- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.241
Slm, silikonlu tampon kullaniyor Goksel bey bu ne demek? En azindan daha rahat geciriyorsun sureciArkadaşlar ameliyat sırasında nasıl nefes alınıyor? Ameliyat sonrasında tampon vs. Oluyor bildiğim kadarıyla nasıl nefes alınıyor? bilgi verebilirmisiniz?
Canim ameliyat fiyatini klinigi arayip ogrenebilirsin. Muayene ucretli evet ama son fiyati bilmiyorum. Onu da asistanindan ogrenebilirsin.Kızlar muayene ücretli mi? Ameliyat fiyatını yazabilirmisiniz lütfen? Resmi sitesinden ulaşmaya çalışıyorum,olmuyor.
Sağol canım,bugün konuştum. Bu sene dolu,sadece Ocak ayına olur dedi. Ödemesini bu sene yapsam 11500tl, 2017 yapsam 13000tl. Sanırım seneye herkes zam yapacak. ((Canim ameliyat fiyatini klinigi arayip ogrenebilirsin. Muayene ucretli evet ama son fiyati bilmiyorum. Onu da asistanindan ogrenebilirsin.
Demek böyle ufak ayrıntılardan fiyat farkı oluyor. Birde iki teknik uyguluyor hem açık,hem kapalı,duruma göre.Slm, silikonlu tampon kullaniyor Goksel bey bu ne demek? En azindan daha rahat geciriyorsun sureci
Sağol canım,bugün konuştum. Bu sene dolu,sadece Ocak ayına olur dedi. Ödemesini bu sene yapsam 11500tl, 2017 yapsam 13000tl. Sanırım seneye herkes zam yapacak. ((
İlk kuzum,ilk ama başka ameliyatlar da oldu ve herzaman çok rahattım,bi kere uyandım bile ameliyat ortasında ve herşeyi hatırlıyorum,yine korkmadım,ondan sonra yine ameliyat oldum. Ama bu sefer çok korkuyorum,çünkü söz konusu yüz ve kötü olursa ben deliririm. O yüzden çok deneyimli doktor arıyorum.Cnm fiyatlara her yilbasinda fark ekleniyor bildigim kadariyla. Seninki revizyonmu yoksa ilk ameliyat mi?
Göksel bey hem oldukça deneyimli hem de her süreçte hastasını asla yalnız bırakmıyor ki bence bu çok önemli. Zaten yapmış olduğu burunları bu platformda inceleme şansınız da var. Kolay gelsinİlk kuzum,ilk ama başka ameliyatlar da oldu ve herzaman çok rahattım,bi kere uyandım bile ameliyat ortasında ve herşeyi hatırlıyorum,yine korkmadım,ondan sonra yine ameliyat oldum. Ama bu sefer çok korkuyorum,çünkü söz konusu yüz ve kötü olursa ben deliririm. O yüzden çok deneyimli doktor arıyorum.
İlk kuzum,ilk ama başka ameliyatlar da oldu ve herzaman çok rahattım,bi kere uyandım bile ameliyat ortasında ve herşeyi hatırlıyorum,yine korkmadım,ondan sonra yine ameliyat oldum. Ama bu sefer çok korkuyorum,çünkü söz konusu yüz ve kötü olursa ben deliririm. O yüzden çok deneyimli doktor arıyorum.
Canim cok gecmis olsun. Birkac gun icinde sıkıntın gecer zaten. Guzel burunlular kervanina hosgeldin :)merhabalar, dün ameliyat oldum. Hiç korkulacak bişey yok bence, ameliyathane kısmını hiç hatırlamıyorum zaten. ilk gün biraz sıkıntı oluyor. Yüzünüzde bir baskı hissediyorsunuz ama dayanılamayacak kadar kötü olmuyor.İnşallah süreci sıkıntısız atlatırım :)
merhabalar, dün ameliyat oldum. Hiç korkulacak bişey yok bence, ameliyathane kısmını hiç hatırlamıyorum zaten. ilk gün biraz sıkıntı oluyor. Yüzünüzde bir baskı hissediyorsunuz ama dayanılamayacak kadar kötü olmuyor.İnşallah süreci sıkıntısız atlatırım :)
Merhaba, çok şükür tamponlarım ve alçı çıktı. Dikişimin bir tanesi kaynamamış tekrar dikiş atıldı. Burnum bantlı bu haliyle bile sevdim. Tek kafama takılan biraz küçük olması. Şu ana kadar olumsuz hiç bir yorum almadım. Minyon yapılı birisisin tabi ki burnunda küçük olacak diyor arkadaşlarım. Yanaklarım, burnum ve üst dudak hala biraz şiş. inşallah ödemler gidince her şey daha da güzel olur:)Merhaba simeran. Nasil oldun? Hic sesin cikmadi :)
Merhaba, çok şükür tamponlarım ve alçı çıktı. Dikişimin bir tanesi kaynamamış tekrar dikiş atıldı. Burnum bantlı bu haliyle bile sevdim. Tek kafama takılan biraz küçük olması. Şu ana kadar olumsuz hiç bir yorum almadım. Minyon yapılı birisisin tabi ki burnunda küçük olacak diyor arkadaşlarım. Yanaklarım, burnum ve üst dudak hala biraz şiş. inşallah ödemler gidince her şey daha da güzel olur:)
Yok bu tarz farkliliklar fiat farki olusturmaz.Her doktorun yaptigi isin bir bedeli var elbet.Bu bedeli doktorun tecrubesi,isine ve hastasina verdigi onem vs olusturuyor.Demek böyle ufak ayrıntılardan fiyat farkı oluyor. Birde iki teknik uyguluyor hem açık,hem kapalı,duruma göre.
Merhaba FatmaMerhabaa, yaklaşık 1.5 sene oldu ameliyat olalı salı günü kontrolüm vardı herşey yolunda çenede ve burunda hiç bir sıkıntı yok çok şükür :)
Fotoğraf yüklenmiyor sorun var. İsteyen arkadaşlara özelden atabilirim. İyi akşamlar :)
Merhaba Fatma
Profil fotondan gordugum kadariyla cok dogal olmus burnun ve cenen. Eski hallerini hatirlamiyorsun bile degil mi :)
Ben artik eski resimlerime bakinca niye daha once olmamisim diyorum. Bu arada benim ameliyatimin uzerinden 4 yil gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?