- 25 Şubat 2017
- 40
- 4
- 6
- 35
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.381
Ameliyat olmama tam 2.5 ay var :) Haziranı iple çekiyoruuuuuum
ben yabancı sitelerde burun estetiği ile ilgili araştırma yaparken hep düğününüz varsa 3 ay önceden yaptırın yazıyordu canım sanırım 3 aydan sonra şişlikler kalsa bile kendin hissediyorsun görüntüde bir bozukluk olmuyor.Göksel Beyi'n hastalarına küçük bir sorum olacak, operasyondan 3 ay sonra burnunuz ne durumdaydı kızlar? Doktor bey bana ödemler büyük ölçüde inmiş olur 3 ay sonra normal bir görüntü ortaya çıkar dedi, derim de ince, ama 6 aydan fazla ödemi inmeyen hastaların da şikayetlerini okudum forumda bu da beni korkutuyor. Kafama çok takıldı zira verilen operasyon tarihinden 3 ay sonra düğünüm olacak fotoğraflarda falan kötü bir görüntü olsun istemiyorum.
3 ayda doktor beyin de dedigi gibi kendi burun goruntun olusur :) hiic dert etmeyin bence.Göksel Beyi'n hastalarına küçük bir sorum olacak, operasyondan 3 ay sonra burnunuz ne durumdaydı kızlar? Doktor bey bana ödemler büyük ölçüde inmiş olur 3 ay sonra normal bir görüntü ortaya çıkar dedi, derim de ince, ama 6 aydan fazla ödemi inmeyen hastaların da şikayetlerini okudum forumda bu da beni korkutuyor. Kafama çok takıldı zira verilen operasyon tarihinden 3 ay sonra düğünüm olacak fotoğraflarda falan kötü bir görüntü olsun istemiyorum.
Katiliyorum sana cnm. Onemli olan uzun zaman gectiginde de memnun olmak. Cok sukurki doktor beyin eski hastalari olarak hala mutluyuz :)bencede,zaten uzun dönemli hastaların yorumlarını ben şahsen daha çok ciddiye alıyorum.Çünkü burun estetiğinde uzun zamanda iyi ya da kötü sonuçlar daha net hale geliyor.Ben hala çok şükür çok mutluyum:)
Doktor beyin 10 yil once ameliyat olmus olan hastasiyla tanisma firsatim olmustu muayene asamasinda. Dediginiz gibi coook rahatliyor insan:)Olur keşke insanlar ameliyat olduktan sonra yazmayı bırakmasa. Uzun dönemde iyi sonuçlar olduğunu bilmek beni rahatlatıyor.
Ben de daha tam karar vermiş değilim, ama operasyona karar verirsem kesinlikle ABdülkadir bey'i tercih edeceğim. Haziranda olacağım ben de karar verirsem ama hala düşünme aşamasındayım. :)
Ben final kararımı verdim, ameliyat olacağım ama düğünden sonra, Göksel Bey'de burnun illa ameliyata ihtiyacı olan bir burun değil demişti, sağolsun sayesinde bir nebze de olsa özgüvenim arttı burnum konusunda. Resmen psikolojim düzeldi kendisiyle görüşünce.Yaz aylarında yüzü aşırı terleyen biri olarak atel ve bandajlı dönemlerden çok korkuyorum. Ter ile kayarlar falan maazallah! Düğünden önce de risk almak istemedim. Hoca burun kanatlarının çevresine botoks önermişti, düğünden önce onu yaptırabilirim, ekim gibi de rinoplasti. :)
M mervethecat Operasyondan sonra sürecini ve tecrübelerini buradan paylaşırsan çok sevinirim :)
aynen canımcım ,ben bu arada göz kapağım için Göksel bey ile görüştüm lokal müdahale edecek:)Katiliyorum sana cnm. Onemli olan uzun zaman gectiginde de memnun olmak. Cok sukurki doktor beyin eski hastalari olarak hala mutluyuz :)
aynen canımcım ,ben bu arada göz kapağım için Göksel bey ile görüştüm lokal müdahale edecek:)
mükün ise ben de fiyat bilgisi alabilir miyim :)Sana da yazdım canım. Kızlar çok heyecanlıyımmmmm
Doktor beyin 10 yil once ameliyat olmus olan hastasiyla tanisma firsatim olmustu muayene asamasinda. Dediginiz gibi coook rahatliyor insan:)[/QU
Tamam çok güzel yazmışsınız yanlış anlamayın size gıcık olsun diye yazmadım da 10 yıl önce yaptığı insanı nerde nasıl gördünüz merak ettim. Genelde 2 yıl kontrol ediyor diye biliyorum bizzat bende görmek isterdim o yüzden yazdım.Doktor beyin 10 yil once ameliyat olmus olan hastasiyla tanisma firsatim olmustu muayene asamasinda. Dediginiz gibi coook rahatliyor insan:)
göz kapağı operasyonu canım ölü deriyi alacak sanırsam çünkü benim üst kapağımda der toplanması olduNasil bir uygulamaymis cnm o?
bende fiyatı öğrenebilirmiyim?birde burnunuzdaki sorun nefes almaklamı ilgili yoksa estetik kaygılardanmı oluyorsunuz?çünkü abdulkadir bey kbb ci sanırım ama estetik cerrahlar estetik çalışmalarda daha iyi diye okudum.Muayene iyi geçti daha odaya adım atar atmaz enerjilerimiz tuttu doktor ile. Samimi bir doktor, doğal görünen bir burun istediğim için beklentilerimiz de uyuştu. Daha araştırırım başka doktorlar ile de görüşürüm diyordum ancak sanırım gerek kalmadı. Güven veren bir havası var. 40-45 dakika boyunca konuştuk. Tasarım yaptı. Hemen ameliyat tarihi almak istedim ancak programı yoğun biraz, yurtdışına kongreye gidiyormuş hep. Belki haziran sonu olabilir bakalım. Bekleme listesine yazdırdım ismimi belki bir yer açılır umudu ile. İnanamıyorum sonunda bu ameliyatı olacağıma!
Doktor beyin muayenehanesinde tanistik. Oglunu getirmisti doktor beye. Oyle tanistik.Tamam çok güzel yazmışsınız yanlış anlamayın size gıcık olsun diye yazmadım da 10 yıl önce yaptığı insanı nerde nasıl gördünüz merak ettim. Genelde 2 yıl kontrol ediyor diye biliyorum bizzat bende görmek isterdim o yüzden yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?