- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.081
Henüz görüşmedim, ama muayeneye gerek bile yok, iki doktorla görüştüm zaten..Hatta bursa Murat Tezcan 21 nisan perşembe ameliyat günü bile aldım, ama bir türlü güvenemiyorum.. Resmimi görmesi bile yeterli olur bence..o yüzden direk ameliyat günü almak istiyorum.iyileşme süreci var, tatile gideceğim için acele etmem gerek..yakın bir tarihe ameliyat günü vereceğini sanmadığımdan buradaki arkadaşlara sorayım dedim, eğer varsa hemen ameliyat günümü iptal edebilirim..slm canim degisik bir teklif olmus ama akillica:)) En erken ne zamana verebiliyor?
Hayatim durumunu anlat belki bir guzellik yapar goksel bey .tarzi son derece dogal, guzel ve standart degildir kisiye ozeldir haklisin onda olmak istemekte referanslari ortadsBirde A.Göksel beyi yeni gördüm önceden bilseydim şimdiye ameliyatımı olmuştum..Emre ilhandan 8 ay önce 23 nisana randevu almıştım ama gitmicem vazgeçtim, yaptığı burunlar artık hoşuma gitmiyor..barış çakırda ağustos ayına muayene randevusu vermişti oda çok geç..A.Göksel yaptığı burunlar tam benim tarzım, ah ben bu doktoru nasıl duymadım
Evet, pazartesi ilk işim Göksel Bey'i aramak olacak, Yakın bir tarih verirse hemen ameliyat olurum..yinede ameliyat tarihi almış arkadaşların planlarında değişiklik olursa, mutlaka bildirsinler lütfen..Sizede çok teşekkür ederimHayatim durumunu anlat belki bir guzellik yapar goksel bey .tarzi son derece dogal, guzel ve standart degildir kisiye ozeldir haklisin onda olmak istemekte referanslari ortads
Merhaba, Göksel Bey'i aradım..Sekreteri Ağustos ayına randevu verdi..En erken ameliyat tarihide ocak 2017..Hayatim durumunu anlat belki bir guzellik yapar goksel bey .tarzi son derece dogal, guzel ve standart degildir kisiye ozeldir haklisin onda olmak istemekte referanslari ortads
Birde 21 nisanda Murat Tezcan'dan ameliyat günü almıştım, yani bu perşembe..Ama çok kararsızım..Moralim çok bozukHayatim durumunu anlat belki bir guzellik yapar goksel bey .tarzi son derece dogal, guzel ve standart degildir kisiye ozeldir haklisin onda olmak istemekte referanslari ortads
Canim acele etme bence, gec olsun iyi olsun. Burun bu yüzümüzün ortasi, ilerde keskelere dönersin, Göksel beyin tarzi sana göre ise bence bekle, ameliyat tarih niye o kadar gec veriyor anlamadim ? Ocak 2017 mi ? EminmisinMerhaba, Göksel Bey'i aradım..Sekreteri Ağustos ayına randevu verdi..En erken ameliyat tarihide ocak 2017..Ne yapacağım ben yaa, çok üzüldüm çok..
Kizzz sen ameliyat tarihi mi almistin iptalmi ettin bana erken ameliyat tarihi lazim yaa emre beye olmak istiyorum. Iptal etmediysen talibim diyecektim. 1 yil bekleyemem kocam bebek istiyorum diyor baskada bisey demiyorr.Birde A.Göksel beyi yeni gördüm önceden bilseydim şimdiye ameliyatımı olmuştum..Emre ilhandan 8 ay önce 23 nisana randevu almıştım ama gitmicem vazgeçtim, yaptığı burunlar artık hoşuma gitmiyor..barış çakırda ağustos ayına muayene randevusu vermişti oda çok geç..A.Göksel yaptığı burunlar tam benim tarzım, ah ben bu doktoru nasıl duymadım
Foto paylaSir misin cnm? Benim kocamda hokka burun sevmiyor. Emre ilhana randevu aldim ama kararsizimMerhabalar, ara ara gelip durumumu yazıyorum. Ameliyat olalı 1.5 yıl oldu. Etrafta hokka gibi burunlar gördükçe Göksel Beyi bulduğuma şükrediyorum. Eşim iyiki seninki böyle olmadı diyerek gördüğü oyuk kalkık saçma burunları gösteriyor. Nefesim de harika. Eski arkadaşlarımdan biriyle konuşuyordum geçenlerde, estetik bakım vs. konulardan. Sakın birşey yaptırma kendine dedi, dedim burnum yapılı zaten, lafı anlamadı ve "burnunun nesi var çok güzel sakın yaptırma, ameliyatlı burun berbat bişi" dedi tekrar. Dedim kızım zaten yapılı 1.5 sene oldu siz anlamayınca ben de söylemedim. Ve şok şok şok. "hm o zaman yapanın elinden öpelim" dedi...
Burnum eskisine göre küçük ve zarif fakat yüzümle o kadar uyumlu ki, sende bir güzellik var diyorlar fakat çok dikkatli değillerse bunun burundan kaynaklandığını anlamıyorlar.
Bu arada foto isteyenlerle seve seve paylaşırım...
Ameliyat tarihi değil canım, randuvu tarihi almıştım..Oda muhtemelen ameliyat tarihini 6-7 ay sonrasına verir, bu arada henüz iptal etmedim..Ama gitmeyi pek düşünmüyorumKizzz sen ameliyat tarihi mi almistin iptalmi ettin bana erken ameliyat tarihi lazim yaa emre beye olmak istiyorum. Iptal etmediysen talibim diyecektim. 1 yil bekleyemem kocam bebek istiyorum diyor baskada bisey demiyorr.
Tuhh kötu oldu buAmeliyat tarihi değil canım, randuvu tarihi almıştım..Oda muhtemelen ameliyat tarihini 6-7 ay sonrasına verir, bu arada henüz iptal etmedim..Ama gitmeyi pek düşünmüyorum
Adam gibi adam, Doktor gibi Doktor , Insan gibi Insandir Göksel bey...Merhaba;
Ben 2008 yılında bir operasyon geçirdim sonrası benim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Taki 2015 ocak ayında
GÖksel beyi tanıyana kadar ve revizyon ameliyatım 2015 mart ayında gerçekleşti tam 1 yıl 1 ay oldu. çok mutluyum ilk ameliyatımdaki görüntüm son derece kötüydühem burnum çok kalkık ve çok yamuktu şimdi eski görüntümden eser kalmadı:)Doktorumu iyiki tanımdım 1 yıl geçmesine rağmen hala görüşüyoruz ve son derece yakından ilgili ve alakalı ilk günkü gibi:)
Adam gibi adam, Doktor gibi Doktor , Insan gibi Insandir Göksel bey...
Mutlu olmaniza cok sevindim...
Foto paylaSir misin cnm? Benim kocamda hokka burun sevmiyor. Emre ilhana randevu aldim ama kararsizim
korkacak hic birsey yokki. Sakin olBende 26 Nisana aldım.daha var ama heyecan ve korkudan uykularım kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?