- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.061
Goksel bey cok yogun canim yurt disi konferanslarada sik katiliyor bu sebeple muaynanesini arayip mail adresine mail atabilir siniz ya da randevu alin asistani deniz hn danBen Dr A. Göksel'in sayfasından mesaj gönderdim ama hic bi dönüş olmadı. Onun ameliyat etmesini çok istiyodum, son derece sorunlu bir burnum var da... Acaba benim gibi mesaj gönderip geri dönüş alamayan var mı?
Goksel bey cok yogun canim yurt disi konferanslarada sik katiliyor bu sebeple muaynanesini arayip mail adresine mail atabilir siniz ya da randevu alin asistani deniz hn dan
Hosbuldummm nasil burnun hersey yolunda degil mi?Hoşgeldiin ozaman :) :)
,hala cvp yok mu canimAnladim, tesekkurler. Hayir olmadim, sadece sayfasindaki mesaj bolumune foto koyup mesajimi ilettim
fotograflarınızı görmemiz mümkün mü özeldende atabilirsiniz.Merhaba. Ben Abdülkadir Bey'e revizyon ameliyatı oldum. İki kulağımdan da kıkırdak alındı. Çok araştırdım ve revizyonda ona karar verdim. Açıkçası ilk zamanlar memnundum fakat zaman geçtikçe burnumun şekli garipleşmeye başladı. Ödem indikçe güzelleşecek diye bekliyorum ama pek öyle olmadı. Şunu söylemek gerekiyor epey sorunluydu burnum, zamanım olmadığı için çok kısa bi sürede ameliyat oldum. Daha iyisi olur muydu bilmiyorum ama mükemmel değil. Bu iş biraz da şans işi. Emre İlhan ile görüşemedim, bir yıl sonrası için randevu almıştım. Ama kesinlikle acele etmeyin, bütün doktorlarla görüşün. Revizyon için söylüyorum beklentiniz çok yüksek olmasın. Amaç burnu kurtarmak olduğu için estetik açıdan çok iyi sonuçlar alınmıyor. Alanlar var tabii ama bana denk gelmedi maalesef. Bir ay sonra kontrole gideceğim, şikayetlerimi dile getireceğim, bakalım ne kadar yardımcı olacak. 13.500 tl de para ödedim bilmeyenlerin bilgisi olsun.
Merhabalar. Ben de Abdülkadir beye revizyon olmak istiyordum. Bana da resim gönderebilir misiniz?Merhaba. Ben Abdülkadir Bey'e revizyon ameliyatı oldum. İki kulağımdan da kıkırdak alındı. Çok araştırdım ve revizyonda ona karar verdim. Açıkçası ilk zamanlar memnundum fakat zaman geçtikçe burnumun şekli garipleşmeye başladı. Ödem indikçe güzelleşecek diye bekliyorum ama pek öyle olmadı. Şunu söylemek gerekiyor epey sorunluydu burnum, zamanım olmadığı için çok kısa bi sürede ameliyat oldum. Daha iyisi olur muydu bilmiyorum ama mükemmel değil. Bu iş biraz da şans işi. Emre İlhan ile görüşemedim, bir yıl sonrası için randevu almıştım. Ama kesinlikle acele etmeyin, bütün doktorlarla görüşün. Revizyon için söylüyorum beklentiniz çok yüksek olmasın. Amaç burnu kurtarmak olduğu için estetik açıdan çok iyi sonuçlar alınmıyor. Alanlar var tabii ama bana denk gelmedi maalesef. Bir ay sonra kontrole gideceğim, şikayetlerimi dile getireceğim, bakalım ne kadar yardımcı olacak. 13.500 tl de para ödedim bilmeyenlerin bilgisi olsun.
Slm geçmiş olsun Can'ım gidip görüştün mü doktor bey ile benim kardeşimde doktor beyin revizyon hastası ama inanılmaz güzel sonuç elde ettik. Nekadar oldu ameliyat olalı revizyon ameliyatlarında sonra burnun şişliklerinin inmesi daha zor oluyor benim ilk ameliyatım benim şişliklerim ödemlerim kardeşime oranla daha hızlı inmişti mesela . Ama bence tek yapman gereken doktorunu aramak , doktor bey mutlaka bir çözüm bulacaktır. sağolsun hiçbirZaman hastalarını yanlız bırakmıyor ,her kontrol sonrasında da o burnun %60 ı benim sürekli görüşelim kontrollerinizi aksatmayın diyorMerhaba. Ben Abdülkadir Bey'e revizyon ameliyatı oldum. İki kulağımdan da kıkırdak alındı. Çok araştırdım ve revizyonda ona karar verdim. Açıkçası ilk zamanlar memnundum fakat zaman geçtikçe burnumun şekli garipleşmeye başladı. Ödem indikçe güzelleşecek diye bekliyorum ama pek öyle olmadı. Şunu söylemek gerekiyor epey sorunluydu burnum, zamanım olmadığı için çok kısa bi sürede ameliyat oldum. Daha iyisi olur muydu bilmiyorum ama mükemmel değil. Bu iş biraz da şans işi. Emre İlhan ile görüşemedim, bir yıl sonrası için randevu almıştım. Ama kesinlikle acele etmeyin, bütün doktorlarla görüşün. Revizyon için söylüyorum beklentiniz çok yüksek olmasın. Amaç burnu kurtarmak olduğu için estetik açıdan çok iyi sonuçlar alınmıyor. Alanlar var tabii ama bana denk gelmedi maalesef. Bir ay sonra kontrole gideceğim, şikayetlerimi dile getireceğim, bakalım ne kadar yardımcı olacak. 13.500 tl de para ödedim bilmeyenlerin bilgisi olsun.
özelden mesaj alanlardan biri benim ben daha abdülkadir beyle görüşmedim zaten görüşsemde ben sizden olumlu yönde etkilendim çünkü fotonuzu gönderdiniz ve beklentinizi açıkladınız bana teşekkür ederim o konuda yardımınız için.evet sizin beklentinizle çıkan sonuç aynı olmamış bu süreçtede bu yorumlarınız normal daha burun oturmamış çünkü..insan gelgitler yaşıyo bu dönemlerde sizin yorumunuzuda da sadece bunları hissettim.asla abdülkadir beye olumsuz bir yorum yoktu yazdıklarınızda.sizin böyle bir durumun içinde kalmanızada üzüldüm açıkcası.Merhaba! Ben yardımcı olmak adına yorumda bulundum, hatta bazı arkadaşlara özelden resimlerimi gönderdim. Dün yorum yazdım bugün doktor bey bana mesaj yazdı. Bugün giden bir hasta benim olumsuz yorumda bulunduğunu bu yüzden de çok korktuğunu yazmış. Arkadaş neyin kafasını yaşıyorsunuz! Ben olumsuz yorumda bulunmadım bu bir yazdıklarım yukarıda bir yerlerdedir. Olumsuz yorumda bulunabilirim bu da iki. Asıl şaşırtıcı olan yorum yazan kişinin ben olduğum nereden biliniyor bu da üç. İnanılmaz şaşırdım ve çok çirkin bir durum yaşadım.Özelden yazdığım arkadaşlar özellikle olumsuz bir şey okudunuz mu? Hayret verici! Olumsuz yorumda bulunabilirim ayrıca bu nasıl bir mantık çözemedim.
Cok gecmis olsun, bende Revizyon oldum ve erime oldu , ama Göksel bey daima yanimdaydi, elinden geleni en iyisini yapiyor, evet benimde olmadi ama önemli olan Doktorun hasta baglantisi iyi olmasi ve arkasinda durmasi, 2 yildir defalarca yanina gitim, aradim, yazdim hic bikmadi benden, seni cok iyi anliyorum ama bence Doktorumuzla cözüm ara, ne istedigini anlat...Merhaba. Ben Abdülkadir Bey'e revizyon ameliyatı oldum. İki kulağımdan da kıkırdak alındı. Çok araştırdım ve revizyonda ona karar verdim. Açıkçası ilk zamanlar memnundum fakat zaman geçtikçe burnumun şekli garipleşmeye başladı. Ödem indikçe güzelleşecek diye bekliyorum ama pek öyle olmadı. Şunu söylemek gerekiyor epey sorunluydu burnum, zamanım olmadığı için çok kısa bi sürede ameliyat oldum. Daha iyisi olur muydu bilmiyorum ama mükemmel değil. Bu iş biraz da şans işi. Emre İlhan ile görüşemedim, bir yıl sonrası için randevu almıştım. Ama kesinlikle acele etmeyin, bütün doktorlarla görüşün. Revizyon için söylüyorum beklentiniz çok yüksek olmasın. Amaç burnu kurtarmak olduğu için estetik açıdan çok iyi sonuçlar alınmıyor. Alanlar var tabii ama bana denk gelmedi maalesef. Bir ay sonra kontrole gideceğim, şikayetlerimi dile getireceğim, bakalım ne kadar yardımcı olacak. 13.500 tl de para ödedim bilmeyenlerin bilgisi olsun.
Yogundur bu aralar, dönüs yapar amaBen Dr A. Göksel'in sayfasından mesaj gönderdim ama hic bi dönüş olmadı. Onun ameliyat etmesini çok istiyodum, son derece sorunlu bir burnum var da... Acaba benim gibi mesaj gönderip geri dönüş alamayan var mı?
Her Doktorun mutsuz hastasi var, ameliyat bu, sirbazlik malesef degil, Emre beyin tarzi cok yapay, beklentiniz neydi bilmiyorum ama, cok dogalmi olduda beyenmediniz ? Ameliyat öncesi istediginizi söylemedinizmi? Tasarim yapiyor Doktorumuz ve ayrintili herseyi anlatiyor, Burun baslangicindan ucuna hata kanatlara kadar hersey konusuluyor, bu yüzden gercekten ne istediginizi cok iyi anlatmalisiniz, bende sizin gibi cok iyi arastirdim, Göksel bey bilir, Istanbulu alt üst etim, gitmedigin Doktor kalmadi , gel ben düzeltim diyor ama iste Insan endiseliniyor ister istemez. Göksel beyi abim kadar seviyorum, onunla konus seni asla yanliz birakmaz emin ol...Merhaba. Ben Abdülkadir Bey'e revizyon ameliyatı oldum. İki kulağımdan da kıkırdak alındı. Çok araştırdım ve revizyonda ona karar verdim. Açıkçası ilk zamanlar memnundum fakat zaman geçtikçe burnumun şekli garipleşmeye başladı. Ödem indikçe güzelleşecek diye bekliyorum ama pek öyle olmadı. Şunu söylemek gerekiyor epey sorunluydu burnum, zamanım olmadığı için çok kısa bi sürede ameliyat oldum. Daha iyisi olur muydu bilmiyorum ama mükemmel değil. Bu iş biraz da şans işi. Emre İlhan ile görüşemedim, bir yıl sonrası için randevu almıştım. Ama kesinlikle acele etmeyin, bütün doktorlarla görüşün. Revizyon için söylüyorum beklentiniz çok yüksek olmasın. Amaç burnu kurtarmak olduğu için estetik açıdan çok iyi sonuçlar alınmıyor. Alanlar var tabii ama bana denk gelmedi maalesef. Bir ay sonra kontrole gideceğim, şikayetlerimi dile getireceğim, bakalım ne kadar yardımcı olacak. 13.500 tl de para ödedim bilmeyenlerin bilgisi olsun.
canm eremi oldu derken nasıl oluyo o kulaktan kıkırdak mı alındıda erime oldu süreç nasıl geçti.çözümler ne oldu.Her Doktorun mutsuz hastasi var, ameliyat bu, sirbazlik malesef degil, Emre beyin tarzi cok yapay, beklentiniz neydi bilmiyorum ama, cok dogalmi olduda beyenmediniz ? Ameliyat öncesi istediginizi söylemedinizmi? Tasarim yapiyor Doktorumuz ve ayrintili herseyi anlatiyor, Burun baslangicindan ucuna hata kanatlara kadar hersey konusuluyor, bu yüzden gercekten ne istediginizi cok iyi anlatmalisiniz, bende sizin gibi cok iyi arastirdim, Göksel bey bilir, Istanbulu alt üst etim, gitmedigin Doktor kalmadi , gel ben düzeltim diyor ama iste Insan endiseliniyor ister istemez. Göksel beyi abim kadar seviyorum, onunla konus seni asla yanliz birakmaz emin ol...
Ameliyatan sonra enfektion kapti Burnumun belirli bir yerinde ve kikirdak eridi, Doktor hatasi kesinlikle degil, ilac kulandim yaymadi sükür...canm eremi oldu derken nasıl oluyo o kulaktan kıkırdak mı alındıda erime oldu süreç nasıl geçti.çözümler ne oldu.
Simdi nasil oldun canim, memnunmusun burnundan?Ameliyatan sonra enfektion kapti Burnumun belirli bir yerinde ve kikirdak eridi, Doktor hatasi kesinlikle degil, ilac kulandim yaymadi sükür...
Canim Göksel beyin aciklamasina göre Enfektion kaptigi icin ve kikirdak erimesi oldugu icin olmadiginin farkinda, gel düzeltelim diyo iste , cok tatli yaaa, onun basinin etini yedim, hep anlayisla karsiladi beni , bazen o kadar yogun olmasina ramen saatlerini caldim, Revizyona gelince kararsizim ama hala ona cok güveniyorum.Simdi nasil oldun canim, memnunmusun burnundan?
slm canim degisik bir teklif olmus ama akillica:)) En erken ne zamana verebiliyor?Merhaba arkadaşlar, bende çok doktor araştırdım..Göksel Bey'in yaptığı burunları çok beğendim..ince derili, kemerli ve ucu düşük bir burnum var..Nisan ayı içinde veya mayıs başı A.Göksel Bey'e ameliyat günü alıpta ertelemek isteyen varmı? Varsa ameliyat gününe talibim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?