- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Canım benim ameliyatımı açık teknik ile yaptı. Benim tanıdığım iki kişininkini de açık teknikle yapmış ama ben ameliyat olmadan önce sormuştum burunda çok sorun yoksa kapalı teknikle de yapıyorum demişti. Önceden korkmuştum dikiş izi kalır mı falan diye ama şu anda hiçbirşey kalmadı.
27 Ağustosta ameliyat oluyorum:86:
27 Ağustosta ameliyat oluyorum:86:
kendi burnum diye söylemiyorum çok doğalşaka bi yana bazı doktorların yapmış olduğu burunların estetikli olduğu çok belli oluyor ve birbirine benziyor.
kendi burnum diye söylemiyorum çok doğalşaka bi yana bazı doktorların yapmış olduğu burunların estetikli olduğu çok belli oluyor ve birbirine benziyor.
merhaba zgedgn beni ekler misin resimlerini çok merek ediyorum Abdülkadir beyle Emre bey arasında kaldım fikir edinmek açısından fotoğraflarını görmem mümkün mü
aster bende ekledim..sen vandamısın canım? çok zor olucak gelip ameliyat olup gitmek
bana yardımcı olun kızlar kime yaptırmalıyım burnumda kemer var
Eklediğin için sağol mefee sorma hem de çok zor olucak.Vazmı geçsem ne diyosunuz sizlerin fikri benim için önemli çünkü sonraki süreç hakkında bi fikrim yok döner dönmez de işe başlıcak dinlenemeden.Herşey için 15 günüm var yeterli midir toparlanmam için
Ben 1 hafta sonra burnumdaki bandajlarla işe başladım. Meraklı bakışlar dışında pek sorun olmadı. 15 gün toparlanman için yeterli ama kontrolle gelmen gerekicektir. Gitmeden önce ilk kontrol için doktorunla görüşürsün ama 2 ay sonra van'dan istanbula gelebilcekmisin? Bana göre ameliyattan 2 ay sonraki kontrol önemli her hangi bir durum gözlenirse Göksel bey burnun için masaj yapmanı önerebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?