Burun Estetiği Hasta Yorumları

Merhaba pamuk helva,
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim nickname'e bayıldım :)
Morluk genelde kişinin yapısı ile alakalı ama sanıyorum şu anda geliştirilen diomand rinoplasti denilen yöntem morluğu minimize ediyor ya da hiç morartmıyor. çünkü ben de doktorun instagram hesabından gördüğüm fotolara bayılıyorum :)
Sen ameliyat olmaya karar verdin mi?

Abdülkadir beyle görüşeceğim en kısa zamanda :)
Cevaplar için de çok teşekkürler ..:)

ben 2 yıl önce aylarca araştırıp abdülkadir beye ameliyat oldum. kendisi çok ilgili çok insancıl bir dr gerçekten çok memnun kaldım hatta benim için hastane bile değiştirdi, yeni yaptığı burnum da şekil olarak güzel oldu
ama benimki revizyondu ve ilk ameliyatımdaki doktorun bozduğu burnum düzelmedi maalesef hala nefes almam sıkıntı hala tıkanıyor geceleri, bilmiyorum herhalde o kadar kötü durumdaydı ki artık nefes almamı sağlayacak doktor yoktur belki de. mutsuzum yani. hamileyim ne tarafa dönsem bilmiyorum sola yatmam gerekiyor sol burnum mütemadiyen tıkalı yatamıyorum

Merhaba mutlusey. Doktor bey tikaniklik konusunda ne diyor?

6. ay kontrolüne mi gittiğimde gerekirse ofiste müdahale ederek kıkırdak çıkarabiliriz çok basit şekilde demişti çünkü benim burnumda hiç kıkırdak kalmamış ilk dr yüzünden göğüs kaburgamdan ve kulağımdan bir sürü kıkırdak almak zorunda kalmıştı. sonra da gitmedim evlenip başka şehre yerleştim İstanbul a gidişim çok zor artık açıkçası o şekilde ufak da olsa operasyon geçirmek istemiyorum düzeleceği de garanti değil.

Nereye tasindin bilmiyorum ama bence bi dene. Bende de oyle birsey olmustu. Ayni sey olmayabilir ama Muayenehanede dedigi gibi kucuk bir islem yapti doktor bey. Birkac gun icinde duzelmisti. Olmaz diye birsey yok :)

Nereye tasindin bilmiyorum ama bence bi dene. Bende de oyle birsey olmustu. Ayni sey olmayabilir ama Muayenehanede dedigi gibi kucuk bir islem yapti doktor bey. Birkac gun icinde duzelmisti. Olmaz diye birsey yok :)
nasıl bir işlemdi? sonuçta burnundan parça çıkarıcak çok korkutucu geliyor bana. bir de ameliyat olacağım zaman burnun yanında bıyık kısmıma kaburgamdan parça ekleteceğini ve çok güzel görüneceğini söylemişti, dediği gibi de oldu gerçekten , ama bu kadar acılı bir işlem olduğunu bilmiyordum burnumdaki işlem onun yanında hiç kalır 1 hafta yemek yiyememiştim çok kötüydü

Kızlar,dopum yaptım.Göksel beye sordum botox sakıncalıymış emzirme döneminde ancak dolgu yapılırmış:)

Abdülkadir Göksel Bey, kalıcı çene ameliyatı mı yapıyor yoksa sadece dolgu mu yapıyor. Alt çenemde gerilik var.

Cok acimamisti diye hatirliyorum. Ama uzun zaman oldu simdi unuttum inan. Onu en iyi doktor bey soyler.

Slmlar abdulkadir goksele watshaptan msj attim sabahtan daha cvp gelmedi nrmal mi ? Burun estetigi icin iki uc kiside kararsiz kaldim ve arastirmadayim.

Dudaklarıma dün dolgu yaptırdım çok şükür,
İlk 6 ay emzirme döneminden sonra botoxda yapılabiliyormuş :)) çok mutlu oldum

Canim instagram ya da facebooktan gormustum. Sanirim Amerika'da kendisi. Bu yuzden yanitlayamamis olabilir.

Merciiii cvp icin :)) cvp verdiiii. burun ameliyati olmak istiyorum kendisine yurt disinda oldugum icin biraz pahali geldi, ucak bileti konaklamayla beraber. o yuzden economie yapmam gerek yoksa kendisi icime cok sinmisti. Dusunuyorum ne yapsam diye, beklesem para mi biriktirsem yoksa 5 bin tl lik birini bulup ameliyat mi direct olsam. Kafam cok karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…