- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.101
Bende abdulkadir beyi dusunuyorum ama randevu ucretinin 300 olmasindan dolayi vazgecebilirim. Baska hangi doktoru onerirsin ?korkacak hic birsey yokki. Sakin ol
slm canım,İlk ameliyat ise 11.500 TL revizyon ise 15000 TLMasallah kizlar bende emre beyden randevu aldim ama hala nette yorumlari okuyorum..abdulkadir beyin guncel ameliyat ucreti ne kadar acaba?
SLM,YANIT ALAMASANIZDA yazılmış yorumları okumanız GÖksel bey hakkında fikir edinmenize yardımcı olur,Bende Bursa'da Murat Tezcan'a ameliyat oldum..4.günümdeyim.3 gün sonra alçılarım çıkacak..Çok heyecanlıyım..Olmadan önce bu doktoru çok sordum burdan, fakat hiç yanıt alamadım..Gelişmeleri daha sonra yazacağım ki Bursa da ameliyat olmak isteyen arkadaşlara bir faydamız olsun
tşk ederim canım ben de çok memnunum :)Ecemali bu arada Göksel Beyin web sitesinde senin resimleri ve videonu izledim..Çok güzel olmuşsun, ameliyat gününü erteleyen birileri yokmu yaaa ne güzel olurdu
Ecemali ben Murat Tezcan Bey' le ilgili forumda yeterli bilgi bulamadığımdan yakındım, A.Göksel Bey'le ilgili yanıt alamadım demedim..Yanlış anlaşıldı galiba, bilakis kendisi instagramdan özel mesajlarıma bile yanıt verdi, çok nazik biri..Ama yurt dışı kongreleri çokmuş, maalesef kendisine istediğim tarihlerde ameliyat olma şansım olamadı..Ecem hn sizde bana yardımcı olmaya çalıştınız ayrıca teşekkür ederim..SLM,YANIT ALAMASANIZDA yazılmış yorumları okumanız GÖksel bey hakkında fikir edinmenize yardımcı olur,
evet canım ben yanlış anlamışım:) rica ederim ne demek.Peki kime ameliyat olacaksınız? ya da oldunuz mu?Ecemali ben Murat Tezcan Bey' le ilgili forumda yeterli bilgi bulamadığımdan yakındım, A.Göksel Bey'le ilgili yanıt alamadım demedim..Yanlış anlaşıldı galiba, bilakis kendisi instagramdan özel mesajlarıma bile yanıt verdi, çok nazik biri..Ama yurt dışı kongreleri çokmuş, maalesef kendisine istediğim tarihlerde ameliyat olma şansım olamadı..Ecem hn sizde bana yardımcı olmaya çalıştınız ayrıca teşekkür ederim..
Evet, Bursa' da Murat Tezcan.. Hatta bugün alçım alınacak, çok heyecanlıyım..Biraz toparlayım, size özelden resimde atarımevet canım ben yanlış anlamışım:) rica ederim ne demek.Peki kime ameliyat olacaksınız? ya da oldunuz mu?
tamam beklerim:) tekrar hayırlı olsun yeni burnunEvet, Bursa' da Murat Tezcan.. Hatta bugün alçım alınacak, çok heyecanlıyım..Biraz toparlayım, size özelden resimde atarım
canım benim nasılsın keyfin nasılNe guzel demissin decke. Gercekten cok dogru. Benim ameliyatimin uzerinden 3,5 yil gecmis. Hersey ilk gunku gibi. Baskalarini duyuyorum zamanla deformasyon oluyor. Ben her aynaya baktigimda tekrar tekrar tesekkur ediyorum doktoruma
Masallah kizlar bende emre beyden randevu aldim ama hala nette yorumlari okuyorum..abdulkadir beyin guncel ameliyat ucreti ne kadar acaba?
abdulkadir bey; en erken hangi tarihe gün veriyor acaba?slm canım 11.500 ilk ameliyat fiatı 15000 revizyon fiatı
onu bilemem canım:) muaynanesini arayıp sorabilirsinizabdulkadir bey; en erken hangi tarihe gün veriyor acaba?
randevu alabildin mi canımabdulkadir bey; en erken hangi tarihe gün veriyor acaba?
aradım..ameliyat tarihi en erken kasım ayına veriyorlarmış.Malesef ben o kadar bekleyemem.randevu alabildin mi canım
oooo bayağı yoğun demek kiaradım..ameliyat tarihi en erken kasım ayına veriyorlarmış.Malesef ben o kadar bekleyemem.
Nasıl memnun musun? :)bende oldum ameliyatimi 5. gunum cene implantiyla birlikte
geç oldu ama :) bana kıkırdak eklenmedi sadece kulak arkasından yağ dokusu alınıp burnumun gövdesine eklendi canım:) Ecemali.ye kıkırdak eklenmis mi
Senin kardeşin revizyon olali ne kadar oldu
Onun kaburgadan mi alınmıştı
Çok tsk ederim
Bana da doktor söyledi ben bilmiyorum ama ben de mecburen olcam
slm canım,nasıl oldu burnun merak ettimEvet, Bursa' da Murat Tezcan.. Hatta bugün alçım alınacak, çok heyecanlıyım..Biraz toparlayım, size özelden resimde atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?