- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.181
Arkadaşlar merhaba. Ben 1 yıl önce burnumdan ameliyat oldum kemik eğriliği nedeniyle fakat ameliyattan sonra burnum tekrardan eğildi. Revizyon için doktor araştırıyorum . Bir doktorla görüştüm burnum kalın derili olduğu için küçülmeyeceğini ve eğriliğin de kendini tekrarlayabileceğini söyledi. %80 düzelir ancak %20 aynı kalabilir, karar senin dedi. Abdülkadir Göksel bey kalın derili ve eğri burunlarda iyi midir ? Revizyon konusunda yardımcı olur musunuz?
Ecemali
Dogum ne zaman :)
Kaçıncı ameliyatınız oldu, fotograflarınıza baktım çok güzel olmuş burnunuz. Peki öncesi ? ben 4. Ameliyatımı olucam damerhaba,bir doktor gibi konu hakkında detaylı fikre sahip olamam ancak ben Göksel bey e yaptırdığım revizyondan oldukça memnun kaldım.Profilimden resimlerime bakabilrsiniz.Elbette Tavsiyem Göksel bey olur:)
revizyon 15 bin TL diye hatırlıyorum ilk ameliyat ise 11.500 TL
4. ameliyat mı ?? nedennKaçıncı ameliyatınız oldu, fotograflarınıza baktım çok güzel olmuş burnunuz. Peki öncesi ? ben 4. Ameliyatımı olucam da
Cok gecmis olsun? Peki Doktorlariniz kim ? Insallah düzelir , istediyiniz gibi olur ...Nazım Durak felaketini buldum çünkü yıllar önce
Nazım Durak felaketini buldum çünkü yıllar önce
canım 17 eylülde resmen gün sayıyorum:)Ecemali
Dogum ne zaman :)
canım ben ikinci ameliyatımı Göksel bey e oldum Allahtan 2 de kaldım doğru seçimimden dolayı,Kaçıncı ameliyatınız oldu, fotograflarınıza baktım çok güzel olmuş burnunuz. Peki öncesi ? ben 4. Ameliyatımı olucam da
canım 17 eylülde resmen gün sayıyorum:)
özledim seni doğumdan sonra buluşalım
yok be canım dolanırım ortalarda ben:) zaten hamilelikte hareketsizdim enerjimi doğumdan sonraya saklıyorum kısmetse ..Elbette Arya mı seveceksiniz canım görüşürüz:)Sen dogumdan sonra birkac ay ortalarda gorunemezsin simdi :) ilk firsatta kucuk kizinla birlikte gelirsin. Biz de severiz :)))
Ameliyat sonrası şişlik ve morluk yok denecek kadar az oluyo..yaşayınca bende gördüm..Morluk artışı biraz bünye ve doktorun çalışma şekliyle ilgili..Göksel beyin eli bence çok iyi :))Abdülkadir beyin hastalarının ameliyat sonrası fotoğraflarında, morarma ve şişlik hiç yok gibi neredeyse ,
Gerçekten öyle mi operasyonu geçiren arkadaşlar , instagramda ilk ve ikinci gün fotoları var hastalarının , hiçbir şey yok gibi , inanamadım..
Ameliyat sonrası şişlik ve morluk yok denecek kadar az oluyo..yaşayınca bende gördüm..Morluk artışı biraz bünye ve doktorun çalışma şekliyle ilgili..Göksel beyin eli bence çok iyi :))
Pamuk helva selam.Çok geçmiş olsun size de, umarım sağlıkla kullanırsınız burnunuzu.
Teşekkür ederim yanıtınız için :)
Peki , yine burada okuduğum bazı yorumlarda ameliyat sonrası süreçte kan kustuklarından, yemekleri çiğneyip yutamamaktan şikayetçi olan arkadaşlar var, yalnızca deviasyon sorunum var, gözüm korktu açıkçası , hiç olmasam diyorum okudukça.. sizde bu şikayetler oldu mu?
Selam , size de çok geçmiş olsun ,memnun olmanıza çok sevindim :)Pamuk helva selam.
Ben gem cene hem burun ameliyatini ayni anda oldum Goksel beye ve 3. Gunden sonra otobusle seyahate ciktim. O kadar rahatti ki, hicbir sorun yasamadim cok sukur. Ayrica sen deviasyon olacaksan hic dusunup endiselenme cunku cok kolay bir ameliyat. Deviasyon ameliyatlarina alci falan da takilmadigindan disaridan hic anlasilmaz. Morarma estetik ameliyatlarinda oluyordu ama senin de dedigin gibi Goksel beyin instagram sayfasinda bende goruyorum. Ve aciklamalari okuyorum. Diomand rhinoplasty diye bir yontem galiba morluk olmuyor. Yani benim anladigim bu. Ben ameliyat olali 4 yil oluyor. Teknik degisiyor surekli :)))
Belli bir süre çiğnemekte zorlandım. Ama çekilmicek bişey değilki..bu gibi hafif olumsuzluklardan dolayı ameliyattan vazgeçmeyin bence..Göksel Beye olacaksanız hiç korkmayın..Çok geçmiş olsun size de, umarım sağlıkla kullanırsınız burnunuzu.
Teşekkür ederim yanıtınız için :)
Peki , yine burada okuduğum bazı yorumlarda ameliyat sonrası süreçte kan kustuklarından, yemekleri çiğneyip yutamamaktan şikayetçi olan arkadaşlar var, yalnızca deviasyon sorunum var, gözüm korktu açıkçası , hiç olmasam diyorum okudukça.. sizde bu şikayetler oldu mu?
aynen valla çok doğru..Belli bir süre çiğnemekte zorlandım. Ama çekilmicek bişey değilki..bu gibi hafif olumsuzluklardan dolayı ameliyattan vazgeçmeyin bence..Göksel Beye olacaksanız hiç korkmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?