- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.041
Kızmış canım:) kismetse insallah ben de cok sevindim dort gozle dogumdan sonraki sureci bekliyorum sen nasilsin burnun nasil oldu resim paylassanaHarika çok sevindim senin adına :) cinsiyet belli mi ?buarada Emzirme döneminde botox ve dolgu yapılması büyük nimet bence :)
Valla Goksel bey burun gibi botox dolgu vs yide son derece dozajinda yapiyor hic endise etme derim ben sana cok da iyi olur canimDudak dolgusu dusunuyorum ama oyle dusunuyorum yani insanlar anlamasin istiyorum yapili oldugunu bir de dudaklarini mi yaptirdin demesinlersadece ust dudaga cok az olsa acaba farkedilir miydi
Canim slm bu kadar strese girme ameliyati gercekten isinde uzman bir ekip yurutuyor.Goksel bey , anestezi doktoru ,Hemsiresi hepsi isinde uzman bir ekip.Aklina olumsuz birsey getirme once yaradana sonra Goksel beye inan ve guven .Kızlar ben anesteziden çok korkuyorum uyanmazsam ameliyatta boğulursam diye burnumdan işlem olurken ölmesi birşey değil Evladım ne yapar moralim bozuk
Kızlar ben anesteziden çok korkuyorum uyanmazsam ameliyatta boğulursam diye burnumdan işlem olurken ölmesi birşey değil Evladım ne yapar moralim bozuk
özellikle abdülkadir beye revizyon olanlar dışardan kıkırdak eklemesi yapılanlar fotoğraflarınızı nasıl görebiliriz.Bu süreci geçirmiş olanlar bizi anıyodur umarım yardımcı olursunuz bize..
ben göremiyorummoskov un revizyondu fotolari olmasi gerek profilinde
Hoşgeldiin ozaman :) :)Arkadaslar eski hesabim M mademoiselleeee di üstün bir başarı göstererek hesabımın şifresini unuttuğum ve bir türlü yeni şifre alamadığım için bu hesapla yola devam ediyorum
yoğunluk vardır..benimkide sorunlu.kendisine olcam.mayısta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?