Burun Estetiği Hasta Yorumları

şişliden gidip gelmem zor ulur mu ameliyat için 15 gün kalıcam sadece yol hırpalar mı beni İstanbulu pek bilmiyorum

Canım ameliyat sonrasında sürekli gelip gidilmiyor ki. Ben bir kere silikonlarımın alınması için gitmiştim bir de haftasında kalıbım alınmıştı o kadar. Pansumana gittiğimde Almanyadan gelen hastalar vardı bence Şişlinin lafı bile olmaz

haklısın galiba :)

diagonal canım geçen gün kontrole gittim 2.ay doldu. Göksel bey masaj yapmamı söyledi ama bu benim sonrasında kafamı kurcaladı. Acaba bir sorun mu var diye sana masaj yapmanı söyledi mi? Birde burnumun üstündeki ödemler indi sadece uc kısmında kaldığı için burnumun ucu çok şekilsiz ve kaba geliyor. en az 6 en fazla 1 yıl içinde burun ucumun düzeleceğini söyledi. Ben biraz daha kavisli olmasını isterdim acaba indikten sonra hafifte olsa bir kavis olacak mı çok merak ediyorum

selam canım, benim 43 gün oluyor. benim de burun ucum sola doğru hafif eğik. seninkisi de mi oyle? bende masaj yapıyorum. benim doktorumda mutlaka düzelceğini ödemden olduğunu söyledi ama beklemek çok zor geliyor ...

selam canım, benim 43 gün oluyor. benim de burun ucum sola doğru hafif eğik. seninkisi de mi oyle? bende masaj yapıyorum. benim doktorumda mutlaka düzelceğini ödemden olduğunu söyledi ama beklemek çok zor geliyor ...

Selamm, anladığım kadarıyla doktorun Göksel Bey değil.. Ödemden kaynakları olabilir. Ödemden dolayı bu tarz ufak tefek şekil bozuklukları olabilir moralini sakın bozma diyordu doktorum ama benim ödemliyken ki hali çok düzgündü. Maşallah diyim şuan da gayet düzgün burnumun ucu top gibi sert ve şiş sanırım bu nedenle masaj yapmamı önerdi diye düşünüyorum. Senin de burnun çok yeni :) beklemekten başka bi çaremiz yok zaman biraz dha hızlı geçsin istiyorumm.

Canım bana istersen masaj ypabilirsin ama beklemekle de aynı şekilde şişliğin inecek dedi. Bir yıldan önce tam inmiyormuş zaten herkes aynı şeyi söylüyor takma kafana.

Canım bana istersen masaj ypabilirsin ama beklemekle de aynı şekilde şişliğin inecek dedi. Bir yıldan önce tam inmiyormuş zaten herkes aynı şeyi söylüyor takma kafana.

Sanırım yolunda gitmeyen bi durum var masaj yapmamı istediğine göre ben yapmasam olur mu dediğimde yapsan iyi olur dedi..

Son düzenleme:
Sanırım yolunda gitmeyen bi durum var masaj yapmamı istediğine göre ben yapmasam olur mu dediğimde yapsan iyi olur dedi..

Canım burda ameliyat olan hemen herkesin masaj yaptığını okuyoruz. mantık olarakta ödemin dağılması için masajın faydası olur muhakkak...neden olumsuz düşünüyosun masaj gayet mantıklı. yoksa sen başak burcumusun tatlım

Terazi burcuyum :) ilk başlarda Göksel Bey duruma göre masaj falan veririz dedi ondan biraz panikledim bugüne kadar çok rahattım bu ara sapıttım :) ama dediğin doğru yüksek ihtimalle ödemin dha kolay geçmesi ve dağılması için masaj yapmamı istedi.

sende başak burcu etkileri gördüm :)) sen kafana takma tatlım masaj iyi gelir...doktorumuz iyi o ne derse doğrudur

Doktor araştırırken Abdülkadir bey den haberim yoktu açıkçası ya barış çakırı yada emre ilhanı düşünüyordum ama arkadaşımın burnunu gördükten sonra midemde kelebekler uçuştu burna aşık oldum resmen aslında herkesin yüz tipi farklıdır tabi doğal düz yapılışına tam benim istediğim burun tipiydi. tabi hemen doktorun kim diye sordum, abdülkadir beyden randevu aldım doktorun görüşleri ile benim isteklerim birbirini tuttu. tam istediğim gibi bir burun tasarımı yaptık veeeeeeeee aralık yada ocak gibi ameliyat oluyorum kızlar. (sivilce ilacı kullandığım için uzun bir süre ameliyat olmam yasak) şimdiden zaman nası geçicek bilmiyorum. çok heycanlııı, ;Abdülkadir bey çok sempatik ve güven veren bir adam, sizin ameliyatlarınız umarım çok güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…