Burun Estetiği Hasta Yorumları

Nurem17 merhaba

Benim bir erkek arkadasim kalin deriliydi ve Goksel beye ameliyat oldu. Kendisi ameliyat sonrasi cok dogal bir erkek burnuna kavustu. Goksel bey alaninda bence cok basarili bir doktor. Brn memnun kalacagina eminim. Sana ameliyat sonrasi olacaklari ve olamayacaklari aciklikla soyler. Bu da insana guven verir. Muayeneye bu arada gittinmi bilmiyorum ama gitmediysen bi gorusmeni tavsiye ederim.

Kaçıncı ameliyatınız oldu, fotograflarınıza baktım çok güzel olmuş burnunuz. Peki öncesi ? ben 4. Ameliyatımı olucam da

Sen dogumdan sonra birkac ay ortalarda gorunemezsin simdi :) ilk firsatta kucuk kizinla birlikte gelirsin. Biz de severiz :)))
yok be canım dolanırım ortalarda ben:) zaten hamilelikte hareketsizdim enerjimi doğumdan sonraya saklıyorum kısmetse ..Elbette Arya mı seveceksiniz canım görüşürüz:)

Abdülkadir beyin hastalarının ameliyat sonrası fotoğraflarında, morarma ve şişlik hiç yok gibi neredeyse ,
Gerçekten öyle mi operasyonu geçiren arkadaşlar , instagramda ilk ve ikinci gün fotoları var hastalarının , hiçbir şey yok gibi , inanamadım..

Ameliyat sonrası şişlik ve morluk yok denecek kadar az oluyo..yaşayınca bende gördüm..Morluk artışı biraz bünye ve doktorun çalışma şekliyle ilgili..Göksel beyin eli bence çok iyi :))

Ameliyat sonrası şişlik ve morluk yok denecek kadar az oluyo..yaşayınca bende gördüm..Morluk artışı biraz bünye ve doktorun çalışma şekliyle ilgili..Göksel beyin eli bence çok iyi :))

Çok geçmiş olsun size de, umarım sağlıkla kullanırsınız burnunuzu.
Teşekkür ederim yanıtınız için :)
Peki , yine burada okuduğum bazı yorumlarda ameliyat sonrası süreçte kan kustuklarından, yemekleri çiğneyip yutamamaktan şikayetçi olan arkadaşlar var, yalnızca deviasyon sorunum var, gözüm korktu açıkçası , hiç olmasam diyorum okudukça.. sizde bu şikayetler oldu mu?

Pamuk helva selam.
Ben gem cene hem burun ameliyatini ayni anda oldum Goksel beye ve 3. Gunden sonra otobusle seyahate ciktim. O kadar rahatti ki, hicbir sorun yasamadim cok sukur. Ayrica sen deviasyon olacaksan hic dusunup endiselenme cunku cok kolay bir ameliyat. Deviasyon ameliyatlarina alci falan da takilmadigindan disaridan hic anlasilmaz. Morarma estetik ameliyatlarinda oluyordu ama senin de dedigin gibi Goksel beyin instagram sayfasinda bende goruyorum. Ve aciklamalari okuyorum. Diomand rhinoplasty diye bir yontem galiba morluk olmuyor. Yani benim anladigim bu. Ben ameliyat olali 4 yil oluyor. Teknik degisiyor surekli :)))

Selam , size de çok geçmiş olsun ,memnun olmanıza çok sevindim :)
Deviasyon dışarıdan da minik bir eğriliğe neden olmuş ve o masaya yatmışken ikisi bir arada hallollsun istiyorum.
Cevabınız İçin çok teşekkürler , böyle olumlu tecrübeleri okumak cesaret veriyor .
Ben de 4-5 yıldır erteliyorum ameliyatı , geç kalmaktaki tek sevindiğim nokta tekniğin ilerlemiş olması :)

Belli bir süre çiğnemekte zorlandım. Ama çekilmicek bişey değilki..bu gibi hafif olumsuzluklardan dolayı ameliyattan vazgeçmeyin bence..Göksel Beye olacaksanız hiç korkmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…