Burun Estetiği Hasta Yorumları

Slm ben yaptırdım dudak dolgusu küçük dokunuşlarla senin farkedebileceğin başkasının anlamayacağı kadar yapıldığında hem güzel duruyor hemde kimse anlamıyor

Harika çok sevindim senin adına :) cinsiyet belli mi ?buarada Emzirme döneminde botox ve dolgu yapılması büyük nimet bence :)
Kızmış canım:) kismetse insallah ben de cok sevindim dort gozle dogumdan sonraki sureci bekliyorum sen nasilsin burnun nasil oldu resim paylassana

Dudak dolgusu dusunuyorum ama oyle dusunuyorum yani insanlar anlamasin istiyorum yapili oldugunu bir de dudaklarini mi yaptirdin demesinler sadece ust dudaga cok az olsa acaba farkedilir miydi
Valla Goksel bey burun gibi botox dolgu vs yide son derece dozajinda yapiyor hic endise etme derim ben sana cok da iyi olur canim

Kızlar ben anesteziden çok korkuyorum uyanmazsam ameliyatta boğulursam diye burnumdan işlem olurken ölmesi birşey değil Evladım ne yapar moralim bozuk

Kızlar ben anesteziden çok korkuyorum uyanmazsam ameliyatta boğulursam diye burnumdan işlem olurken ölmesi birşey değil Evladım ne yapar moralim bozuk
Canim slm bu kadar strese girme ameliyati gercekten isinde uzman bir ekip yurutuyor.Goksel bey , anestezi doktoru ,Hemsiresi hepsi isinde uzman bir ekip.Aklina olumsuz birsey getirme once yaradana sonra Goksel beye inan ve guven .

slm ben revizyon için doktor arayısındayım..abdülkadir beyi yakından tanıyanlar ve önceki hastaları sizce çok oyulmuş küçük ve yamuk bir burunu normal doğal hale getirebilir mi.

özellikle abdülkadir beye revizyon olanlar dışardan kıkırdak eklemesi yapılanlar fotoğraflarınızı nasıl görebiliriz.Bu süreci geçirmiş olanlar bizi anıyodur umarım yardımcı olursunuz bize..

Ben Dr A. Göksel'in sayfasından mesaj gönderdim ama hic bi dönüş olmadı. Onun ameliyat etmesini çok istiyodum, son derece sorunlu bir burnum var da... Acaba benim gibi mesaj gönderip geri dönüş alamayan var mı?

özelden resim atarmısınız..merak ettim..benimde sorunlu..insan hastaya ihtiyacı olan doktoru değil, tecrübeli olan doktora ameliyat olmalı..muayene oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…