- 10 Temmuz 2015
- 72
- 10
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.161
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..
tşk ederim canım benim:)iyi bayramlar Ece ablaa
ilk burun estetiği 11.500 TL Revizyon 15.000 TL ama hene de en güncel bilgiyi muaynaneden öğrenebilirsin canımMuayene ücreti ne kadar acaba?
Teşekkür ederim. Muayeneye gideceğim de onun ücreti ne kadar ?ilk burun estetiği 11.500 TL Revizyon 15.000 TL ama hene de en güncel bilgiyi muaynaneden öğrenebilirsin canım
merhabailk burun estetiği 11.500 TL Revizyon 15.000 TL ama hene de en güncel bilgiyi muaynaneden öğrenebilirsin canım
kbb uzmanı Abdülkadir Göksel yaptı revizyon oldum ben 4,5 sene önce.İstanbul bostancı Central hastanesinde oldum canım tşk ederimmerhaba
sizin burnunuzu epey basarili yapilmis. doktorunuzun adi nedir ? hangi hastane ?
tesekkurler
cok guzel yapmis hemen arastiriyorum o doktoru tesekkurlerkbb uzmanı Abdülkadir Göksel yaptı revizyon oldum ben 4,5 sene önce.İstanbul bostancı Central hastanesinde oldum canım tşk ederim
Bana göre her doktorun imzasının karşılığı ücretle belli oluyor.Ve gerçekten işler inanılmaz zor canım .Geçici ya da belli bir süre için yapmıyorlar ömürlük burunlar yapıyorlar.Böyle düşündüğünde fiat yüksek gelmiyor.Tşk ederim burnumu beğendiğin için:)cok guzel yapmis hemen arastiriyorum o doktoru tesekkurler
ama doktorlar nedense son zamanlarda estetikler el yakiyor neden bu kadar pahali anlamis degilim ustelik bu kadar rekabet varken...
Arkadaşlar nasılsınız :)
Burunlar nasıl ?
Bazen burnumun estetik olduğunu unutuyorum öyle alıştım. Hiç garipsemedim burnumu ilk günden beri. Maşallah
Bende aynı şekilde senelerdir böyleymişim gibi :)
eski halimi hatırlamıyorum desem yeridir , herşey yolunda çok şükür :)
Dudaklarıma dolgu da yaptırdım ben. İnanılmaz doğal çok mutluyummm
ewet bu bende resım ısterım :) cesaret verın hepimizeDudaklarıma dolgu da yaptırdım ben. İnanılmaz doğal çok mutluyummm
merhaba,bir doktor gibi konu hakkında detaylı fikre sahip olamam ancak ben Göksel bey e yaptırdığım revizyondan oldukça memnun kaldım.Profilimden resimlerime bakabilrsiniz.Elbette Tavsiyem Göksel bey olur:)merhaba bende son 1 yildir doktor arastirmasi yapiyorum.
etli ve genis yani yayvan bir burna sahibim. bu durumda tavsiyeniz ne olur? nasil bir yontem izlemeliyim sizce? yarcimci olabilirmisiniz?
bir de doktor tavsiyesi ve fiyat bildirebilirmisiniz?
tesekkurler
Bazen burnumun estetik olduğunu unutuyorum öyle alıştım. Hiç garipsemedim burnumu ilk günden beri. Maşallah
merhaba bende son 1 yildir doktor arastirmasi yapiyorum.
etli ve genis yani yayvan bir burna sahibim. bu durumda tavsiyeniz ne olur? nasil bir yontem izlemeliyim sizce? yarcimci olabilirmisiniz?
bir de doktor tavsiyesi ve fiyat bildirebilirmisiniz?
tesekkurler[/QUOTE
Merhaba
Ben de 2012 ocak ayında olmuştum ameliyatımı. Uzun süredir girmemiştim forumlara. Neler oluyor diye baktım ve senin mailini gördüm. Ben Göksrl Beye uzun zaman önce hem burun hem çene ameliyatı olanlardanım. Profilimden resimlerimi görebilirsin. Göksel bey ömürlük burun yapıyor. Ben ameliyat öncesi mutlaka görüşün derim :)
Ecemalitşk ederim canım amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?