Burun Estetiği Hasta Yorumları

Göksel Beyi'n hastalarına küçük bir sorum olacak, operasyondan 3 ay sonra burnunuz ne durumdaydı kızlar? Doktor bey bana ödemler büyük ölçüde inmiş olur 3 ay sonra normal bir görüntü ortaya çıkar dedi, derim de ince, ama 6 aydan fazla ödemi inmeyen hastaların da şikayetlerini okudum forumda bu da beni korkutuyor. Kafama çok takıldı zira verilen operasyon tarihinden 3 ay sonra düğünüm olacak fotoğraflarda falan kötü bir görüntü olsun istemiyorum.

ben yabancı sitelerde burun estetiği ile ilgili araştırma yaparken hep düğününüz varsa 3 ay önceden yaptırın yazıyordu canım sanırım 3 aydan sonra şişlikler kalsa bile kendin hissediyorsun görüntüde bir bozukluk olmuyor.

3 ayda doktor beyin de dedigi gibi kendi burun goruntun olusur :) hiic dert etmeyin bence.

Katiliyorum sana cnm. Onemli olan uzun zaman gectiginde de memnun olmak. Cok sukurki doktor beyin eski hastalari olarak hala mutluyuz :)

Ben final kararımı verdim, ameliyat olacağım ama düğünden sonra, Göksel Bey'de burnun illa ameliyata ihtiyacı olan bir burun değil demişti, sağolsun sayesinde bir nebze de olsa özgüvenim arttı burnum konusunda. Resmen psikolojim düzeldi kendisiyle görüşünce. Yaz aylarında yüzü aşırı terleyen biri olarak atel ve bandajlı dönemlerden çok korkuyorum. Ter ile kayarlar falan maazallah! Düğünden önce de risk almak istemedim. Hoca burun kanatlarının çevresine botoks önermişti, düğünden önce onu yaptırabilirim, ekim gibi de rinoplasti. :)

M mervethecat Operasyondan sonra sürecini ve tecrübelerini buradan paylaşırsan çok sevinirim :)

Elbette paylaşırım canım. Buarada şimdiden mutluluklar diliyorum. Ekim'e kadar sabır :)

Doktor beyin 10 yil once ameliyat olmus olan hastasiyla tanisma firsatim olmustu muayene asamasinda. Dediginiz gibi coook rahatliyor insan:)[/QU
Doktor beyin 10 yil once ameliyat olmus olan hastasiyla tanisma firsatim olmustu muayene asamasinda. Dediginiz gibi coook rahatliyor insan:)
Tamam çok güzel yazmışsınız yanlış anlamayın size gıcık olsun diye yazmadım da 10 yıl önce yaptığı insanı nerde nasıl gördünüz merak ettim. Genelde 2 yıl kontrol ediyor diye biliyorum bizzat bende görmek isterdim o yüzden yazdım.

bende fiyatı öğrenebilirmiyim?birde burnunuzdaki sorun nefes almaklamı ilgili yoksa estetik kaygılardanmı oluyorsunuz?çünkü abdulkadir bey kbb ci sanırım ama estetik cerrahlar estetik çalışmalarda daha iyi diye okudum.

Doktor beyin muayenehanesinde tanistik. Oglunu getirmisti doktor beye. Oyle tanistik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…