- Konu Sahibi EstetikEditor
-
hangi hastanede yapıyor ameliytı canım?
central hospital ve ataşehir memorial, fakat 1000 tl fark var arada
digonal ameliyat önceki görüşmelerden ne kadar ücret alınıyor
şişliden gidip gelmem zor ulur mu ameliyat için 15 gün kalıcam sadece yol hırpalar mı beni İstanbulu pek bilmiyorum
Canım ameliyat sonrasında sürekli gelip gidilmiyor ki. Ben bir kere silikonlarımın alınması için gitmiştim bir de haftasında kalıbım alınmıştı o kadar. Pansumana gittiğimde Almanyadan gelen hastalar vardı bence Şişlinin lafı bile olmaz
diagonal canım geçen gün kontrole gittim 2.ay doldu. Göksel bey masaj yapmamı söyledi ama bu benim sonrasında kafamı kurcaladı. Acaba bir sorun mu var diye sana masaj yapmanı söyledi mi? Birde burnumun üstündeki ödemler indi sadece uc kısmında kaldığı için burnumun ucu çok şekilsiz ve kaba geliyor. en az 6 en fazla 1 yıl içinde burun ucumun düzeleceğini söyledi. Ben biraz daha kavisli olmasını isterdim acaba indikten sonra hafifte olsa bir kavis olacak mı çok merak ediyorum
selam canım, benim 43 gün oluyor. benim de burun ucum sola doğru hafif eğik. seninkisi de mi oyle? bende masaj yapıyorum. benim doktorumda mutlaka düzelceğini ödemden olduğunu söyledi ama beklemek çok zor geliyor ...
diagonal canım geçen gün kontrole gittim 2.ay doldu. Göksel bey masaj yapmamı söyledi ama bu benim sonrasında kafamı kurcaladı. Acaba bir sorun mu var diye sana masaj yapmanı söyledi mi? Birde burnumun üstündeki ödemler indi sadece uc kısmında kaldığı için burnumun ucu çok şekilsiz ve kaba geliyor. en az 6 en fazla 1 yıl içinde burun ucumun düzeleceğini söyledi. Ben biraz daha kavisli olmasını isterdim acaba indikten sonra hafifte olsa bir kavis olacak mı çok merak ediyorum
Canım bana istersen masaj ypabilirsin ama beklemekle de aynı şekilde şişliğin inecek dedi. Bir yıldan önce tam inmiyormuş zaten herkes aynı şeyi söylüyor takma kafana.
Sanırım yolunda gitmeyen bi durum var masaj yapmamı istediğine göreben yapmasam olur mu dediğimde yapsan iyi olur dedi..
Canım burda ameliyat olan hemen herkesin masaj yaptığını okuyoruz. mantık olarakta ödemin dağılması için masajın faydası olur muhakkak...neden olumsuz düşünüyosun masaj gayet mantıklı. yoksa sen başak burcumusun tatlım
Terazi burcuyum :) ilk başlarda Göksel Bey duruma göre masaj falan veririz dedi ondan biraz panikledim bugüne kadar çok rahattım bu ara sapıttım :) ama dediğin doğru yüksek ihtimalle ödemin dha kolay geçmesi ve dağılması için masaj yapmamı istedi.
sende başak burcu etkileri gördüm :)) sen kafana takma tatlım masaj iyi gelir...doktorumuz iyi o ne derse doğrudur
:) eet haklısın doktorumuz iyi şuan şunları yazdığımı öğrense kızardı aklına bişey takıldığında ilk beni ara diye tembih etti
Valla tatlım okuyorda olabilir. ben geçen c.tesi bu forumdan biraz bahsettim kendisine
kızlar c.tesi sabah ameliyat oluyorum...:18:
kızlar c.tesi sabah ameliyat oluyorum...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?