Burun Estetiği Hasta Yorumları

slm canım,nasıl oldu burnun merak ettim
Burnum, şekil olarak çok düzgün ama maalesef estetiğin vermiş olduğu özellikle açık rinoplasti sonucu olarak burun ucunun (sağa sola değilde) yukarı doğru hareket etmemesi çok gücüme gidiyor dinamik rinoplastinin önemini şimdi çok iyi anladım.. Burun ucu kıkırdağı septumdan bağımsız bir kıkırdak yapı..burun ucunu kaldırırken doktorlar kıkırdağı septuma sabitlemek zorunda kalıyor.. Doğru sabitlenemeyen durumda da burun düşmesi dediğimiz olay yaşanıyor..Dinamik rinoplastide burun ucu kıkırdağı septum dışındaki dokulara sabitleniyor..Rinoplasti öyle birşey ki burnunuz çok güzel yapılsa bile ergonomik olmadığı için kanıksamanız zor oluyor, bu psikolojiyi maalesef yaşadım..Alışmaya çalışıyorum..İlginize teşekkürler Ecemali

Arkadaşlar Merhaba Öncelikle,
Burun ameliyatımı Abdülkadir GÖKSEL Bey'e 20 Mayısta olarak yaşadığım süreci sizler ile paylaşmak isterim.
1,5 yıl boyunca doktor araştırması yapıp, her doktorun muayenesinin kapısını aşındırıp, ardından ameliyata karar verdim. Benim için en önemlisi revizyon ameliyatlarının çok memnun edici olması ve doktorun yaklaşımı. Çünkü birinci operasyonu bir çok doktor iyi yapabilir ama revizyon operasyonları bana göre çok daha önemli ve titiz çalışma gerektiren bir durum. Bu arada il operasyonum :) Ve doktorumun revizyon ameliyatlarda ün yapması beni etkileyen birinci durumdu. İkincisi görüşmeye gittiğimde bana gerçekçi yaklaşması ve yapabilecekleri ve yapmayacaklarını bana ayrıntılı izah etmesi. Beni ne istediğim konusunda gerçekçi yaklaşmamı sağlamasıdır. Uzun bir bekleyişten sonra 20 Mayıs operasyonumu oldum. Ameliyat sonrası ne bir ağrı, ne bir sızı yaşadım. 2. gün yüzümde çok hafif bir şişlik ve göz kenarımda sarımtırak bir morarma oldu. 4. gün şişliklerim ve sararıklıklar geçti. İlk 1 hafta tamponlar alınana kadar haliyle ağızdan nefes almak boğazları ve dudaklarımı kuruttu gece uykusu kesik kesik olması biraz sıkıntı. Ameliyatımın 3. günü çalışmaya başladım. 27.05.2016 tarihinde silikonlar ve alçım alındı. Gelelim bu kısıma forumlardan okuduğum kadarıyla inanılmaz acı vb. diye insanlar yaşadıklarını anlatmışlar ...
Ameliyattan sonra insanları bu denli korkutmak ürkütmek doğrumu bilemedim. Ben acı eşiği çok düşük biriyim buna rağmen hiçbir acı yaşamadım! Doktoruma hadi tamam duruyorum tamam tamam derken bitmiş dikiş alınmış, silikon çıkartılmış, alçım çıkartılmıştı. Ve sonunda tam da istediğim gibi şiş olmasına rağmen harika burnumla aynada karşı karşıya geldiğim an,
Bu kadar araştırmanın bu kadar detaylı hareket etmemim karşılığını aldım dedim.
Arkadaşlar burada o kadar çok yorum var ki;
Kimi yalan, kimi bilmeden yorum yazıyor. Bizzat ameliyatımı olmuş, silikonları aldırmış, bantla şu anda iki gün daha geçirecek biri olarak Abdülkadir Bey tavsiyemdir. Neden bunu yazdığıma gelirsem;
Beni doğru düzgün yönlendirecek, doğru seçim yapmamı sağlayacak inandırıcı, gerçekten her anı anlatan bir yorum olmaması, her hafta sonumun doktor muayenelerinde geçmesi gibi gibi bu süreçleri kısaltmak ve gerçekten insanların memnuniyet yada memnuniyetsizliğini beyan etmemesinden dolayı en azından benden sonra başkalarının bu yorumu okuyarak bir nebze olsa doğru karar vermesini istememdir.
Umarım yeterince açıklayacı olur.
Ameliyat olacaklara şiddetle tavsiyemdir sevgili doktorum.
Sevgilerimle

Merhaba sevgili Bayanlar,
İlk yukarıda ki yorumumu yapmıştım. Bu gün 13. günüm herhangi bir nefes problemi yaşamıyorum. Burnumdan rahat rahat nefes alabiliyorum. Burnum biraz şiş buna rağmen fotoğraf çekilmeye doyamıyorum :) Tüm çevrem yeter artık demeye başladı :) Hala uyuşukluk var, şişlik var ancak ağrı sızı hiç olmadı. Ayın 10' u gibi kontrole gideceğim. 13 günlük burnumdan şiş olmasına rağmen bu denli tatmin olmuşken 6. ayımı dört gözle bekliyorum. Sevgili doktorum çok ilgili ki ben bantları çıkardığımda fotoğraf göndermeyi unuttum, bizzat mesaj atıp süreci sordu. Benim için önemli olan ameliyat ve doktorun ilgi alakası ile sonra ki süreçti. En dikkat ettiğim kelimesi ''burnun nasıl?'' dememesi burnumuz nasıl ? :) diye sorması. Malumunuz ameliyat sonrası psikoloji de etkileniyor. Benim psikolojide, moral de pik yapmış durumda :):)..
Yorumlardan yola çıkarak doktor seçimi yapacak arkadaşlara umarım faydam olur.
Sevgilerimle

Ben nasıl oldu da bu doktordan caydım randevularımı iptal ettim.Fotoğraflara bakıyorum ne kadar doğal abartısız yerinde burunlar yapmış meğer.Bir de daha hafif atlatılıyor anladığım kadarıyla.İnşallah kışa kadar beni soğutacak burunlar görmem de cesaretim kırılmaz.

Merhaba Zargan,
Kesinlikle korkmamalısın ben iğneyi görünce yatak döşek yatmaya devam ederim diyen biriyken cesaret ettim. Benim estetik olduğumu ben söylemeden anlamıyor kimse :) sadece şişlikler var bir değişik bir hoşluk gelmiş yüzüne şeklinde yorumlar alıyorum :))

Zaten dün daha önce görmediğim bi facebook hesabına girdim.İstemediğim kadar çok hasta fotoğrafı gördüm.Hastaların açık hesplarına girdim hepsinin affına sığınarak Ameliyat demeye bin şahit ister .Hatta fazla doğal bazıları.Güzel iş yapıyor,çok güzel.İçim çok rahat en azından tipimi bozmayacak

Bir de ben doktorun bir hastasını gördüm.Yeni ameliyat olmuştu.Benim haberim yok tabi.Niye sürekli aynaya bakıyor deyince ameliyat olmuş dedi.Kızla oturdum o kadar yakından gördüm hayret, anlarım aslında ben

Çok güzel anlatmışsınız her şeyi, aklıma girdi şu anda Abdülkadir Bey. Fiyatları nasıl ? Siz ne kadara ameliyat oldunuz ?

Ne güzel anlatmışsın:) Katılıyorum tüm söylediklerine. Herşeye değiyor cidden ve bu süreçte desteğini hiç esirgemeyen bir doktor bulmak çok zor. Güle güle kullan burnunu

Özlemişim bu forumu... Bir dönem saatlerim geçti burayı okuyarak. Dr.umu özledim aylar oldu görmeyeli bi botox bahanesi yaratıp gideyim bari...
slm canım ben de botox ve dolguyu çok özledm hamile olduğum için yaptıramıyorum ama hayırlısıyla doğurayım soluğu Göksel bey in yanında alacağım:)

Fiyatını öğrenebilir miyim arkadaşım. Bende araştırıyorum ama öğrenciyim çok fazlasını karşılayamam

Mutlu olmana cok sevindim , aynaya doya doya bakmak güzel bir duygu olmali :))) gecmis olsun

Bir de ben doktorun bir hastasını gördüm.Yeni ameliyat olmuştu.Benim haberim yok tabi.Niye sürekli aynaya bakıyor deyince ameliyat olmuş dedi.Kızla oturdum o kadar yakından gördüm hayret, anlarım aslında ben
Slm Can'ım valla biz Abdülkadir beyin hastalarının en büyük özelliği sanırım doğal burunlarımız olması Kolay kolay kimse anlamıyor estetik olduğunu. Sen 16 da mı gidecektin daha önce muayene olup tasarımın yapıldı mı çünkü yapılan tasarımda az çok belli oluyor sonraki burnun. Şimdiden bol şans sana umarım istediğin gibi bit burnun olur.

doğal ve güzel burunlar:) burundaşlar :)))

Merhabalar
Şimdiye kadar 4 Dr gezdim genel olarak ameliyat maalesef olmamam konusunda geri dönüş aldım.
Son olarak Abdülkadir bey ile görüşmek istiyorum.
Benim gibi burnu kökten uca eğri olup Abdülkadir beye ameliyat olan veya muayene olan var mı aranızda ?
Birde Muayene ücreti ve güncel ameliyat ücreti Hakkı'nda bilgi verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…