Burun Estetiği Hasta Yorumları

Merhaba septoplastı ameliyatı olan var mı? Bılgı ve dr onerısı rıca edyrm
merhaba,ben Göksel bey yaklaşık 5 sene önce revizyon oldum ancak kendisine deviasyon için olan hastalarının referansı neticesinde tercihimi kendisinden yana kullandım.
kbb uzmanı olduğu için burnun her tür sıkıntısını giderebilecek uzmanlıkta .Sizin burnunuzun orta kısmında kemikte mi eğrilik var

Kıkırdak egrılıgı var. Goksel beyn yerı nerede

Merhabalar, Göksel beyden ne kadar zamanda randevu alabiliyoruz. Yakın zamanda ameliyat olan muayene olan arkadaşlar beni de aydınlatabilir misiniz?

Merhabalar, Göksel beyden ne kadar zamanda randevu alabiliyoruz. Yakın zamanda ameliyat olan muayene olan arkadaşlar beni de aydınlatabilir misiniz?

Ben bir kaç hafta önce muayene oldum kendisine. Diğer doktorlara göre baya yakın tarihe veriyor muayeneyi ama ameliyatlar haziran civarında.

aynen canım alışmışımda valla. yaklaşık 1,5 sene oldu yaptırmayalı
Cok olmus :) ben cok alistim botoksa. Etkisi gecince kendimi kotu hissediyorum. Yaptirinca da dogal guzellik oluyor. Kaşlarimi yine kaldirabiliyorum ve cildim cok guzel oluyor. Cok iyi hissediyorum yaptirinca. 1,5 yil duramayabilirim gibi geliyor bana

yaptırdım nihayetinde ve resmen yüzüme enerji geldi :)

4-5 yıllık burundan bu yorumları duymak biraz rahatlattı diyebilirim. Fotoğrafınız var mı? Özelden de atabilirsiniz.

Herkese merhaba
Yaklaşık 2 sene önce çok ani bir kararla abdulkadir göksele burun ameliyatı oldum kendisine revizyon ameliyatı olan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim memnun kaldımmı derseniz eh işte derim ama memnuniyet sizin ne istediğinize bağlı tabi ben en çok domuz burnu gibi olmasından korkuyordum öyle bir şey olmadı çok şükür burnum çok doğal kimse estetik olduğunu anlamıyor ama biraz daha küçük olsun isterdim ama yapmadı yüzüne olmaz dedi isteyen olursa burnumun fotosunu gönderebilirim sonuç olarak doğal estetik olduğu anlaşılmayan bir burun istiyorsanız gönül rahatlığıyla kendisine ameliyat olabilirsiniz...

Göksel beyin diamond rinoplasti adında yeni bi tekniği varmış, bu teknikle morarma olmuyormuş. Üzerinde kullanılan oldu mu acaba? Gerçekten iyi mi?

Arkadasınızın revizyon ameliyatı sonucu nasıl? Memnun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…