- 1 Kasım 2015
- 52
- 16
- 88
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.281
teşekkürler :) ödemlerim oldukça fazla olmasına rağmen bende beğeniyorum. Benim burnumda çok fazla problem vardı. Ameliyatım 4,5 saat sürmüş siz düşünün artık :) Eğer benim burnum o kadar probleme rağmen bu hale gelebiliyorsa eğer benden daha fazla probleminiz yoksa (hiç zannetmiyorum :)) sizinki daha iyi olacaktır.Simeran harika acaip doğal olmuş Sağlıkla kullan keşke benimde böyle olsa ya Buhafta randevu ve tarih alacam umarım Hayırlısı olur.
Burun ameliyatı korkulacak ameliyatlar arasında değil inanın. Ben panik atak hastasıyım ve son raddeye kadar doktora gitmeyenlerdenim. Gözümde o kadar çok büyütmüştüm ki bu ameliyatı, doktorum bu kadar korkuyorsan gelme ameliyata dedi:) En güzel kısmı ameliyat olduğunuz kısım. Ben ameliyathanenin girişinde beklerken sedyede hasta bakıcılar ile muhabbet ediyordum en son, gözümü açtığımda ameliyatım bitmişti :) Hiç ağrıkesici kullanmadım ameliyat sonrasında. Benim ameliyat sonrası en zor anım tamponların alındığı andı. İnşallah senin de ağrısız kolay bir ameliyat sürecin olur.Çok geçmiş olsun. Benimde kemiğim var burnumda çok korkuyorum nasıl Alınacak diye, geniz akıntısı, rahat nefes alamama,Konya büyümesi.Büyük Şehirlerde zaten hava kirliliği,inşaat tozu dumanı mahvediyor insanın solunum sistemini şikayeti olmayan yok.Sen söylemesen ben anlamam yeni ameliyat oldugunu sen içerden hissediyorsun herhalde.Neyse kurtuldun olduda bitti maşallah :)
ödemim inmediği burun estetiği sanırım yoktur canım tekrar çok geçmiş olsun burnun her geçen gün daha da güzelleşecektir.sağol canım. bugün ameliyat olalı 23 gün oldu. ödemler devam ediyor. Burnumun sağ tarafında işlem daha fazlaydı bu yüzden ödemlerin nirvana yaptığı kısım da burası oldu :)
Burun ameliyatı korkulacak ameliyatlar arasında değil inanın. Ben panik atak hastasıyım ve son raddeye kadar doktora gitmeyenlerdenim. Gözümde o kadar çok büyütmüştüm ki bu ameliyatı, doktorum bu kadar korkuyorsan gelme ameliyata dedi:) En güzel kısmı ameliyat olduğunuz kısım. Ben ameliyathanenin girişinde beklerken sedyede hasta bakıcılar ile muhabbet ediyordum en son, gözümü açtığımda ameliyatım bitmişti :) Hiç ağrıkesici kullanmadım ameliyat sonrasında. Benim ameliyat sonrası en zor anım tamponların alındığı andı. İnşallah senin de ağrısız kolay bir ameliyat sürecin olur.
Çok geçmiş olsun. Benimde kemiğim var burnumda çok korkuyorum nasıl Alınacak diye, geniz akıntısı, rahat nefes alamama,Konya büyümesi.Büyük Şehirlerde zaten hava kirliliği,inşaat tozu dumanı mahvediyor insanın solunum sistemini şikayeti olmayan yok.Sen söylemesen ben anlamam yeni ameliyat oldugunu sen içerden hissediyorsun herhalde.Neyse kurtuldun olduda bitti maşallah :)
ödemim inmediği burun estetiği sanırım yoktur canım tekrar çok geçmiş olsun burnun her geçen gün daha da güzelleşecektir.
Aynen ecemali. Odemler zamanla nasil iniyor anlamiyorsun bile :)
yaz sonu gibi göz çevrem için ameliyat olmak istiyorum bakalım kısmetse. Geçen şubatta olacaktım hamile kaldım:)Aynen ecemali. Odemler zamanla nasil iniyor anlamiyorsun bile :)
yaz sonu gibi göz çevrem için ameliyat olmak istiyorum bakalım kısmetse. Geçen şubatta olacaktım hamile kaldım:)
torbalanma yok çok şükür ama göz çevremde derim sıkılığını az da olsa kaybetti bana göre.Göksel bey i ikna etmiştim geçen sene.O biraz daha ertelememi söylemişti. Botox ile idare edilir demişti .Kızım kısmetse 6 aylık olunca botox için gideceğim yanına o zaman tekrar soracağımNe yaptiracaksin cnm goz cevrene? Goz kapagi, giz alti torbasi mi?
Merhaba ,Çok güzel anlatmışsınız her şeyi, aklıma girdi şu anda Abdülkadir Bey. Fiyatları nasıl ? Siz ne kadara ameliyat oldunuz ?
Çok teşekkür ederim :) 7 . Ay kontrolüm yapıldı. Harika herşeyNe güzel anlatmışsın:) Katılıyorum tüm söylediklerine. Herşeye değiyor cidden ve bu süreçte desteğini hiç esirgemeyen bir doktor bulmak çok zor. Güle güle kullan burnunu
Merhaba ,
Geç cevap için lütfen kusuruma bakmayın :)
Buradan fiyat yazmasam :)
Ben şu an çok memnunum diyebilirim. 7. Ay kontrolüm yapıldı. Herşey harika kısaca :)
Çok sevindim :) Umarım yolundadır herşey :) Ben burnun yanında dudak dolgusu da yaptırdım :) Abdülkadir Bey'e mi ameliyat oldunuzYok estağfurullah ama ben zaten ameliyat oldum artık teşekkür ediyorum yine de
Çok sevindim :) Umarım yolundadır herşey :) Ben burnun yanında dudak dolgusu da yaptırdım :) Abdülkadir Bey'e mi ameliyat oldunuz
torbalanma yok çok şükür ama göz çevremde derim sıkılığını az da olsa kaybetti bana göre.Göksel bey i ikna etmiştim geçen sene.O biraz daha ertelememi söylemişti. Botox ile idare edilir demişti .Kızım kısmetse 6 aylık olunca botox için gideceğim yanına o zaman tekrar soracağım
Burnunun her gecen gun guzellestigini izlemek cok keyifli degil mi :)Çok teşekkür ederim :) 7 . Ay kontrolüm yapıldı. Harika herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?