Burun Estetiği Hasta Yorumları

Bende Bursa'da Murat Tezcan'a ameliyat oldum..4.günümdeyim.3 gün sonra alçılarım çıkacak..Çok heyecanlıyım..Olmadan önce bu doktoru çok sordum burdan, fakat hiç yanıt alamadım..Gelişmeleri daha sonra yazacağım ki Bursa da ameliyat olmak isteyen arkadaşlara bir faydamız olsun

SLM,YANIT ALAMASANIZDA yazılmış yorumları okumanız GÖksel bey hakkında fikir edinmenize yardımcı olur,

SLM,YANIT ALAMASANIZDA yazılmış yorumları okumanız GÖksel bey hakkında fikir edinmenize yardımcı olur,
Ecemali ben Murat Tezcan Bey' le ilgili forumda yeterli bilgi bulamadığımdan yakındım, A.Göksel Bey'le ilgili yanıt alamadım demedim..Yanlış anlaşıldı galiba, bilakis kendisi instagramdan özel mesajlarıma bile yanıt verdi, çok nazik biri..Ama yurt dışı kongreleri çokmuş, maalesef kendisine istediğim tarihlerde ameliyat olma şansım olamadı..Ecem hn sizde bana yardımcı olmaya çalıştınız ayrıca teşekkür ederim..

evet canım ben yanlış anlamışım:) rica ederim ne demek.Peki kime ameliyat olacaksınız? ya da oldunuz mu?

Ne guzel demissin decke. Gercekten cok dogru. Benim ameliyatimin uzerinden 3,5 yil gecmis. Hersey ilk gunku gibi. Baskalarini duyuyorum zamanla deformasyon oluyor. Ben her aynaya baktigimda tekrar tekrar tesekkur ediyorum doktoruma
canım benim nasılsın keyfin nasıl

:) Ecemali.ye kıkırdak eklenmis mi
Senin kardeşin revizyon olali ne kadar oldu
Onun kaburgadan mi alınmıştı
Çok tsk ederim
Bana da doktor söyledi ben bilmiyorum ama ben de mecburen olcam
geç oldu ama :) bana kıkırdak eklenmedi sadece kulak arkasından yağ dokusu alınıp burnumun gövdesine eklendi canım

yeni hastalar katılmış aramıza :) instagramdan hastalara cevap verirken burayı unuttum ben :)

Bu arada Göksel bey bize parti yapacakmış:) basını falan çağırmak lazım bütün güzel burunlar orada olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…