- Konu Sahibi EstetikEditor
-
evet aster zgedgn haklı...sadece ameliyatla bitmiyo kontrollerde var...ben bayramdan önceki c.tesi ameliyat olucam..bayram 9 gün birde 1 hafta iznim var herhalde bukadar zaman yeter diye düşünüyoruım..ama bayramda herkes gezerken evde oturmak zor olucak
Şimdiden geçmiş olsun :) diagonal seninde burnunu çok merak ediyorum kontrole gidince Göksel Bey'den rica ediyim resimlerine bakıyım :)
kızlar yarın için doktor beyden randevu aldımgörüşme için verdiğimiz para sonra ameliyat parasından düşülüyor mu?
kızlar yarın için doktor beyden randevu aldımgörüşme için verdiğimiz para sonra ameliyat parasından düşülüyor mu?
Kızlar burunlarınız nasıl ? sorun yok değil mi? benim ameliyatada az kaldı:97:
Ellerinden öper canımkontrole gideceğimmmmmm bakalım bi sorun var mı yok mu :)
Canım doktor bey görüşmelerden para almıyor ki. Ameliyat öncesi yaptığı muayene için para ödemiştim ben tasarım da o zaman yapılmıştı.
digonal ameliyat önceki görüşmelerden ne kadar ücret alınıyor
150 tl muayne ücreti canım...bildiğim kadarıyla başka ücret alınmicak ameliyat dışında
sadec 1 defa oluyosun muayneyi. muaynede sorunları görüyo mesela ben burun kemiğimin yamuk olduğunu muaynede öğrendim :)
ben yine gidicem hem kapora vericem hem hastane seçimi gibi detayları konuşucaz sanırım.
evet canım anadolu yakasında ...muaynehanesi şaşkınbakkalda...hastaneler ise ataşehir ve kozyatağında
evet canım anadolu yakasında ...muaynehanesi şaşkınbakkalda...hastaneler ise ataşehir ve kozyatağında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?