- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.301
Arkadaşlar ben Abdülkadir beye revizyon olmak istiyorum. Memnun musunuz acaba?
Çok sevindim :) Umarım yolundadır herşey :) Ben burnun yanında dudak dolgusu da yaptırdım :) Abdülkadir Bey'e mi ameliyat oldunuz
Aynen canimİhtiyacin yok gibi ama sen karar verdiysen yaptirirsin :)
Ben de yaptirdim dudak dolgusu .resim yayinlarmisin merak ettim seninkini canimBen de burundan sonra dudak dolgusu yaptirdim cok memnunum
Valla bende merak ettim. Resim var mi resim :)Ben de yaptirdim dudak dolgusu .resim yayinlarmisin merak ettim seninkini canim
Resim yukleyemiyorum becerebilirsem resmimi yukleyecegim canimValla bende merak ettim. Resim var mi resim :)
bu konuyu epey zamandır takip ediyorum burada zyk78 nickli üye arkadaş Abdulkadir hocanın reklam danışmanıymış gibi yazıyor, kendisine soru sorulsa da sorulmasa da illa ki bir şekilde her mesaja dahil olmaya çalışıyor, şunu da söyleyeyim, profiline koyduğu fotografa bakarak insanlar bu dr için karar vereceklerse bence vazgeçerler zira burnu hiç doğal değil ve yüzüne yakışmamış, burnunun yarısı kesilmiş gibi duruyor. çok üzgünüm bunları yazdığım için ama bunlar da benim fikirlerim, benim eleştrilerim. hep aynı şeyleri okuyorum hep bir ikna çabası, hep aynı kalıplar hep aynı hikaye, bir insan bir ameliyatı yıllarca anlatır mı, teknik bile değişiyor insanlar değişiyor şartlar değişiyor, bu ikna çabaları ve güzellemeler gerçekten pek normal gelmedi bana. bu bence doktorun güvenilirliğini bir yerde zedeliyor. bıkkınlık geldi artık, daha gerçekçi yorumlar arıyoruz fikir edinmek için, makine gibi hep aynı şeyi yıllarca söyleyen birinden bıktım şahsen.
bu konuyu epey zamandır takip ediyorum burada zyk78 nickli üye arkadaş Abdulkadir hocanın reklam danışmanıymış gibi yazıyor, kendisine soru sorulsa da sorulmasa da illa ki bir şekilde her mesaja dahil olmaya çalışıyor, şunu da söyleyeyim, profiline koyduğu fotografa bakarak insanlar bu dr için karar vereceklerse bence vazgeçerler zira burnu hiç doğal değil ve yüzüne yakışmamış, burnunun yarısı kesilmiş gibi duruyor. çok üzgünüm bunları yazdığım için ama bunlar da benim fikirlerim, benim eleştrilerim. hep aynı şeyleri okuyorum hep bir ikna çabası, hep aynı kalıplar hep aynı hikaye, bir insan bir ameliyatı yıllarca anlatır mı, teknik bile değişiyor insanlar değişiyor şartlar değişiyor, bu ikna çabaları ve güzellemeler gerçekten pek normal gelmedi bana. bu bence doktorun güvenilirliğini bir yerde zedeliyor. bıkkınlık geldi artık, daha gerçekçi yorumlar arıyoruz fikir edinmek için, makine gibi hep aynı şeyi yıllarca söyleyen birinden bıktım şahsen.[/QUOTE
Biktiysaniz takip etmeyebilirsiniz. Bu forumlarda yorumunu yazan en eski hasta degilim. bunu siz de biliyorsunuz. Burnumu begenmek zorunda da degilsiniz. Tek yorum yazdigim yada takip ettigim sayfa da burasi degil ayrica. Kimseyi ilgilendirmezki. İnandirici gelmiyorsa okumayin.
bu konuyu epey zamandır takip ediyorum burada bahstetiğiniz üye arkadaş Abdulkadir hocanın reklam danışmanıymış gibi yazıyor, kendisine soru sorulsa da sorulmasa da illa ki bir şekilde her mesaja dahil olmaya çalışıyor, şunu da söyleyeyim, profiline koyduğu fotografa bakarak insanlar bu dr için karar vereceklerse bence vazgeçerler zira burnu hiç doğal değil ve yüzüne yakışmamış, burnunun yarısı kesilmiş gibi duruyor. çok üzgünüm bunları yazdığım için ama bunlar da benim fikirlerim, benim eleştrilerim. hep aynı şeyleri okuyorum hep bir ikna çabası, hep aynı kalıplar hep aynı hikaye, bir insan bir ameliyatı yıllarca anlatır mı, teknik bile değişiyor insanlar değişiyor şartlar değişiyor, bu ikna çabaları ve güzellemeler gerçekten pek normal gelmedi bana. bu bence doktorun güvenilirliğini bir yerde zedeliyor. bıkkınlık geldi artık, daha gerçekçi yorumlar arıyoruz fikir edinmek için, makine gibi hep aynı şeyi yıllarca söyleyen birinden bıktım şahsen.
Ben de yorum yapmak isterim. Burada doktorların reklamını yapanlar var mı? Bence de var. Bunları ayırt etmek çok zor değil. Bahsettiğiniz üye yapıyor mu? Bilmiyorum. Belki de sadece ameliyat olmak isteyen hastalara yardımcı olmak istiyordur. Bu yüzden bu konu ile ilgili yorum yapamam. Benim itirazım bu üyenin burnunu eleştirmenize olacak. Çünkü gerçekten çok doğal bir burna sahip. Ben yıllarca estetik ameliyat olmak için doktor araştırdım, ama şimdi ameliyat olmaktan vazgeçtim. Çünkü en iyi doktorun bile çok başarısız estetik ameliyatları olabiliyor. Bence bu sizin şansınıza kalmış. Ben de bu riske girmiyorum. Bahsettiğiniz üyenin burnu gibi olacağına %100 emin olsam bir dakika durmam, lakin aynı doktor bile bana bunun garantisini veremez. Ben buraya neden yazdım? Yiğidini öldürün hakkını yemeyin. Burnu çok güzel olmuş. :)
Merhaba ben de Goksel bey e 4,5 sene önce revizyon olan memnun hastalarından biriyim.Sadece burun değil başka doktora meme estetiğide oldum.botox ve dolguda yaptırıyorum Göksel bey e.Fikir edinmek ve fikir vermek için de yorumlar yazıp aynı zamanda yorumları okuyorum.Bu platformda ben de bir çok suçlamalara maruz kaldım.Benim de Göksel beyin reklamını yaptığımı onun çalışanı olduğumu iddia edenler oldu.Çalışanı değilim.Sadece mutlu sonuç elde etmiş memnun hastalalarından sadece biriyim. Bana instagramdan faceden buradan ulaşan birçok kişi oluyor.süreci soruyorlar sonucu soruyorlar cvp verdiğimizde ikna etme çabası içersine mi giriyoruz.? sadece anlatıyoruz.Siz öyle algılamak istemişsiniz.Ayrıca bahsetmiş olduğunuz arkadaşın burnu gayet başarılı bu kadar zaman geçmesine rağmen deformasyona uğramamış güzelliğini muhafaza ediyor.doğrudur siz beğenirsiniz ben beğenmem,katılabilirsiniz katılmayabilirsiniz, bunun doğru veya yanlışla alakası yok bu beğeniyle alakalı bir durum, fotograflar da zaten yanıltıcı olabiliyor, mimiklerine uygun mu yüz ifadesini ne yönde değiştirdi bunlar fotoğrafta anlaşılmıyor kendisi memnunsa zaten bu kimseyi ilgilendirmez ben de sadece yorum yaptım biraz sert bir eleştri olmuş olabilir kırmak da istemedim ama ben çok başarılı bir ameliyat olsam ve insanlar bana sorsa ben de fikrimi ve yaşadığım tecrübeyi anlatırım fakat kimseyi ikna etmek için uğraşmam insanların dr dan alacağı enerjiye bağlı bir durum ve kararı bu etkiliyor, arkadaş kendisine soru sorulmasa da olaya dahil oluyor ikna etme çabasına giriyor, yıllarca sürmüş bu durum, sayfalarca yorum okudum ben dr lar hakkında, bahsettiğim kişi ile ilgili hep aynı şeyle karşılaştığım için ben reklam olduğunu düşünüyorum.
doktor zaten gerekli gördüğü taktirde kontrole gelmenizi istiyorAmeliyat sonrası kontroller ilk 6 ay mı sürüyor? 6 aydan sonra kontroller devam ediyor mu? Kontrollerin hepsi ücretsiz mi?
kesinlikle katılıyorum..Kontroller ücretsiz olup, iki yıl sürüyor.Gecikmelide olsa geçen hafta kontrole gittim 8.ayımda..Dipnot:En güzel yanıda Göksel beyin ilk günkü ilgisinin aylar geçsede devam etmesi☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?