Burun Estetiği Hasta Yorumları

Sıkılmadan geçirirsin umarım o süreyi :) Bence ameliyat olmak için en iyi zaman bayram gezmelerini sevmem ben pek :)

kızlar yarın için doktor beyden randevu aldım görüşme için verdiğimiz para sonra ameliyat parasından düşülüyor mu?

kızlar yarın için doktor beyden randevu aldım görüşme için verdiğimiz para sonra ameliyat parasından düşülüyor mu?

Düşmüyor. Bu ücreti ameliyat parasından düşen doktorlar var ama 2 veye 3 kontrol den sonra kontroller için muayene parası alıyorlar. Göksel bey ameliyat sonrasında ki kontrollerden para almıyor.

sadec 1 defa oluyosun muayneyi. muaynede sorunları görüyo mesela ben burun kemiğimin yamuk olduğunu muaynede öğrendim :)

ben yine gidicem hem kapora vericem hem hastane seçimi gibi detayları konuşucaz sanırım.

sadec 1 defa oluyosun muayneyi. muaynede sorunları görüyo mesela ben burun kemiğimin yamuk olduğunu muaynede öğrendim :)

ben yine gidicem hem kapora vericem hem hastane seçimi gibi detayları konuşucaz sanırım.

mefee çok soru sordum biliyorum :) ama yine sorucam Abdülkadir bey muayene ve ameliyatını Anadolu yakasında yapıyor değil mi

canım o bölgede de baya iyi doktorlar var sanırım..istanbulda hep trafik var biliyosun...ama bu doktora karar vermişsen taaa vandan geliyosun şişlidenmi gelemiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…