- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.261
Cok tesekkur ederim fatmacim. Fazlasiyla benimsedim tabi. Benimkini de kimse anlamiyor. Zaten ben de unuttum iyice ameliyat oldugumu :)) gecen gun arkadasim bana eski bi fotomu yolladi. Unutmusum. Şoka girdim, o derece yaniÇok teşekkür ederim, evet doğal ve kimse anlamıyor en güzel tarafıda bu
Eski halimi hatırlamadığım gibi fotoğrafları görünce direk kapatıyorum o derece şuan :)
Size de maşallah çok hoş ve doğal görünüyor. Siz tamamen benimsemissinizdir baya olmuş :)
Cok tesekkur ederim fatmacim. Fazlasiyla benimsedim tabi. Benimkini de kimse anlamiyor. Zaten ben de unuttum iyice ameliyat oldugumu :)) gecen gun arkadasim bana eski bi fotomu yolladi. Unutmusum. Şoka girdim, o derece yani
Sen fotoyu nereye yuklemeye calisiyorsun. Sayfaya mu yoksa albumune mi?
Arkadaşlr merhaba ben ameliyat olalı tam 1 ay oldu ve burnumun ucu top gibi. Sol tarafımda çok şişlik var ve burnum sağa doğru gözüküyor. Sizde de böyle problemler olmuş muydu?
Tabiiki oldu. Masaji ihmal etme. Sislik inecek yavas yavas. Seklini almaya baslamasi 3 ayi buluyor.Arkadaşlr merhaba ben ameliyat olalı tam 1 ay oldu ve burnumun ucu top gibi. Sol tarafımda çok şişlik var ve burnum sağa doğru gözüküyor. Sizde de böyle problemler olmuş muydu?
O tarafta daha fazla dikisin vardir belki :)Teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum sol tarafımdaki şişlik kemik gibi. Yani o kadar sert ki anlatamam. Bu kadar sert olması normal mi ?
Albumumde cesitli donemlereait fotograflarim var. profil resmimden bahsediyorsan eger saniyorum henuz 1 yil dolmamisti ama6 aydan fazla.Fotoğrafınız ameliyattan ne kadar sonra?
MerhabaTeşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum sol tarafımdaki şişlik kemik gibi. Yani o kadar sert ki anlatamam. Bu kadar sert olması normal mi ?
Gecmis olsun nasil oldun canimmerhabalar, dün ameliyat oldum. Hiç korkulacak bişey yok bence, ameliyathane kısmını hiç hatırlamıyorum zaten. ilk gün biraz sıkıntı oluyor. Yüzünüzde bir baskı hissediyorsunuz ama dayanılamayacak kadar kötü olmuyor.İnşallah süreci sıkıntısız atlatırım :)
Gecmis olsun nasil oldun canim
Ödemlerin sert mi yoksa bastırınca çukurlaşıyor musağol canım. bugün ameliyat olalı 23 gün oldu. ödemler devam ediyor. Burnumun sağ tarafında işlem daha fazlaydı bu yüzden ödemlerin nirvana yaptığı kısım da burası oldu :)
Bandajlarım çıkalı bir hafta oldu ve doktorum masaj yapmamı önerdi. Korkumdan çok fazla bastırmadan masaj yapıyorum. Ödemlerin çok yumuşak olduğunu söyleyemem.Ödemlerin sert mi yoksa bastırınca çukurlaşıyor mu
Bandajlarım çıkalı bir hafta oldu ve doktorum masaj yapmamı önerdi. Korkumdan çok fazla bastırmadan masaj yapıyorum. Ödemlerin çok yumuşak olduğunu söyleyemem.
sağol canım. Haklısın sabırla beklemek gerekiyor, ameliyat olalı 24 gün oldu her gün farklı bir burunla güne merhaba diyorum. Aklımda burnumun şekliyle ilgili herhangi bir acaba oluşmasına izin vermiyorum çünkü biliyorum ki burnumun şeklinin oturması zaman alacak. Bunun bilincinde olmak gerekiyor yoksa psikolojinizin bozulma ihtimali çok yüksek.Zamanla burnun oturacaktir. Benim derim cok kalin oldugu icin 6 ay surmustu yumusamasi. hatta 1 sene sonundaki hali ilk aylara kiyasla bir harikaydi. Sabirla beklemek gerek. Gecmis olsun
sanırım sizin tekrar bir operasyon geçirmeniz gerektiğini söylemiş doktorunuz. böyle bir durumda ben de kafama takardım, haklısınız ama ameliyat sonrası iyileşme sürecinde bazı aksilikler olabiliyor zaten bunun olmama garantisini de hiç bir doktor vermiyor. Bu süreçte burnumuzu darbelerden korumak dışında elimizden bir şey gelmez. Morelimizi yüksek tutacağız ve iyi şeyler düşüneceğiz :)Valla ben değişeceğinin bilincindeyim de ister istemez kafama taktığım şeyler oluyo. Geceleri uykumdan oluyorum o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?