Burun Estetiği Hasta Yorumları

Arkadaşlar ben Abdülkadir beye revizyon olmak istiyorum. Memnun musunuz acaba?

Simeran harika acaip doğal olmuş Sağlıkla kullan keşke benimde böyle olsa ya Buhafta randevu ve tarih alacam umarım Hayırlısı olur.

Simeran harika acaip doğal olmuş Sağlıkla kullan keşke benimde böyle olsa ya Buhafta randevu ve tarih alacam umarım Hayırlısı olur.
teşekkürler :) ödemlerim oldukça fazla olmasına rağmen bende beğeniyorum. Benim burnumda çok fazla problem vardı. Ameliyatım 4,5 saat sürmüş siz düşünün artık :) Eğer benim burnum o kadar probleme rağmen bu hale gelebiliyorsa eğer benden daha fazla probleminiz yoksa (hiç zannetmiyorum :)) sizinki daha iyi olacaktır.

Çok geçmiş olsun. Benimde kemiğim var burnumda çok korkuyorum nasıl Alınacak diye, geniz akıntısı, rahat nefes alamama,Konya büyümesi.Büyük Şehirlerde zaten hava kirliliği,inşaat tozu dumanı mahvediyor insanın solunum sistemini şikayeti olmayan yok.Sen söylemesen ben anlamam yeni ameliyat oldugunu sen içerden hissediyorsun herhalde.Neyse kurtuldun olduda bitti maşallah :)

Burun ameliyatı korkulacak ameliyatlar arasında değil inanın. Ben panik atak hastasıyım ve son raddeye kadar doktora gitmeyenlerdenim. Gözümde o kadar çok büyütmüştüm ki bu ameliyatı, doktorum bu kadar korkuyorsan gelme ameliyata dedi:) En güzel kısmı ameliyat olduğunuz kısım. Ben ameliyathanenin girişinde beklerken sedyede hasta bakıcılar ile muhabbet ediyordum en son, gözümü açtığımda ameliyatım bitmişti :) Hiç ağrıkesici kullanmadım ameliyat sonrasında. Benim ameliyat sonrası en zor anım tamponların alındığı andı. İnşallah senin de ağrısız kolay bir ameliyat sürecin olur.

sağol canım. bugün ameliyat olalı 23 gün oldu. ödemler devam ediyor. Burnumun sağ tarafında işlem daha fazlaydı bu yüzden ödemlerin nirvana yaptığı kısım da burası oldu :)
ödemim inmediği burun estetiği sanırım yoktur canım tekrar çok geçmiş olsun burnun her geçen gün daha da güzelleşecektir.

Cok haklısin simeran. Burun ameliyati bencede korkulacak ameliyatlardan degil. Cok basarili hekimlerimiz var. Zaten Abdulkadir Goksel'e ameliyat oluyorsan hele korkuya ve endiseye hic gerek yok. İşinin ehli

Canim korkulacak birsey yok inan. Eskisi gibi degil artik. Ben 4 yil once oldum ameliyatimi. Dusun o zamandan sonra bile yeni teknikler cikti. Su an neredeyse ameliyat sonrasi cogu insan morarmiyor. Buradan ve sosyal medyadan da takip ediyorum. İlgisini cekiyor insanin :)

Ne yaptiracaksin cnm goz cevrene? Goz kapagi, giz alti torbasi mi?
torbalanma yok çok şükür ama göz çevremde derim sıkılığını az da olsa kaybetti bana göre.Göksel bey i ikna etmiştim geçen sene.O biraz daha ertelememi söylemişti. Botox ile idare edilir demişti .Kızım kısmetse 6 aylık olunca botox için gideceğim yanına o zaman tekrar soracağım

Çok güzel anlatmışsınız her şeyi, aklıma girdi şu anda Abdülkadir Bey. Fiyatları nasıl ? Siz ne kadara ameliyat oldunuz ?
Merhaba ,
Geç cevap için lütfen kusuruma bakmayın :)
Buradan fiyat yazmasam :)
Ben şu an çok memnunum diyebilirim. 7. Ay kontrolüm yapıldı. Herşey harika kısaca :)

İhtiyacin yok gibi ama sen karar verdiysen yaptirirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…