Burun Estetiği Hasta Yorumları

Merhabalar,
Buradaki yorumlardan yola çıkarak 17 Haziran Cuma günü Abdülkadir beye muayene oldum. Kendisi insanın içini rahatlatıyor. Yapabileceklerini ve yapamayacaklarını anlatıyor. Benim gibi aynı problemi yaşayan kişilerin ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını görünce doğru adrese geldiğime emin oldum. 22 Kasım tarihine ameliyat için gün aldım düşünmeden çünkü görüşme sırasında size güven veriyor doktor bey. Ameliyat olan arkadaşlarım süreci biraz anlatabilirler mi? Her ne kadar araştırıp stres yapmayacağım desem de yapamıyorum maalesef :)

Burnunuzun durumunu bilmiyorum ama Abdülkadir bey eğrilik uzmanlık alanım dedi kendine güveniyor .Hatta çok uç bir örnek gösterdi aşırı asimetrik bir burundu ve düzeltmişti epey.He komplikasyon her zaman olabilir ya da bir durum olursa düzeltirim diyor.

Oyle mi bilmiyordum bu konuda iyi oldugunu.verdiginiz bilgi icin cok tesekkur ederim.

slm canım,Göksel bey ekibi hemşiresi asistanı zaten Aynı dr bey gibi her konuyu her aşamayı detaylı anlatıyorlar.Hastaneye ameliyat olacağınız gün geldiğinizde damar yolu açılıyor göksel bey in hemşiresi ve dr bey geliyor sizle görüşme yapıyorlar.Süfreci anlatıyorlar.Sonra açılan damar yolundan sakinleştirici iğne yapılıyor ve ameliyathaneye iniyorsunuz.O sakinleştirici sayesinde stres heycan kalmıyor zaten:) ameliyattan çıktıktan sonra gene dr bey ve hemşiresi gelip ameliyatın nasıl geçtiği konusunda bilgi veriyorlar ilaç vs reçete yazıp bilgilendirme yapıyorlar.Ağrı sızı olmuyor morluk ve şişlik için buz maskesi uygulanıyor.Yaklaşık 2 saat ya da 3 saat sonra yemek vs geliyor.Sonrasında isterseniz bir gün kalabiliyorsunuz isterseniz akşam eve gidebiliyorsunuz.Burnun içinde tampon üzerinde alçı var.Tampon silikonlu olduğundan sadece grip olmuş hissi uyandırıyor insanda.Doktor bey ne zaman tamponun çıkartılacağı konusunda bilgi veriyor.2 ya da 3 gün vs sonra diye.Tampon çıktıktan sonra daha da rahatlıyorsunuz.Sonra alçı vs dikişler.Sonrası güzel burnumuz için hızla iyileşme süreci ve mutlu son:)

Arkadaşım herşeyi anlatmış. bana sadece Göksel Beyi secerek cok dogru bir karar verdiğinizi tekrar hatırlatmak düştü :)

Arkadaşlar merhaba. Ben 1 yıl önce burnumdan ameliyat oldum kemik eğriliği nedeniyle fakat ameliyattan sonra burnum tekrardan eğildi. Revizyon için doktor araştırıyorum . Bir doktorla görüştüm burnum kalın derili olduğu için küçülmeyeceğini ve eğriliğin de kendini tekrarlayabileceğini söyledi. %80 düzelir ancak %20 aynı kalabilir, karar senin dedi. Abdülkadir Göksel bey kalın derili ve eğri burunlarda iyi midir ? Revizyon konusunda yardımcı olur musunuz?

Bu platformda kalın derili ve burnu eğri hastası vardı.Ve olumsuz yoruma rastlamadım.Randevu alıp görüşmenizi tavsiye ederim

Karın derili hastaları oldu hiç bir şikayeti olan hastasınıda görmedim.
Göksel beye gözükmeni tavsiye ederim mutlaka

teşekkürler ecemali hanım :) inşallah siz de sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…