Burun Estetiği Hasta Yorumları

Cevabın için teşekkür ederim canım Benim burnumda pek bi sorun yok ama ben yinede açık teknikle ameliyat olmak istiyorum kapalı tekniğe nedense güvenemiyorum

muayne oldum arkadaşlar...gayet iyiydi doktor.

diagonal seni kayserili korkak kız olarak hatırlıyor fotolarını gördüm canım...oldukça başarılı bir burun olmuş:)

27 Ağustosta ameliyat oluyorum:86:

Canım hadi gözün aydın. Eminim herşey istediğin gibi olacak. Burnumu beğendiğine sevindim. Şu andaki hali daha da güzel. Göksel Bey'e çok güveniyorum için rahat olsun çok doğal bir burun yapacaktır. Ben orada karşılaştığım hastalar arasında yapay duran hiç burun görmedim şimdiye kadar. Şimdiden geçmiş olsun. Gelişmeleri bekliyorum. Öptüm.

Son düzenleme:
teşekkür ederim ederim arkadaşlar...hayırlısıyla atlatıcam inşallah ameliyatı ama çok heyecanlıyım şimdiden.
benimde gördüğüm burunlar çok doğaldı...en önemli tercih nedenim bu zaten.

kendi burnum diye söylemiyorum çok doğal şaka bi yana bazı doktorların yapmış olduğu burunların estetikli olduğu çok belli oluyor ve birbirine benziyor.

arkadaşlar merhaba.Forumda yeni sayılırım yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ve korka korka doktor araştırıyorum.Abdülkadir beyin yaptığı burunları doğal bulmuşsunuz genelde benim de en çok önem verdiğim şey bu zaten.Bi de merak ettiğim yaptığı burunlar ve ameliyatın ne kadara mal olduğu?Beni eklerseniz çok sevinirim resimlerinzi görmek istiyorum

kendi burnum diye söylemiyorum çok doğal şaka bi yana bazı doktorların yapmış olduğu burunların estetikli olduğu çok belli oluyor ve birbirine benziyor.

merhaba zgedgn beni ekler misin resimlerini çok merek ediyorum Abdülkadir beyle Emre bey arasında kaldım fikir edinmek açısından fotoğraflarını görmem mümkün mü

merhaba zgedgn beni ekler misin resimlerini çok merek ediyorum Abdülkadir beyle Emre bey arasında kaldım fikir edinmek açısından fotoğraflarını görmem mümkün mü

Merhaba aster ekleme talebi gönderdim ameliyat öncesi ve sonrası olmak üzere 2 resim var. Fikir edinmene yardımcı olur umarım. Bende senin gibi ikisi arasında kalmıştım. Hatta ameliyat öncesinde forumda Emre Bey ve Göksel Bey e ameliyat olanlarında resimlerini görme şansım olmadı kıyaslama yapmak açısından. Resimleri gördükten sonra Emre Bey'in yapmış olduğu burunların çok güzel minnacık burunlar olduğunu gördüm çok beğendim ama doğal durmadığını gördüm ve çoğu kişininde burun şekli birbirine benziyor. Bu benim şahsi fikrim.

aster bende ekledim..sen vandamısın canım? çok zor olucak gelip ameliyat olup gitmek

Eklediğin için sağol mefee sorma hem de çok zor olucak.Vazmı geçsem ne diyosunuz sizlerin fikri benim için önemli çünkü sonraki süreç hakkında bi fikrim yok döner dönmez de işe başlıcak dinlenemeden.Herşey için 15 günüm var yeterli midir toparlanmam için

bana yardımcı olun kızlar kime yaptırmalıyım burnumda kemer var

Forumdan bütün doktorlar hakkında bilgi sahibi olabilirsin kafanda bir kaç doktor belirirse bu aşamada dha kolay yardımcı olabiliriz. Ben de burnumdaki kemerden rahatsızlık duyuyordum ve bunun sonucunda Göksel Bey'e ameliyat oldum. Bir de ısparta da oturduğunu belirtmişsin ameliyat sonrası bir kaç kez doktoruna gitmen gerekicektir. Öncelikle tamponların çıkması için sonra atelin çıkıp yerine bandaj takılması ve 1 hafta 10 gün sonra ilk kontrolün olacaktır. 6 ay dolana kadar da 2 ay da bir kontrollere gelmen gerekir.

Ben 1 hafta sonra burnumdaki bandajlarla işe başladım. Meraklı bakışlar dışında pek sorun olmadı. 15 gün toparlanman için yeterli ama kontrolle gelmen gerekicektir. Gitmeden önce ilk kontrol için doktorunla görüşürsün ama 2 ay sonra van'dan istanbula gelebilcekmisin? Bana göre ameliyattan 2 ay sonraki kontrol önemli her hangi bir durum gözlenirse Göksel bey burnun için masaj yapmanı önerebilir.

evet aster zgedgn haklı...sadece ameliyatla bitmiyo kontrollerde var...ben bayramdan önceki c.tesi ameliyat olucam..bayram 9 gün birde 1 hafta iznim var herhalde bukadar zaman yeter diye düşünüyoruım..ama bayramda herkes gezerken evde oturmak zor olucak

iki ay sonra gelmek zor olsada bi yolunu bulup gelebilirim biekaç günlüğüne.Ama bikmiyorum o kadar kararsız kaldım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…