- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.221
Merhaba, cok gecmis olsun... Seklindenmi sikayetcisiniz yoksa nefesdenmi, özür dilerim pek anliyamadim ...ben 2 yıl önce aylarca araştırıp abdülkadir beye ameliyat oldum. kendisi çok ilgili çok insancıl bir dr gerçekten çok memnun kaldım hatta benim için hastane bile değiştirdi, yeni yaptığı burnum da şekil olarak güzel oldu
ama benimki revizyondu ve ilk ameliyatımdaki doktorun bozduğu burnum düzelmedi maalesef hala nefes almam sıkıntı hala tıkanıyor geceleri, bilmiyorum herhalde o kadar kötü durumdaydı ki artık nefes almamı sağlayacak doktor yoktur belki de. mutsuzum yani. hamileyim ne tarafa dönsem bilmiyorum sola yatmam gerekiyor sol burnum mütemadiyen tıkalı yatamıyorum
nefesten nefes alamıyorum hala şeklinde hiçbir sorun yok güzel olduMerhaba, cok gecmis olsun... Seklindenmi sikayetcisiniz yoksa nefesdenmi, özür dilerim pek anliyamadim ...
Kalıcı çene ameliyatı oluyor bende yaptırdım ve cok memnunum.Abdülkadir Göksel Bey, kalıcı çene ameliyatı mı yapıyor yoksa sadece dolgu mu yapıyor. Alt çenemde gerilik var.
Ayyyy ablacım Hayırlı olsun , Allah analı bablı büyütsün inşallahKızlar,dopum yaptım.Göksel beye sordum botox sakıncalıymış emzirme döneminde ancak dolgu yapılırmış:)
Ehhh peki Göksel bey ne diyo ? haberi varmi ?nefesten nefes alamıyorum hala şeklinde hiçbir sorun yok güzel oldu
yukarda yazmıştım kıkırdağından bir parça çıkarabilriz muayene ortamında demişti sonra ben de üstelemedim kontrole de gitmedim taşınıncaEhhh peki Göksel bey ne diyo ? haberi varmi ?
Dudak dolgusunun fiyati peki ?
Kızlar,dopum yaptım.Göksel beye sordum botox sakıncalıymış emzirme döneminde ancak dolgu yapılırmış:)
yukarda yazmıştım kıkırdağından bir parça çıkarabilriz muayene ortamında demişti sonra ben de üstelemedim kontrole de gitmedim taşınınca
Gecmis olsun. Goksel bey cok ilgili bir doktor, burnunuzda herhangi bir sorun oldugunda mutlaka arkasinda durup cozmeye calisir. Sorun olmaz diye bir garantiyi hicbir doktor vermiyor zaten.Ama sorun olursa arkasinda duracaginin sozunu Goksel bey veriyor. Onemli olan da bu bence. Istersen dogumdan sonra git tekrardan :)
Merciiii cvp icin :)) cvp verdiiii. burun ameliyati olmak istiyorum kendisine yurt disinda oldugum icin biraz pahali geldi, ucak bileti konaklamayla beraber. o yuzden economie yapmam gerek yoksa kendisi icime cok sinmisti. Dusunuyorum ne yapsam diye, beklesem para mi biriktirsem yoksa 5 bin tl lik birini bulup ameliyat mi direct olsam. Kafam cok karisik
Dudaklarıma dün dolgu yaptırdım çok şükür,
İlk 6 ay emzirme döneminden sonra botoxda yapılabiliyormuş :)) çok mutlu oldum
Tşk ederim canm benimAy bebek gelmiş... Gözün aydın
Ben inan botoxa bu kadar alıştığımı bilmiyordum bir senedir yaptırmıyorum çook özledim:)Insan bir kere baslayinca yaptirmadan duramiyor degil mi :) Bebis nasil?
Cnm sende mi dudaklarına dolgu yaptırdın?Bayadır ihmal ettim sizleri. Ben de burnumda dudaklarim da gayet iyiyiz...
Ben de çok alıştım. Etkisi geçmeye başlayınca kendimi çok kötü hissediyorum.Ben inan botoxa bu kadar alıştığımı bilmiyordum bir senedir yaptırmıyorum çook özledim:)
iyi çok şükür canım bir aylık oldu bile
Cok tsk ederim canim amin ins seninde ameliyatin hayirli olsun guzel gecsinEce hanım bebeğinizin yaşı uzun, kaderi güzel olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah :) İnşallah ben de Kasımın 3 ünde ameliyat oluyorum. Kasım ayında ameliyat olacak olan var mı? Bu süreçte birbirimize destek olabiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?