Burun Estetiği Hasta Yorumları

Tesekkur ederim denizcik82

Merhabalar Kızlar;
Ben Abdülkadir bey'e 10 ay önce ameliyat oldum. Ameliyat öncesi ve sonrası izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum :)
Göksel beyi tavsiye üzerine buldum, gerçekten tavsiye eden kişiden çok iyi yorumlar almıştım daha gitmeden etkilenmiştim.
Gün alıp muayene olmaya gittim. Nasıl bi burun istediğimi ve beklentilerimden bahsettim. Doğal ve yüzümle uyumlu bir burun istiyordum ve göksel beyde bu konuda fazlasıyla uzmandı. Yapmış olduğumuz görüşme benim için çok olumlu geçti, bana fazlasıyla güven verdi. Ameliyat olmaya karar verdim. Tarih belirkendi ve nihayet ameliyat günü geldi çattı. Fazlasıyla heycanlıydım. Ama kafamda hiç bir şüphe yoktu iyi olucağına yürekten inandım. Sabah ailemle beraber hastaneye gittik, kan testleri yapıldı ameliyat olmama engel olabilecek bir durum olup olmadığına bakıldı. Bir engel çıkmadı. Ameliyat kıyafetlerimi giyip göksel beyi beklemeye başladık. Heycanım bu noktada zirvedeydi. Ama göksel bey sıcak gülümsemesiyle kapıdan içeri girdiğinde bütün korkularım yok olmuştu. Hazırdım. Sakinleştirici bir iğne yapıldı, ordan sonrası ameliyathaneye kadar maalesef ki bende yok :) ameliyathanede göksel beyin bana senin için hangi şarkıyı çalalım dediğini hatırlıyorum istediğim şarkı çalındı duydum ve derin bir uykuya daldım. Uyandığımda herşey yolundaydı. Ayılmam biraz zaman aldı. Kendime geldiğimde yüzüme bir buz maskesi koyduk bu maske yüzün şişmsini ve morarmasını önlüyor. Hiç ağrım sızım olmadı. Bir tek nefes alırken güçlük çektim. Oda çok normaldi burnun içindeki tamponlar yüzünden. Geceyi hastanede geçirdim. Sabah olunca taburcu oldum eve geldim. Yüzümde kesinlikle şişme yada morarma oluşmadı. Ameliyata girdiğim gibi çıktım bir tek burnumda alçı vardı o kadar. Ameliyatın benim için en zor kısmı uyku sorunu oldu. Bir hafta boyunca nefes almakta zorlandım. Bir haftanın sonunda alçım ve tamponlar alındığında harika nefes alıyordum. Ve burnum şiş olmasına rağmen harika gözüküyordu. Elimden bir süre aynayı hiç düşüremedim. Şuanda 10. ayımdayım ve yüzümle uyumlu doğal bir burnum var ve kimse ameliyat olduğumu anlamıyor :) Sanırım en güzel kısmıda bu :) Göksel bey ve ekibi gerçekten harika insanlar, her kontrole gidişimde kendimi dahada iyi hissediyorum. Eğer gerçekten ilgilenilmek ve değerli hissetmek istiyorsanız kesinlikle tercihiniz ''Rino İstanbul'' olmalı :) Umarım ameliyat olmak isteyenlere bir nebzede olsa faydalı olabilmişimdir. Ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarımıda ekliyicem. Sevgiler ..

Eklentiler

• 16111393_10211664869847737_597383418_n.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 411
  • 16111576_10211664869447727_2039678069_n.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 534
  • 16117396_10211664869927739_217406045_n.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 393
  • 16117881_10211664869687733_181797156_n.webp
    33 KB · Görüntüleme: 374
Cok guzel olmus
Ne kadar odedin canim

Merhaba ben göksel beye 4-5 yıl önce ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. Doğal burun istiyorsanız gidilecek ilk adres diyebilirim. Siz isteseniz de size yapay ve standart bir burun yapmaz. Kendi ifadeniz burnunuzun yapısı neyse onun üzerinde oynar. Belki 20 kişi benim burnumu görüp kendisinin iletişim bilgilerini istedi. Ben Burun-Çene beraber oldum. O biraz zorlayıcı oldu ameliyat sonrasında. Olacaksanız sadece burun olun veya ayrı ayrı olun derim. Kendisi çok ilgili bir doktordur. Burnunuzu asla domuza çevirmez :) Benim ifadem asla değişmedi. Hatta yeni tanıştıklarım asla ameliyatlı olduğunu burnumun anlamıyor. Normal görünen, ucu kalkık olmayan ancak kaydırak gibi eğimli gelen bir burnum var. O dengeyi nasıl kurmuş hala hayret içindeyiz ve kendisini hala tebrik ediyorum. Çenem için de profilden yüzümün daha güzel hatlara sahip olmasını sağladı. Asla pişman değilim. Değişimi biz anlamadık ancak önce-sonra fotoğraflarında çok belliydi. Doğal burun isteyenler gönül rahatlığıyla Göksel beyi tercih edebilirler.

hem burun estetiği hem de medikal dokunuşlar da ( botox ve dolgu ) Göksel bey işinde çok doğal.
İnşallah şubat ayında botox ve dolgu yaptıracağım:)

Cenenizi nasil yaptigini ögrene bilirmiyim ? Dolgumu ? Implantmi ? Yoksa kemikmi ?

Zaten güzelmişsin, daha da güzel olmuşsun busraozcelik. Göksel Beyin mutlu hastaları kervanına hoşgeldin. Çok doğal ve yüzüne yakışan harika bir burnun olmuş. Doktor beyin muayenelerde söylediği gibi gözlerin daha da ön plana çıkmış :)

kemik nasıl oluyor
Bildiğim kadarıyla kemik çok geride olan bazı hastalara çene kemiğini kesip, biraz daha öne çekip birleştirme şeklinde bir yöntem de var ecemali ama o çok çene geriliğinde uygulanıyor. Ameliyatım öncesi araştırmıştım ama benimkine zaten gerek olmadığını öğrenince rahatlamıştım.

bayağı zahmetliymiş canım , haftaya salı botox için göksel bey e nihayetinde gidiyorum :)

burnun efsane güzel olmuş ya nazar değecek koyma paylaşma valla canım. kendin de çok güzelsin zaten bayıldım sana ve burnuna

çok güzel olmuş burnunuz güle güle kullanın,hem doğal hem güzel aramıza hoş geldiniz:)

Merhaba septoplastı ameliyatı olan var mı? Bılgı ve dr onerısı rıca edyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…