Burun Estetiği Hasta Yorumları

biraz toparlanayım özelden mesaj atıcam görüntümü : )

Ben şimdilik Ekim ayı sonu gibi olmayı planlıyorum, belki kasıma da sarkabilir ama bu sene ameliyatımı olmak istiyorum.

Dediğin gibi yapmacık olmaktansa doğal bir şekilde kusurlardan arınmak daha iyi. Ne kadar yoğun işlem olursa revizyon riski de o kadar artıyor. Mesela ben de burun ucumun düşük olduğunu, özellikle gülünce düştüğünü sanıyordum bu yüzden de burun ucumun kaldırılmasını istiyorum dedim ama Abdülkadir bey aslında burun ucumda sorun olmadığını gülünce burun kanatlarımın fazla yukarı kalktığını söyledi. Bir de columella denilen kısımda hafif bir boşluk var bu da göz yanılması ile burununu olduğundan düşük gösteriyor dedi. Bu yüzden burnumu kaldırmak yerine burnun kendi kıkırdağını kullanarak boşlukları doldurup burun ucunu sabitleyeceğini söyledi. Doktorlarla görüşünce asıl ihtiyacın olan müdahaleleri öğreniyorsun zaten. Umarım senin de çok iyi geçer görüşmelerin ve güvenebileceğin bir hekim bulursun. :)

Aynen öyle işlemler yoğunlaştıkça revizyon veya hep bir yenileme isteyecek diye korkuyor insan. Doktor gözüyle de bakamıyoruz tabii ki, o sebeple burada bulunan herkesin de yazdığı gibi doktora güvenmek en önemlisi... Umarım L LadyHaha bakalm, hem giderek zaten sadece yamukluk düzeltilsin gerisi aynı kalsın noktasına geldim.

Bu durumda da benim açımdan en doğru tercih sanırım A.Göksel Bey olacak kızlar Değişim tabii ki güzeldir de bende kabus oldu kararım netleştiğinden beri

alternatifler çoğaldıkça ,kafada bazı şeyler netleşmedikçe korku ve endişede bir o kadar artar gayet normal.Ama bunlar tatlı heycanlar.Önce aklınızda olan doktorlarla görüşme yapın sonrasında kararınızı verirsiniz zaten

Tekrar selam ecemali seni bu sayfadan tanıyorum. Biraz çılgınca gelecek ama 744 sayfa olan bu forumun 600 ü bitti neredeyse oku oku Nasıl takıntılı olduğumu burdan da anlayabilirsiniz :) Şaka bir yana 1 Temmuz Abdülkadir bey ile olan görüşmemi son görüşme olarak belirledim 8 Ekim Emre İlhan' ı iptal edeceğim. Dediğiniz gibi alternatif arttıkça beynim alarm vermeye başladı.

1 Temmuz benim için karar aşamasında son gündür yeter diyorum kendime... Bir yandan da büyük yapıyor falan diyordum Abdülkadir bey için ama fark ettim ki min. değişme istiyorum. Sadece güzelleşme var sende ne yaptın kendine desin insanlar, sen kimsin demesin diyerek baktığımda şu an için en doğru isim A.Göksel gibi duruyor hadi hayırlısı...

Bir de forumdakilere genel olacak sorum ama albümden görebilirsiniz, çenen geride dedi görüştüğüm 2 doktor da ama bana gayet normal geliyor. Nasıl duruyor sizce ?

Merhaba arkadaşlar alçı ve silikonlar çıktı burnum cidden çok hoş. Doğal ve güzel. Görünce gözlerimden yaş geldi. Zamanla oturacakmış burun. Allah Abdülkadir beyden razı olsun. Çok mutluyum. Nazar değmesin. En kısa zamanda fotoğraf paylaşacağım.

Mutlu olmana sevindim, geçmiş olsun çok :) Merakla bekliyorum fotoğraflarını

Bir de forumdakilere genel olacak sorum ama albümden görebilirsiniz, çenen geride dedi görüştüğüm 2 doktor da ama bana gayet normal geliyor. Nasıl duruyor sizce ?
evet biraz çenen geride ve alnın da geride gibi, bunlar yüzünü basık gösteriyor, böyle olunca burun küçültülse de yine önde durur.

Benim 2 ay geçti ameliyatımın üzerinden.Zamanla oturacağı ve burun değişeceği için erken konuşmak ve kimseyi yanlış yönlendirmek istemedim.Ama ameliyat olduğum 12. günden bu yana çok memnunum.Burnumun kusurları büyük olmamasına rağmen bu halini arkadaşlarım da çok beğeniyor ben de.Ki bu konuda değişime çok kapalı çok titiz biriyim.Ama elbet hala ödem var ve oturunca değişecektir.Siz yine titiz olun iyi araştırın.Ben de zamanla düşüncelerimi paylaşırım.Ama şuan güzel ya:)) İnşallah çok değişmez :)

Arkadaşlar ben de Abdülkadir beye 10 gün önce ameliyat oldum. Alçım ve silikonlar çıkarıldı şu an sadece bantlar var. Burnumun içini çok sert hissediyorum. İçinde hala dikiş var sanırım. Burnumu oynatmaya çalıştığımda içinde birşeyler tutuyor gibi hissediyorum. Normal bir süreç gibi geliyor bana ama yorumlarda hiç böyle birşeyden bahsedilmemiş. Bu his sizlerde de varmıydı. Burun ne kadar zaman sonra yumuşak halini alıyor ve uyuşukluklar geçiyor.

Öncelikle geçmiş olsun.10 günlük bir burnu oynatmaya çalışmayın bence.İçinde tampon vardı burun askıdaydı tabi ki ve burun uyuşuk.Elleseniz de hissetmezsiniz çok ödem var şuan.Ben yeni yeni hissediyorum.Az bir uyuşukluk kaldı burnumda ödem bayağ indi.Anormal bir durum yok.Darbeden korunun yeter.Tekrar geçmiş olsun.

Teşekkür ederim cevabınız için. Gerçi Abdülkadir beye her anlamda güveniyorum. Yanlış birşey olacağını pek düşünmedim ama aynı tecrübeleri yaşayanlardan da duymak biraz rahatlatıyor insanı. Benim de revizyon ihtimalim vardı. Daha önce de kemik ameliyatı olmuştum çünkü. Ama Doktorumuz tecrübesi ile Burun içindeki kıkırdakları kullanarak kaburgadan kıkırdak almadan ameliyatımı tamamladı. Çok mutlu oldum. Yoksa birde onun acısı olacaktı.

Estağfirullah acil şifalar

Arkadaşlar 13. Günüm bantlarım da çıktı. Yandan şekli çok hoş ve doğal ama ucu top gibi şiş, geniş ve yüz ifadem biraz değişik. Doktorum burnumun şiş olduğunu söyledi. Forumda yorumlarda da okudum sabır gerektiğini. Ama yine de içim rahat etmiyor. Yorumlara baktığımda çoğu kişinin şişlikleri zamanla inmiş ama az da olsa bir kaç kişi üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen ucunun şişliğinin inmemesinden bahsetmiş. Başkası olsa ben de sabret geçecek derdim ama kendimi bu konuda ikna edemiyorum. Ya o ender rastlanan durum bende de olursa, ya şişlik inmezse diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Biraz takıntılı bir yapım var. Tecrübeleri duymak beni rahatlatıyor.

canım merhaba,hiç sabırsız olma o burnun kendi formunu alması için 2 yıl var .ve hızla ilk 6 ay iner şu anda patates evresinde.hiç üzülme canım

Teşekkür ederim Ece hanım cevabınız için. Dün kontrolüm vardı. Göksel bey de herşey normal dedi. Ben ters bir durum olursa mutlaka hastalarıma söylerim merak etme dedi. Yeter ki kontrollerinize zamanında gelin dedi. Göksel bey gerçekten çok güven veren bir doktor.

Göksel bey, gerçekten sıkıntı gördüğü durumu söylüyor..son kontrolümde sıkıntı ettiğim şeyi ben demeden kendisi dedi bana :)) o yüzden rahat olun.zamana bırakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…