Burun Estetiği Hasta Yorumları

Muayene iyi geçti daha odaya adım atar atmaz enerjilerimiz tuttu doktor ile. Samimi bir doktor, doğal görünen bir burun istediğim için beklentilerimiz de uyuştu. Daha araştırırım başka doktorlar ile de görüşürüm diyordum ancak sanırım gerek kalmadı. Güven veren bir havası var. 40-45 dakika boyunca konuştuk. Tasarım yaptı. Hemen ameliyat tarihi almak istedim ancak programı yoğun biraz, yurtdışına kongreye gidiyormuş hep. Belki haziran sonu olabilir bakalım. Bekleme listesine yazdırdım ismimi belki bir yer açılır umudu ile. İnanamıyorum sonunda bu ameliyatı olacağıma!

Özelden fiyatı söyler misiniz

Rica etsem bana da fiyat söyler misiniz lutfen:)

Göksel beyin diamond rinoplasti adında yeni bi tekniği varmış, bu teknikle morarma olmuyormuş. Üzerinde kullanılan oldu mu acaba? Gerçekten iyi mi?
merhaba. ben göksel beye kasım ayında ameliyat olmuştum. ameliyatım 4,5 saat sürmüş ve burnumda çok fazla işlem vardı. ameliyattan sonraki gün sadece işlemin fazla olduğu tarafta biraz kararma oldu, 4. gün o da geçti. Ben de hiç morarma olmadı ama şişlikten kaçamıyorsunuz. Ameliyat sonrası takılan maskenin de çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Ameliyat olacaklara tavsiyem uzun süre o maskeyi takın. Ben 4 saat kesintisiz, sonra ara ara 1,5 saat kadar tekrar takmıştım.

.
Zahmet olmazsa bende fiyat bilgisi alabilirmiyim

Son düzenleme:
şu an nasılsın burnundan memnun musun?

Olur keşke insanlar ameliyat olduktan sonra yazmayı bırakmasa. Uzun dönemde iyi sonuçlar olduğunu bilmek beni rahatlatıyor.
bencede,zaten uzun dönemli hastaların yorumlarını ben şahsen daha çok ciddiye alıyorum.Çünkü burun estetiğinde uzun zamanda iyi ya da kötü sonuçlar daha net hale geliyor.Ben hala çok şükür çok mutluyum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…