Burun Estetiği Hasta Yorumları

Merhaba, cok gecmis olsun... Seklindenmi sikayetcisiniz yoksa nefesdenmi, özür dilerim pek anliyamadim ...

Gecmis olsun. Goksel bey cok ilgili bir doktor, burnunuzda herhangi bir sorun oldugunda mutlaka arkasinda durup cozmeye calisir. Sorun olmaz diye bir garantiyi hicbir doktor vermiyor zaten.Ama sorun olursa arkasinda duracaginin sozunu Goksel bey veriyor. Onemli olan da bu bence. Istersen dogumdan sonra git tekrardan :)

yukarda yazmıştım kıkırdağından bir parça çıkarabilriz muayene ortamında demişti sonra ben de üstelemedim kontrole de gitmedim taşınınca

aynen ben daha ihmalkarım aslında ama düzelmeyince de sıkıldım gerçi hiçbi doktor garanti vermemişti ve revizyon olduğu için çok zor bi ameliyattı. beni ilk ameliyat edip burnumu düzelemeyecek şekilde mahveden ilk doktorumu allah a havale ediyorum. doğumdan sonra kontrole gidebilirim

Bence para biriktir. Mutsuz olursan sonra telafisi daha zor olur. Hem moral olarak toparlan cok zor olur. Hem de daha pahaliya patlar

Ece hanım bebeğinizin yaşı uzun, kaderi güzel olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah :) İnşallah ben de Kasımın 3 ünde ameliyat oluyorum. Kasım ayında ameliyat olacak olan var mı? Bu süreçte birbirimize destek olabiliriz :)

Arkadaşlar ameliyat sırasında nasıl nefes alınıyor? Ameliyat sonrasında tampon vs. Oluyor bildiğim kadarıyla nasıl nefes alınıyor? bilgi verebilirmisiniz?

Cok tsk ederim canim amin ins seninde ameliyatin hayirli olsun guzel gecsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…