Burun Estetiği Hasta Yorumları

Arkadaslar eski hesabim M mademoiselleeee di üstün bir başarı göstererek hesabımın şifresini unuttuğum ve bir türlü yeni şifre alamadığım için bu hesapla yola devam ediyorum

Ben 4 yıl olmus ameliyat olali. 3. Gun ustteki mutfak dolaplarinin kapaklarini falan silmistim sıkıntıdan. 4. Hün tamponlar cıkınca annemin yanına gittim Bursa'ya. Ustelik otobusle. Hic oyle zorluk cekmedim. yuzum mordu ustelik. Yuzunde alci olunca cocugun da illaki gorunce tekme atmayacaktir. Bence bi zorlugu olmsz. Birde yeni bi yontem cikmis. Onunla morarma olmuyormus. Kime ameliyat oldugun da onemlidir tabiiki.

Merhaba canım.Beninde sana yakın sıkıntım.Daha önce 2ameliyat oldum. Sağ ve sol tarafım farklı.Birtarafı daha şişik bir tarafı inik burnumun.Önden bakında bu orantısızlık belli oluyor.2. amelyatı bu nedenle oldum ve doktorum başarılı olamadı.Düzeltemedi burnumu.Şimdi tekrar revizyon düşünüyrm ama zor burunları yapabilen titiz bir doktor olsun istiyorum. Çünkü bu benm son şansım. Doktorlara dökecek paramda açıkcası yok.son kez olup kurtulmak istiyorum.Ameliyattan sonra mutlaka yorumunu ve remini görmek isterim.Şimdiden Allah yrmcımız olsun.

Ameliyat olupta mutlu olduktan sonra ameliyat sonrasi ilk haftayi hatirlamiyorsun bile. Zaten cok cabuk geciyor.

Göksel beye muayene oldun mu?

Kızlar hamilelik sürecinde botox ve dolgu olmuyormuş ancak güzel haber bana göre emzirme döneminde bir zararı yokmuş :) Göksel bey e sordum

Dudak dolgusu dusunuyorum ama oyle dusunuyorum yani insanlar anlamasin istiyorum yapili oldugunu bir de dudaklarini mi yaptirdin demesinler sadece ust dudaga cok az olsa acaba farkedilir miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…