Burun Estetiği Hasta Yorumları

merhaba bende son 1 yildir doktor arastirmasi yapiyorum.

etli ve genis yani yayvan bir burna sahibim. bu durumda tavsiyeniz ne olur? nasil bir yontem izlemeliyim sizce? yarcimci olabilirmisiniz?

bir de doktor tavsiyesi ve fiyat bildirebilirmisiniz?

tesekkurler

kbb uzmanı Abdülkadir Göksel yaptı revizyon oldum ben 4,5 sene önce.İstanbul bostancı Central hastanesinde oldum canım tşk ederim
cok guzel yapmis hemen arastiriyorum o doktoru tesekkurler
ama doktorlar nedense son zamanlarda estetikler el yakiyor neden bu kadar pahali anlamis degilim ustelik bu kadar rekabet varken...

cok guzel yapmis hemen arastiriyorum o doktoru tesekkurler
ama doktorlar nedense son zamanlarda estetikler el yakiyor neden bu kadar pahali anlamis degilim ustelik bu kadar rekabet varken...
Bana göre her doktorun imzasının karşılığı ücretle belli oluyor.Ve gerçekten işler inanılmaz zor canım .Geçici ya da belli bir süre için yapmıyorlar ömürlük burunlar yapıyorlar.Böyle düşündüğünde fiat yüksek gelmiyor.Tşk ederim burnumu beğendiğin için:)

merhaba,bir doktor gibi konu hakkında detaylı fikre sahip olamam ancak ben Göksel bey e yaptırdığım revizyondan oldukça memnun kaldım.Profilimden resimlerime bakabilrsiniz.Elbette Tavsiyem Göksel bey olur:)
revizyon 15 bin TL diye hatırlıyorum ilk ameliyat ise 11.500 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…