- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.421
biraz toparlanayım özelden mesaj atıcam görüntümü : )Aynen Y yildizzli dövme gibi bağımlılık haline dönebiliyor derler zaten; görüyoruz ünlü mankenlerin halini yüzler mükemmel orantılı ama bir o kadar da yapmacık önemli olan o kıvama gelmeyerek, seni mutlu edecek hale gelmek... Yoksa herkes beğensin diye düşünürsek bir dizi ameliyat gerek ki; şahsen ben estetik surata döndükten sonra kendimi beğenmem zaten...
Biraz iyileşsin burnun merakla bekliyorum; bence güzel olmuştur, Muhammet Bey de gayet başarılı bir cerrah
biraz toparlanayım özelden mesaj atıcam görüntümü : )
Merhabalar L LadyHaha Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Senin ameliyatın ne zaman? Hayırlısı olsun bu arada, umarım istediğin gibi olur
Bu arada ben de çok değişim istemediğime karar verdim. Ameliyatın sürecinde bunları yaşayan bir tek ben miyim bilemiyorum; ama değişmek istemiyorum. Burnumun boyutunu değiştirmeden yamuk kıkırdağımı düzeltme, kemik törpüleme ve burun ucunu hafif kısaltma yaptıracağım. Çok düşündüm estetik harikası olmaktan korktuğuma karar verdim. Öyle bir fobi olmuş ki düşünün dün arkadaşım ünlülerin yan yana olduğu bir fotoğrafı açtı (ki çok güzel denilen mankenler de var içinde) bunlar gibi yapmacık mı olmak istiyorsun dedi, fotoğrafa baktığım gibi korku bastı; göz attığım gibi iğrendim kapattım :)
Şimdi Cihan Uçar, Tunç Tiryaki ve Abdülkadir Göksel ile görüşüp kararımı vereceğim. Çene kemiğimi kesip öne getirmeyi önerenler oldu, en fazla çeneme de implant koydururum isteyince çıkar diyorum.
Daha da güzelleşeyim derken, estetik bebeği olmaktan korkuyorum sanırm
Aynen öyle işlemler yoğunlaştıkça revizyon veya hep bir yenileme isteyecek diye korkuyor insan. Doktor gözüyle de bakamıyoruz tabii ki, o sebeple burada bulunan herkesin de yazdığı gibi doktora güvenmek en önemlisi... Umarım L LadyHaha bakalm, hem giderek zaten sadece yamukluk düzeltilsin gerisi aynı kalsın noktasına geldim.Ben şimdilik Ekim ayı sonu gibi olmayı planlıyorum, belki kasıma da sarkabilir ama bu sene ameliyatımı olmak istiyorum.
Dediğin gibi yapmacık olmaktansa doğal bir şekilde kusurlardan arınmak daha iyi. Ne kadar yoğun işlem olursa revizyon riski de o kadar artıyor. Mesela ben de burun ucumun düşük olduğunu, özellikle gülünce düştüğünü sanıyordum bu yüzden de burun ucumun kaldırılmasını istiyorum dedim ama Abdülkadir bey aslında burun ucumda sorun olmadığını gülünce burun kanatlarımın fazla yukarı kalktığını söyledi. Bir de columella denilen kısımda hafif bir boşluk var bu da göz yanılması ile burununu olduğundan düşük gösteriyor dedi. Bu yüzden burnumu kaldırmak yerine burnun kendi kıkırdağını kullanarak boşlukları doldurup burun ucunu sabitleyeceğini söyledi. Doktorlarla görüşünce asıl ihtiyacın olan müdahaleleri öğreniyorsun zaten. Umarım senin de çok iyi geçer görüşmelerin ve güvenebileceğin bir hekim bulursun. :)
alternatifler çoğaldıkça ,kafada bazı şeyler netleşmedikçe korku ve endişede bir o kadar artar gayet normal.Ama bunlar tatlı heycanlar.Önce aklınızda olan doktorlarla görüşme yapın sonrasında kararınızı verirsiniz zatenUmarımecemali o kadar korkulacak bir şeymiş ki bu ben kendimi cesur bilirdim, öyle olmuyormuş bu işler :)
Bu arada Erhan hocayla görüştüm, örnek çizim de yaptı beğendim; tam ameliyata da okey verecektim ki yine aldı beni bir korku... Merak edenler için örnek çalışmasını ekledim albüme. Çene ucu ileri alma ve burun var görselde. Bir de elmacık kemiğini önerdi, çalışmada o da var ama onu yaptırmayacağım.
Yine yeni doktor adları çıktı. Cihan Uçar, Tunç Tiryaki... Abdülkadir Bey ve onlarla da görüşeceğim şimdi... Bu gidişle sonunda ameliyattan vazgeçebilirim bile, seçenekler ve korkular giderek artıyor çünkü
alternatifler çoğaldıkça ,kafada bazı şeyler netleşmedikçe korku ve endişede bir o kadar artar gayet normal.Ama bunlar tatlı heycanlar.Önce aklınızda olan doktorlarla görüşme yapın sonrasında kararınızı verirsiniz zaten
Mutlu olmana sevindim, geçmiş olsun çok :) Merakla bekliyorum fotoğraflarınıMerhaba arkadaşlar alçı ve silikonlar çıktı burnum cidden çok hoş. Doğal ve güzel. Görünce gözlerimden yaş geldi. Zamanla oturacakmış burun. Allah Abdülkadir beyden razı olsun. Çok mutluyum. Nazar değmesin. En kısa zamanda fotoğraf paylaşacağım.
evet biraz çenen geride ve alnın da geride gibi, bunlar yüzünü basık gösteriyor, böyle olunca burun küçültülse de yine önde durur.Bir de forumdakilere genel olacak sorum ama albümden görebilirsiniz, çenen geride dedi görüştüğüm 2 doktor da ama bana gayet normal geliyor. Nasıl duruyor sizce ?
Arkadaşlar ben de Abdülkadir beye 10 gün önce ameliyat oldum. Alçım ve silikonlar çıkarıldı şu an sadece bantlar var. Burnumun içini çok sert hissediyorum. İçinde hala dikiş var sanırım. Burnumu oynatmaya çalıştığımda içinde birşeyler tutuyor gibi hissediyorum. Normal bir süreç gibi geliyor bana ama yorumlarda hiç böyle birşeyden bahsedilmemiş. Bu his sizlerde de varmıydı. Burun ne kadar zaman sonra yumuşak halini alıyor ve uyuşukluklar geçiyor.
Estağfirullah acil şifalarTeşekkür ederim cevabınız için. Gerçi Abdülkadir beye her anlamda güveniyorum. Yanlış birşey olacağını pek düşünmedim ama aynı tecrübeleri yaşayanlardan da duymak biraz rahatlatıyor insanı. Benim de revizyon ihtimalim vardı. Daha önce de kemik ameliyatı olmuştum çünkü. Ama Doktorumuz tecrübesi ile Burun içindeki kıkırdakları kullanarak kaburgadan kıkırdak almadan ameliyatımı tamamladı. Çok mutlu oldum. Yoksa birde onun acısı olacaktı.
canım merhaba,hiç sabırsız olma o burnun kendi formunu alması için 2 yıl var .ve hızla ilk 6 ay iner şu anda patates evresinde.hiç üzülme canımArkadaşlar 13. Günüm bantlarım da çıktı. Yandan şekli çok hoş ve doğal ama ucu top gibi şiş, geniş ve yüz ifadem biraz değişik. Doktorum burnumun şiş olduğunu söyledi. Forumda yorumlarda da okudum sabır gerektiğini. Ama yine de içim rahat etmiyor. Yorumlara baktığımda çoğu kişinin şişlikleri zamanla inmiş ama az da olsa bir kaç kişi üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen ucunun şişliğinin inmemesinden bahsetmiş. Başkası olsa ben de sabret geçecek derdim ama kendimi bu konuda ikna edemiyorum. Ya o ender rastlanan durum bende de olursa, ya şişlik inmezse diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Biraz takıntılı bir yapım var. Tecrübeleri duymak beni rahatlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?