- 10 Temmuz 2015
- 72
- 10
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.341
merhaba,ben Göksel bey yaklaşık 5 sene önce revizyon oldum ancak kendisine deviasyon için olan hastalarının referansı neticesinde tercihimi kendisinden yana kullandım.Merhaba septoplastı ameliyatı olan var mı? Bılgı ve dr onerısı rıca edyrm
Kıkırdak egrılıgı var. Goksel beyn yerı neredemerhaba,ben Göksel bey yaklaşık 5 sene önce revizyon oldum ancak kendisine deviasyon için olan hastalarının referansı neticesinde tercihimi kendisinden yana kullandım.
kbb uzmanı olduğu için burnun her tür sıkıntısını giderebilecek uzmanlıkta .Sizin burnunuzun orta kısmında kemikte mi eğrilik var
Merhabalar, Göksel beyden ne kadar zamanda randevu alabiliyoruz. Yakın zamanda ameliyat olan muayene olan arkadaşlar beni de aydınlatabilir misiniz?
Kıkırdak egrılıgı var. Goksel beyn yerı nerede
İstanbul Şaşkınbakkal Anadolu yakası cafe neronun hemen yanındaki apartman siz nerde oturuyorsunuzKıkırdak egrılıgı var. Goksel beyn yerı nerede
Cok olmus :) ben cok alistim botoksa. Etkisi gecince kendimi kotu hissediyorum. Yaptirinca da dogal guzellik oluyor. Kaşlarimi yine kaldirabiliyorum ve cildim cok guzel oluyor. Cok iyi hissediyorum yaptirinca. 1,5 yil duramayabilirim gibi geliyor banaaynen canım alışmışımda valla. yaklaşık 1,5 sene oldu yaptırmayalı
yaptırdım nihayetinde ve resmen yüzüme enerji geldi :)Cok olmus :) ben cok alistim botoksa. Etkisi gecince kendimi kotu hissediyorum. Yaptirinca da dogal guzellik oluyor. Kaşlarimi yine kaldirabiliyorum ve cildim cok guzel oluyor. Cok iyi hissediyorum yaptirinca. 1,5 yil duramayabilirim gibi geliyor bana
bıldiğğim kadarıyla bu aralar yoğun ve yurt dışında ama gene de muayenesini arayabilirsinizMerhabalar, Göksel beyden ne kadar zamanda randevu alabiliyoruz. Yakın zamanda ameliyat olan muayene olan arkadaşlar beni de aydınlatabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlarr , 1.5 senelik burunumu albüme yükledim :)
Merhaba ben göksel beye 4-5 yıl önce ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. Doğal burun istiyorsanız gidilecek ilk adres diyebilirim. Siz isteseniz de size yapay ve standart bir burun yapmaz. Kendi ifadeniz burnunuzun yapısı neyse onun üzerinde oynar. Belki 20 kişi benim burnumu görüp kendisinin iletişim bilgilerini istedi. Ben Burun-Çene beraber oldum. O biraz zorlayıcı oldu ameliyat sonrasında. Olacaksanız sadece burun olun veya ayrı ayrı olun derim. Kendisi çok ilgili bir doktordur. Burnunuzu asla domuza çevirmez :) Benim ifadem asla değişmedi. Hatta yeni tanıştıklarım asla ameliyatlı olduğunu burnumun anlamıyor. Normal görünen, ucu kalkık olmayan ancak kaydırak gibi eğimli gelen bir burnum var. O dengeyi nasıl kurmuş hala hayret içindeyiz ve kendisini hala tebrik ediyorum. Çenem için de profilden yüzümün daha güzel hatlara sahip olmasını sağladı. Asla pişman değilim. Değişimi biz anlamadık ancak önce-sonra fotoğraflarında çok belliydi. Doğal burun isteyenler gönül rahatlığıyla Göksel beyi tercih edebilirler.
İnstagram sayfasını gördüm sonuçları gerçekten çok iyi. Muayene için randevu aldım. Bakalım
Arkadasınızın revizyon ameliyatı sonucu nasıl? Memnun mu?Herkese merhaba
Yaklaşık 2 sene önce çok ani bir kararla abdulkadir göksele burun ameliyatı oldum kendisine revizyon ameliyatı olan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim memnun kaldımmı derseniz eh işte derim ama memnuniyet sizin ne istediğinize bağlı tabi ben en çok domuz burnu gibi olmasından korkuyordum öyle bir şey olmadı çok şükür burnum çok doğal kimse estetik olduğunu anlamıyor ama biraz daha küçük olsun isterdim ama yapmadı yüzüne olmaz dedi isteyen olursa burnumun fotosunu gönderebilirim sonuç olarak doğal estetik olduğu anlaşılmayan bir burun istiyorsanız gönül rahatlığıyla kendisine ameliyat olabilirsiniz...
Merhaba arkadaşlarr , 1.5 senelik burunumu albüme yükledim :)
İlk muayene ücreti ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?