Burun Estetiği Hasta Yorumları

slm canim degisik bir teklif olmus ama akillica:)) En erken ne zamana verebiliyor?
Henüz görüşmedim, ama muayeneye gerek bile yok, iki doktorla görüştüm zaten..Hatta bursa Murat Tezcan 21 nisan perşembe ameliyat günü bile aldım, ama bir türlü güvenemiyorum.. Resmimi görmesi bile yeterli olur bence..o yüzden direk ameliyat günü almak istiyorum.iyileşme süreci var, tatile gideceğim için acele etmem gerek..yakın bir tarihe ameliyat günü vereceğini sanmadığımdan buradaki arkadaşlara sorayım dedim, eğer varsa hemen ameliyat günümü iptal edebilirim..

Birde A.Göksel beyi yeni gördüm önceden bilseydim şimdiye ameliyatımı olmuştum..Emre ilhandan 8 ay önce 23 nisana randevu almıştım ama gitmicem vazgeçtim, yaptığı burunlar artık hoşuma gitmiyor..barış çakırda ağustos ayına muayene randevusu vermişti oda çok geç..A.Göksel yaptığı burunlar tam benim tarzım, ah ben bu doktoru nasıl duymadım

Hayatim durumunu anlat belki bir guzellik yapar goksel bey .tarzi son derece dogal, guzel ve standart degildir kisiye ozeldir haklisin onda olmak istemekte referanslari ortads

Hayatim durumunu anlat belki bir guzellik yapar goksel bey .tarzi son derece dogal, guzel ve standart degildir kisiye ozeldir haklisin onda olmak istemekte referanslari ortads
Evet, pazartesi ilk işim Göksel Bey'i aramak olacak, Yakın bir tarih verirse hemen ameliyat olurum..yinede ameliyat tarihi almış arkadaşların planlarında değişiklik olursa, mutlaka bildirsinler lütfen..Sizede çok teşekkür ederim

Merhabalar, ara ara gelip durumumu yazıyorum. Ameliyat olalı 1.5 yıl oldu. Etrafta hokka gibi burunlar gördükçe Göksel Beyi bulduğuma şükrediyorum. Eşim iyiki seninki böyle olmadı diyerek gördüğü oyuk kalkık saçma burunları gösteriyor. Nefesim de harika. Eski arkadaşlarımdan biriyle konuşuyordum geçenlerde, estetik bakım vs. konulardan. Sakın birşey yaptırma kendine dedi, dedim burnum yapılı zaten, lafı anlamadı ve "burnunun nesi var çok güzel sakın yaptırma, ameliyatlı burun berbat bişi" dedi tekrar. Dedim kızım zaten yapılı 1.5 sene oldu siz anlamayınca ben de söylemedim. Ve şok şok şok. "hm o zaman yapanın elinden öpelim" dedi...

Burnum eskisine göre küçük ve zarif fakat yüzümle o kadar uyumlu ki, sende bir güzellik var diyorlar fakat çok dikkatli değillerse bunun burundan kaynaklandığını anlamıyorlar.

Bu arada foto isteyenlerle seve seve paylaşırım...

Merhaba, Göksel Bey'i aradım..Sekreteri Ağustos ayına randevu verdi..En erken ameliyat tarihide ocak 2017.. Ne yapacağım ben yaa, çok üzüldüm çok..

Birde 21 nisanda Murat Tezcan'dan ameliyat günü almıştım, yani bu perşembe..Ama çok kararsızım..Moralim çok bozuk

Ecemali bu arada Göksel Beyin web sitesinde senin resimleri ve videonu izledim..Çok güzel olmuşsun, ameliyat gününü erteleyen birileri yokmu yaaa ne güzel olurdu

Merhaba, Göksel Bey'i aradım..Sekreteri Ağustos ayına randevu verdi..En erken ameliyat tarihide ocak 2017.. Ne yapacağım ben yaa, çok üzüldüm çok..
Canim acele etme bence, gec olsun iyi olsun. Burun bu yüzümüzün ortasi, ilerde keskelere dönersin, Göksel beyin tarzi sana göre ise bence bekle, ameliyat tarih niye o kadar gec veriyor anlamadim ? Ocak 2017 mi ? Eminmisin

Kizzz sen ameliyat tarihi mi almistin iptalmi ettin bana erken ameliyat tarihi lazim yaa emre beye olmak istiyorum. Iptal etmediysen talibim diyecektim. 1 yil bekleyemem kocam bebek istiyorum diyor baskada bisey demiyorr.

Foto paylaSir misin cnm? Benim kocamda hokka burun sevmiyor. Emre ilhana randevu aldim ama kararsizim

Kizzz sen ameliyat tarihi mi almistin iptalmi ettin bana erken ameliyat tarihi lazim yaa emre beye olmak istiyorum. Iptal etmediysen talibim diyecektim. 1 yil bekleyemem kocam bebek istiyorum diyor baskada bisey demiyorr.
Ameliyat tarihi değil canım, randuvu tarihi almıştım..Oda muhtemelen ameliyat tarihini 6-7 ay sonrasına verir, bu arada henüz iptal etmedim..Ama gitmeyi pek düşünmüyorum

Ameliyat tarihi değil canım, randuvu tarihi almıştım..Oda muhtemelen ameliyat tarihini 6-7 ay sonrasına verir, bu arada henüz iptal etmedim..Ama gitmeyi pek düşünmüyorum
Tuhh kötu oldu bu keske ameliyat tariide alsaydin simdi siran gelmisti hayrina bana verirdim bende ömur boyu duacin olurdum valla dilenci gibi sira istiyorum bu arada bence yinede gitmelisin en azindan denemis olursun ileride pisman olmamak icin git.
Emre ilhanin yaptigi burunlarcok kucuk tatli ama hepsi daha cok ucu kalkik kavisli burunlar yaptigi burunlarin icinde pek dogal görunen burun yok. Ama ben yurtdisinda yasadigim icin sorun etmiyorum cunku burada herkesin burnu domuzcuk burnu gibi dogustan estetikliler sanki oyuzden bende aralarinda kaynar giderim estetik oldugu bellide olsa sorun olmuycaktir benim icin

Merhaba;
Ben 2008 yılında bir operasyon geçirdim sonrası benim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Taki 2015 ocak ayında
GÖksel beyi tanıyana kadar ve revizyon ameliyatım 2015 mart ayında gerçekleşti tam 1 yıl 1 ay oldu. çok mutluyum ilk ameliyatımdaki görüntüm son derece kötüydü hem burnum çok kalkık ve çok yamuktu şimdi eski görüntümden eser kalmadı:)Doktorumu iyiki tanımdım 1 yıl geçmesine rağmen hala görüşüyoruz ve son derece yakından ilgili ve alakalı ilk günkü gibi:)

Adam gibi adam, Doktor gibi Doktor , Insan gibi Insandir Göksel bey...
Mutlu olmaniza cok sevindim...

Adam gibi adam, Doktor gibi Doktor , Insan gibi Insandir Göksel bey...
Mutlu olmaniza cok sevindim...

Ne guzel demissin decke. Gercekten cok dogru. Benim ameliyatimin uzerinden 3,5 yil gecmis. Hersey ilk gunku gibi. Baskalarini duyuyorum zamanla deformasyon oluyor. Ben her aynaya baktigimda tekrar tekrar tesekkur ediyorum doktoruma

Göksel bey gibi bir tanedir. Arkadaşlarım hep çok doğal çok iyi diyor. Estetik diye bağıran burunları gördükçe Göksel bey i tanıdığıma memnun oluyorum. Nazar değmesin.

Masallah kizlar bende emre beyden randevu aldim ama hala nette yorumlari okuyorum..abdulkadir beyin guncel ameliyat ucreti ne kadar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…