Burun Estetiği Hasta Yorumları

revizyon olanlar abdülkadir beye özellikle de benim gibi 2 den fazla olumlu sonuç alanlar paylaşabilir mi 700 sayfa yorum var kızlar nolur yardımcı olun

tamamen cehalet yada saflık ne derseniz diyin ama 30ar daklık küçük operasyonlardı törpüleme dikiş gibi hepsi kapalı ameliyat hiç ekleme olmadı ama sağ taraftaki kıkırdaklarım azaldı eskiden de ora boştu ameliyatsız burnumda uçta deliklerde asimetri var columella içerde kısa küçük kalkık bir burun istiyorum imşallah kavuşacağım

aynen :) Göksel bey in mutlu revizyon hastalarından biriyim

Kızlar burda yeniyim bende yaptırmak istiyorum göksel beye burun ameliyatı ama korkuyorumda araştırmaya giriştim bakalım kısmet olucak mı bana ameliyat fotograf atabileceklerden fotograf bekliyorum beni cesaretlendirin lütfen

profilim açık canım resimlerime bakabilirsin 4,5 sene oldum Göksel bey e revizyon çok da memnunum

benim kız arkadasm hic memnun kalmamısdı ve ıkı sene gectıgı halde hala nefes alamıyor.. ben
DR. YÜCEL SARIALTINDA amelıyat olmusdm kozyatagında.. ve cok memnum harıka nefes alabılıyorm.

Sonrası olacak burun için bilgisayar programıyla çizim yapıyor mu ve burun o görüntüye yakın mi oluyor. .burunlara bakıyorum hepsi geniş burunlar gibi geliyor bana, bi sevemedim yaptığı burunlari ama sitede öyle çok reklam var ki kime gidecegimi de bilemiyorum

Evet çizim yapıyor, size fotoğraf üzerinde ne gibi değişiklikler olacağını gösteriyor. Kişinin yüzüne ne yakışacak ise onu yapıyor bence. Doktor seçiminizde başarılar.

Slm acaba dudaklar yapılan dolguda iki kereden sonra kalıcı oluyor mu ? Nezaman yaptıracaksın ? Nasıl yapacak dudak dolgusu gibi sadece yapılacak yerimi uyuşturacaklar acaba ?

dudak dolgusu kalıcı olmuyormuş sanırım ama çene 2 kereden sonra kalıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…