- 7 Mart 2015
- 851
- 88
- 98
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.401
göz kapağı ameliyatı canımNasil bir uygulamaymis cnm o?
Göksel bey kesinlikle doğru tercih :)bende abdulkadir ile emre ilhan arasi gidip geliyom aii ne zor yaa..
Ben göksel beye ameliyat olmuş biri olaraktan söylüyorum ilk bir ayda bile şişlik ve ödemler fazlasıyla inmişti 3. ayda ise burnum iyice şekillenmeye başlamıştı :) içiniz rahat olsun :)Göksel Beyi'n hastalarına küçük bir sorum olacak, operasyondan 3 ay sonra burnunuz ne durumdaydı kızlar? Doktor bey bana ödemler büyük ölçüde inmiş olur 3 ay sonra normal bir görüntü ortaya çıkar dedi, derim de ince, ama 6 aydan fazla ödemi inmeyen hastaların da şikayetlerini okudum forumda bu da beni korkutuyor. Kafama çok takıldı zira verilen operasyon tarihinden 3 ay sonra düğünüm olacak fotoğraflarda falan kötü bir görüntü olsun istemiyorum.
Evet beni o teknikle amelyat etti ve kesinlikle ufacık bile bir morarma veya şişlik yaşamadım :))Göksel beyin diamond rinoplasti adında yeni bi tekniği varmış, bu teknikle morarma olmuyormuş. Üzerinde kullanılan oldu mu acaba? Gerçekten iyi mi?
Eminim çok memnun kalıcaksın :) aklına takılan birşey olursa mutlaka yaz :)Kızlar haftaya ameliyatım var inanamıyorum çok heyecanlı
Sana da yazdım canım. Kızlar çok heyecanlıyımmmmm
merhaba bende fiyat bilgisi rica edeceğim
Alçın çıkınca fotoğraf paylaşır mısın, malum insan örnek görmek istiyor, ne kadar çok bulabilirseHerkese merhaba ameliyatımı oldum. Korkacak birşey yokmuş aslında. Ameliyat sonrası cidden hiç morluğum olmadı. Burnumun içindeki silikon tamponlar biraz nefes almamı sağlıyor ama çıkınca tamamen rahatlayacağım elbette:) Alçı'nın çıkmasını heyecan ile bekliyorum.
Merrhaba,kararsızlığınızı heycanınızı gayet iyi hissedebiliyorum çünkü 5 yıl önce kısmen ben de sizin gibiydim.Herkese merhaba
Yıllardır tek beğenmediğim yerim burnum... Gel zaman git zaman artık ameliyat olmayı kendime kabul ettirdim. (Garip gelecek ama estetiğe de karşı bir insanımdır) Nitekim araştır, forum oku, sayfalarda gezin derkeen 4 isim oluştu kafamda; Muhammet Dilber, Abdülkadir Göksel, Erhan Eryılmaz (arkadaşımın ısrarı üzerine), Emre İlhan...
En çok beğendiğim aslında Muhammet Dilber' in yaptığı burunlar oldu. Nitekim de görüşmeye gittim kendisi ile... Kendisi burun kökümün aşağıda olduğunu, çenemin geride olduğunu bu nedenle beni ameliyat etmenin doğru olmayacağını söyledi. Burnumu küçük yapsa da çenem geride olduğu için burnum bana yine büyük gelirmiş. Görüşme sonucu burnumu yapamayacağını belirtti. Ki şahsen ben Muhammet Bey' e daha çok saygı duydum. Sonuçta yapıp da istemeyeceğim bir sonucu elde etmektense yapamam demesi benim için artıdır. (Şunu da belirtmek gerek, halen yaptığı burunlara bayılıyorum.)
İki gün sonra Erhan Eryılmaz ile görüşmem var, nasıl geçecek bekleyip göreceğiz. 1 Temmuz Abdülkadir Bey, 8 Ekim Emre Bey ile görüşeceğim. (8 Ekim çok geç geliyor, bekleyemeyebilirim.) Forumda Abdülkadir Bey' in yapmış olduğu burunları evet beğendim; ancak sosyal medyadaki örnek burunların çoğu bana büyük geldi. Ki ben burnumun yamukluk ve büyüklüğünün giderilmesi için yaptırmak istiyorum. Acaba hastalar mı böyle istedi, o mu büyük burundan yana kafamda deli sorular. Görüşmelerimin hepsinin sonuçlarını yazacağım ki merak edenler de (naçizane) bilgilenebilsin. Erhan Bey ile ilgili hiç bilgi yok neredeyse en çok onu merak ediyorum.
Herkesin istediği burnu olur umarım. Ya ben ne istediğimi bilmiyorum, ya da sadece Muhammet Bey vardı beğendiğim emin değilim ah ne zor bu işler
UmarımMerrhaba,kararsızlığınızı heycanınızı gayet iyi hissedebiliyorum çünkü 5 yıl önce kısmen ben de sizin gibiydim.
Bu platformu estetik olduktan sonra keşfettim .Çok yararını görürsünüz.
burnun büyük ya da küçük olması elbette sizin derinizle burun yapınızla yüzünüzün genel şekliyle çok alakalı.Kocaman bir yüze minik bir burun nasıl olmazsa küçük bir yüzede büyük burun olmaz bence.Göksel bey burnu yüzden bağımsız olarak incelemiyor yüzünüzdeki diğer dudak kaş göz çeneye olan mesafesi ve duruşunuda değerlendirdiği için sonuç kişiye özel bir burun oluyor.
Umarım kendiniz için en iyi sonucu alabileceğiniz bir seçim yaparsınız,
Merhabalar L LadyHaha Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Senin ameliyatın ne zaman? Hayırlısı olsun bu arada, umarım istediğin gibi olurNosamia Ben henüz olmadım ama birçok doktorla görüştükten sonra Abdülkadir beye ameliyat olmaya karar verdim. Mutlaka görüşmelisin bence. Kendisi en az doku kaybı ve hasar ile senin yüzüne en uygun burunu yapmaktan yana. Mesela benim küçük bir yüzüm var, görüştüğüm hekimler hep kavisli minik bir burun yapmak istedi. Abdülkadir bey ameliyata bile pek ihtiyacın yok, seni çok rahatsız ediyorsa kusurları düzeltirim ama burnunun karakterini değiştirmem dedi. Mesela benim burun köküm biraz yüksekmiş ve bunu farkedip o kısmı törpülemeyi planlayan tek kişi Abdülkadir bey oldu. Diğer hekimler hep burnu nasıl küçültebiliriz, kavisi nasıl veririz tarzı yaklaştı. En az değişimi A.kadir bey yaptı tasarımda ama benim içime en çok sinen ve bana en yakışan Abdülkadir beyin tasarımı oldu. Yüzününüzün yapısına ve karakterine uygun burunlar yapmaktan yana ve dokuları korumaktan yana olduğu için kendisine güveniyorum. İddialı bir burun yaptırıp ardından revizyon vs. gibi sorunlarla uğraşmaktansa, kusurların düzeltilip yüzüme uygun bir burun olmasının daha iyi olacağına karar verdim.
Farklı açılardan bakmanı sağlıyor kendisi o yüzden mutlaka bir görüş bence.
Teşekkür ederim özge. Ve soylediklerine katiliyorum estetik isi hastaliga dönüşebiliyor allah korusun. Umarım sen de kendin için en doğru kararı verir en güzel sonuca ulasirsin.Y yildizzli özelden mesaj yazamıyorum; şu sitenin mesaj sorunu, bu yüzden burdan yazmak durumundayım :/ Umarım istediğin gibi bir burnun olur; ben Muhammet Bey' in yaptığı burunlara bayılıyorum tekrar söyleyeyim. Bu arada çeneye gelince, ben şöyle düşünmeye başladım. Çene yaptırırsın, elmacık kemiği gelir, elmacık kemiği yapılır yok botox gelir o yapılır dudağa silikon gelir. Bence bunun sonu yok. Mükemmel bir surat için sayısız ameliyata girmek gerek. Ben artık sadece ne istediğime odaklanmaya karar verdim.
Sonuçta sen de sanıyorum ki burnundan rahatsızdın ki burnunu yaptırdın. Gerisini boşver gitsin, sonuçta o burunla yaşıyordun yıllardır o düzeldi; çene, kaş, göz, yanak, dudak derken gelmez sonu bu işin. Çene için de seninde düşüncen varsa olmazsa dolgu yaptırıp bakarsın, çok beğenirsen olursun şimdiden tekrardan hayırlı olsun umarım istediğinin aynısı olur
Aynen Y yildizzli dövme gibi bağımlılık haline dönebiliyor derler zaten; görüyoruz ünlü mankenlerin halini yüzler mükemmel orantılı ama bir o kadar da yapmacık önemli olan o kıvama gelmeyerek, seni mutlu edecek hale gelmek... Yoksa herkes beğensin diye düşünürsek bir dizi ameliyat gerek ki; şahsen ben estetik surata döndükten sonra kendimi beğenmem zaten...Teşekkür ederim özge. Ve soylediklerine katiliyorum estetik isi hastaliga dönüşebiliyor allah korusun. Umarım sen de kendin için en doğru kararı verir en güzel sonuca ulasirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?