- 3 Temmuz 2015
- 37
- 10
- 88
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.021
ilk ameliyat
Evet canım göz kapağı ameliyatı olacaktım ancak hamileyim bu sebeple doğumdan sonra canım
İlk ameliyat 11.500 TL revizyon ise 15.000 TL canımilk ameliyat
Evet canım 3aylık hamileyim bana da supriz oldu :) hayırlısı bakalım canımEce ablaaaa inanmiyorum hamilesin! Tebrik ederimmmmm
Evet canım 3aylık hamileyim bana da supriz oldu :) hayırlısı bakalım canım
Ben 4 yıl olmus ameliyat olali. 3. Gun ustteki mutfak dolaplarinin kapaklarini falan silmistim sıkıntıdan. 4. Hün tamponlar cıkınca annemin yanına gittim Bursa'ya. Ustelik otobusle. Hic oyle zorluk cekmedim. yuzum mordu ustelik. Yuzunde alci olunca cocugun da illaki gorunce tekme atmayacaktir. Bence bi zorlugu olmsz. Birde yeni bi yontem cikmis. Onunla morarma olmuyormus. Kime ameliyat oldugun da onemlidir tabiiki.Kızlar merhaba.Burun emaliyatı olmak istiyorum ancak 2 yaşında afacan bir kızım var.dolayısıyla bu konuda tereddütlerim var.Altını değiştiriyorum yıkıyorum vs.Bu alçılı kalma sürecini ve zor olan ilk günleri nasıl atlatırım.Yardımcı olacak pek kimsemiz yok.Annem ilk gün gelebilir ama daha sonra pek ilgileneceğini snamıyorum yaşlı ve uzak oturuyor çünkü.Bana tavsiyeniz nedir kızımın biraz daha büyümesini mi bekliyim yoksa abartılacak kadar ağır geçmez mi dersiniz? Bir yakınım yeni oldu yapılacak iş değil 1 haftadır nefes alamıyorum eğilemiyorum kızına bakamazsın falan dedi çok tereddütteyim.
Merhaba canım.Beninde sana yakın sıkıntım.Daha önce 2ameliyat oldum. Sağ ve sol tarafım farklı.Birtarafı daha şişik bir tarafı inik burnumun.Önden bakında bu orantısızlık belli oluyor.2. amelyatı bu nedenle oldum ve doktorum başarılı olamadı.Düzeltemedi burnumu.Şimdi tekrar revizyon düşünüyrm ama zor burunları yapabilen titiz bir doktor olsun istiyorum. Çünkü bu benm son şansım. Doktorlara dökecek paramda açıkcası yok.son kez olup kurtulmak istiyorum.Ameliyattan sonra mutlaka yorumunu ve remini görmek isterim.Şimdiden Allah yrmcımız olsun.Merhaba, bende maalesef iki kez ameliyat olupta hala istedigi sonuca ulasamayanlardanim :-( Ancak sunu söylemeliyimki ben iki ameliyatimida almanyada oldum. Sonuc icler acisi... ikinci ameliyatim subat 2015 teydi o yüzden yeni bir ameliyat icin bir sene beklemem gerekiyor. Bu arada tabiki intagramdan bende Doktorlari takip ediyorum. Özellikle Emre Ilhan, Baris Cakir ve Abdülkadir Göksel. Emre Ilhani gecen sene ekim ayinda aramama ragmen randevuyu agustos 2016 icin alabildim. Baris cakir ve Abdülkadir göksel ile 8 mart ta randevum var. Ilk önce hepsine muayene olmak istiyorum karar vermeden önce. Fiyatlar tabiki cok ucuk ama yapicak bisey yok sonucun iyi olmasini istiyorsam. Benim burnumdaki sorun sol ve sag profilin birbiriyle hic bir alakasinin olmamasi. iki taraftan o kadar farkliki burnum :-( Burun delikleri asari asimetrik :-( ve burun sirtim düz degil belirgin bir sislik var, belkide gecicek bilmiyorum... Nefes alma problemi yasiyorum ve ilk ameliyatimdan sonra sürekli burnum akiyor, bu sorunu yasayan baska birine hic rastlamadim, galiba sadece bende :-( yani iki ameliyat gecirdim ve suda iyiydi diyemiyorum. randevularima bir ay kaldi ve sürekli kafamda söylemi derler böylemi derler diye kuruyorum... Abdülkadir beyden cok ümitliyim, yorumlarda hep iyi.. Randevudan sonra izlenimimi yazacagim..
Ben 4 yıl olmus ameliyat olali. 3. Gun ustteki mutfak dolaplarinin kapaklarini falan silmistim sıkıntıdan. 4. Hün tamponlar cıkınca annemin yanına gittim Bursa'ya. Ustelik otobusle. Hic oyle zorluk cekmedim. yuzum mordu ustelik. Yuzunde alci olunca cocugun da illaki gorunce tekme atmayacaktir. Bence bi zorlugu olmsz. Birde yeni bi yontem cikmis. Onunla morarma olmuyormus. Kime ameliyat oldugun da onemlidir tabiiki.
Merhaba canım.Beninde sana yakın sıkıntım.Daha önce 2ameliyat oldum. Sağ ve sol tarafım farklı.Birtarafı daha şişik bir tarafı inik burnumun.Önden bakında bu orantısızlık belli oluyor.2. amelyatı bu nedenle oldum ve doktorum başarılı olamadı.Düzeltemedi burnumu.Şimdi tekrar revizyon düşünüyrm ama zor burunları yapabilen titiz bir doktor olsun istiyorum. Çünkü bu benm son şansım. Doktorlara dökecek paramda açıkcası yok.son kez olup kurtulmak istiyorum.Ameliyattan sonra mutlaka yorumunu ve remini görmek isterim.Şimdiden Allah yrmcımız olsun.
Hayır.Şuan kafamda Emre ilhan var.Göksel beye muayene oldun mu?
Valla arkadasim cilgin ve deliyim kiz olacakmis hayirlisiyla 14 haftalik oldu sil bastan baslamak gerek bazen :))))Ecemali saka yapiyorsuuunnn. Çılgınsıınnn. Çok sevindim :) hayırlısıı.
Ece ablaaaa inanmiyorum hamilesin! Tebrik ederimmmmm[/QUOTEcok tsk ederim canimcim
Kızlar hamilelik sürecinde botox ve dolgu olmuyormuş ancak güzel haber bana göreIlk ameliyat 11.500 TL revizyon 15.000 TL canim
Kızlar hamilelik sürecinde botox ve dolgu olmuyormuş ancak güzel haber bana göreemzirme döneminde bir zararı yokmuş :) Göksel bey e sordum
Harika çok sevindim senin adına :) cinsiyet belli mi ?buarada Emzirme döneminde botox ve dolgu yapılması büyük nimet bence :)Evet canım göz kapağı ameliyatı olacaktım ancak hamileyim bu sebeple doğumdan sonra canım
Dudak dolgusu dusunuyorum ama oyle dusunuyorum yani insanlar anlamasin istiyorum yapili oldugunu bir de dudaklarini mi yaptirdin demesinlersadece ust dudaga cok az olsa acaba farkedilir miydi[/QUOTE
Slm ben yaptırdım dudak dolgusu küçük dokunuşlarla senin farkedebileceğin başkasının anlamayacağı kadar yapıldığında hem güzel duruyor hemde kimse anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?