Burun Estetiği Hasta Yorumları

Burnu büyük ve çok geniş olup, burun etleriyle ilgili sıkıntı yaşayıp Abdülkadir beye ameliyat olan varmı..süreç çok zormu.

Burnu büyük ve çok geniş olup, burun etleriyle ilgili sıkıntı yaşayıp Abdülkadir beye ameliyat olan varmı..süreç çok zormu.
Merhaba:) ben goksel beye 5 sene oluyor revizyon oldum nefes alma problemim vardi cok sukur hem estetik acidan hem de fizyolojik acidan cok memnunum burnum genis ve etli degildi ancak revizyon ameliyatlarida son derece risklidir cunku hasta daha once burun estetigi olmus memnun kalmamis ve sorun yasamistir bu anlamda goksel bey beni hic mutsuz etmedi

Kızlar merhaba.Burun emaliyatı olmak istiyorum ancak 2 yaşında afacan bir kızım var.dolayısıyla bu konuda tereddütlerim var.Altını değiştiriyorum yıkıyorum vs.Bu alçılı kalma sürecini ve zor olan ilk günleri nasıl atlatırım.Yardımcı olacak pek kimsemiz yok.Annem ilk gün gelebilir ama daha sonra pek ilgileneceğini snamıyorum yaşlı ve uzak oturuyor çünkü.Bana tavsiyeniz nedir kızımın biraz daha büyümesini mi bekliyim yoksa abartılacak kadar ağır geçmez mi dersiniz? Bir yakınım yeni oldu yapılacak iş değil 1 haftadır nefes alamıyorum eğilemiyorum kızına bakamazsın falan dedi çok tereddütteyim.

Slm bence komşun biraz abartmış ben hiç okadar kötü değildim 4. Günü iş başı yapmıştım. Kızında çok küçük değil ki 2 yaşında artık büyümüş söylediklerinden anlar sende kendini korursan bence hiç sorun kalmaz. Zaten doktor beyin iki dönemler istediği tek şey burnunu biryere çarpmadaysa dikkat etmen darbe almaman bunun içinde senin kendini koruman gerekir. Ama abartılacak boyutta değil ameliyat olmadan önce bende korkuyordum yeni ameliyat olmuş insanları gördükçe kızarmış morarmış ... Ama ben hiç öyle olmadım , kardeşim hiç öyle olmadı bence hekimlede alakalı birşey bu kullandığı teknikle de alakalı ...

Slm canim abartilacak bir durum yok alci 1hafta icinde aliniyor sadece temkinli olman yeterli canim sen kendini korudugun zaman sorun olmaz canim

ben nisan ayına aldım hatta biraz önce olabilir mi dedim mümkün değil dediler ben de yıllık iznimi ayarlayamam baska mayısa olmaz dedim ama dolmuş olması çok normal görüşmeye gittiğimde bekleyen en az 5 kişi falan vardı bide heyecandan ne sordum ne anlattılar hiç bişey hatırlamıyorum hastaneyi sormuştum aslında ama adını unutmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…