Burun Estetiği Hasta Yorumları

Merhaba, bende maalesef iki kez ameliyat olupta hala istedigi sonuca ulasamayanlardanim :-( Ancak sunu söylemeliyimki ben iki ameliyatimida almanyada oldum. Sonuc icler acisi... ikinci ameliyatim subat 2015 teydi o yüzden yeni bir ameliyat icin bir sene beklemem gerekiyor. Bu arada tabiki intagramdan bende Doktorlari takip ediyorum. Özellikle Emre Ilhan, Baris Cakir ve Abdülkadir Göksel. Emre Ilhani gecen sene ekim ayinda aramama ragmen randevuyu agustos 2016 icin alabildim. Baris cakir ve Abdülkadir göksel ile 8 mart ta randevum var. Ilk önce hepsine muayene olmak istiyorum karar vermeden önce. Fiyatlar tabiki cok ucuk ama yapicak bisey yok sonucun iyi olmasini istiyorsam. Benim burnumdaki sorun sol ve sag profilin birbiriyle hic bir alakasinin olmamasi. iki taraftan o kadar farkliki burnum :-( Burun delikleri asari asimetrik :-( ve burun sirtim düz degil belirgin bir sislik var, belkide gecicek bilmiyorum... Nefes alma problemi yasiyorum ve ilk ameliyatimdan sonra sürekli burnum akiyor, bu sorunu yasayan baska birine hic rastlamadim, galiba sadece bende :-( yani iki ameliyat gecirdim ve suda iyiydi diyemiyorum. randevularima bir ay kaldi ve sürekli kafamda söylemi derler böylemi derler diye kuruyorum... Abdülkadir beyden cok ümitliyim, yorumlarda hep iyi.. Randevudan sonra izlenimimi yazacagim..

Slm geçmiş olsun, yazını okuduktan sonra yorum yapmadan geçemedim . Revizyonun zor bir işlem olduğunu kardeşimden biliyorum ama inan doğru doktoru bulduktan sonra çözümü olmayan birşey yok. Bizim en büyük şansımız önce benim Abdülkadir Göksel beye ameliyat olmamdı, sonrada revizyon için kardeşimi ona götürmek oldu. Eminim sende muayene sonrası doğru seçim yaptığını anlayacaksın Muayenede iyi bir izlenim alıyorsan doğru yerdesin :) bir tavsiyemde kafanı çok karıştırma. Umarım herşey dilediğin gibi olur , sende bizler gibi mutlu olursun. Haberlerini bekliyoruz:)

Merhaba ben de iki hafta önce emre beye ameliyat oldum 1 yıl bekledikten sonra.randevu saatinde içeri girmenin imkanı yok çok kalabalık bu yüzden emre beye ameliyat olan ve de revizyon olan o kadar çok kişiyle karşılaştımki hepsiyle de tanıştık inanın revizyon demeye bin şahit ister.ben şu an bantlıyım ama burnumun bu halinden güzel bişey olcağını görebiliyorum inşallah.bence emre beyle görüşmeden 3.yü olmayın

Slm ben de göksel beyin revizyon olan hastalarından biriyim 4 sene oldu cok memnunum sonucdan ve herkese icim rahat ederek tavsiye edebilirim basarilar

arkadaşlar merhaba, aranızda burun delikleri küçültülen var mı? burun delikleri küçültülen bir burnun nefes alma kalitesi otomatikman azalmaz mı? benim bir nefes problemim yok ama gittiğim doktorlar burun deliklerinin küçültülmesi gerektiğini söylüyor. ben de nefes kalitesinin azalmasından korkuyorum. böyle bir sorun yaşamış olan var mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

Benim burun deliklerimi küçülttük eskisinden bile iyi nefes alıyorum.

Ne kadar ödedin sormasi ayip olsun cnm

Arkadaşlar bende revizyon olmayı düşünüyorum çok kötü bir burnum yok ama sıkıntılar var Nasıl bir dr muayanesini aradım muayene ücreti 300 tl istediler birde burnun durumuna göre fiyat değişmiyormuş yani 15.000 tl istediler diyeceğim şu bilgisi olanlar memnun kalan veya kalmayanlar yardımcı olabilirmi birde foto gönderebilirlermi çok memnun olurum

Slm canim ben Goksel BEye 4,5 sene once hatta 5 sene olacak revizyon oldum cok memnun kaldim hic sikinti yasamadim .Goksel bey hem hastasina hem yaptigi burna sonuna kadar sahip cikan bir doktor bu bence cok onemli.ben sadece burun estetigi ile sinirli kalmayip kensine botox ve dolguda yaptirdim yaptigi dogal burunlar gibi estetik dokunuslarida son derece guzel ve dogal oldu icim rahat gonlum huzurlu GOksel bey ei tavsiye edebilirim

Slm kardrşim ve ben çok memnunuz doktorumuzdan, kendisi revizyon da da gerçekten çok iyi .nekadar oldu ilk ameliyatını olalı ?

Can'ım acaba önce ve sonra fotonu gönderebilirmisin bir baksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…