmiyorum. Dolgu yada implant yapan arkadaslar varsa yardimci olun lutfen
Sonrası olacak burun için bilgisayar programıyla çizim yapıyor mu ve burun o görüntüye yakın mi oluyor. .burunlara bakıyorum hepsi geniş burunlar gibi geliyor bana, bi sevemedim yaptığı burunlari ama sitede öyle çok reklam var ki kime gidecegimi de bilemiyorum
Slm acaba dudaklar yapılan dolguda iki kereden sonra kalıcı oluyor mu ? Nezaman yaptıracaksın ? Nasıl yapacak dudak dolgusu gibi sadece yapılacak yerimi uyuşturacaklar acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?