- Konu Sahibi EstetikEditor
-
kızlar c.tesi sabah ameliyat oluyorum...:18:
Canım ben olduğumda 4500 dü ama sanırım şu anda 5000dir çünkü o zaman doktor bey Haziranda fiyat değişecek demişti. Ame bence görüşmeye bir git önce doktoru tanı.
ekledim canım seni
hmm ./ tamam teşekkür ederim canım
kızlar abdulkadir bey nerede yapıyo ameliyatı, hangi hastanede? muayene kliniği tam olarak nerede?
bir de emre bey kadar yoğun mu, yoksa hemen ameliyat için tarih verebiliyor mu?
memnun,yet dereceniz nedir?
fotografı olanlara bakabilir miyim?
Nlorance bu iki hastaneden 1000 tl ucuz olanı hangisi araştırdın mı
cnm özel mesaj atamıyorum 20 mesajım eksikmiş =( burdan cevap yazayım. kozyatağı central hospital ya da ataşehir memorial da yapıyo ameliyatlarını,centarlda 4.500 diğerinde 5.500 şimdi 500 lira zam gelmiş sanırım bende centralda olmak istiyorum.
Abdülkadir beyin ofisi Bağdat caddesi boynerin karşısında cnm, randevuyu hemen veriyorlar ilk randevu muayene, tasarım her şeyi kapsıyor 150 lira. diğer randevulardan para almıyor. ameliyatı 2 hastanede yapıyor iki hastanenin 1000 tl fiyat farkı var ama bu fiyatı hastane belirliyor yoksa doktorun kendi özel ameliyat ekibi varmış her iki hastenedede aynı insanlarla yapıyormuş.
teşekkür ederim jemma. peki sen ameliyat oldun mu?
fotoların var mı? arkadaşlık isteği yolluyorum sana
sağol jemma öğrendiğim iyi oldu.Çok teşekkür ederim.Ayrıca anlaşılan o ki bu estettik işine her yıl ya da dönem dönem zam yapıyorlar :) karar verip bir an evvel olmak lazım.
kabul ettim cnm. ben sivilce ilacı kullandığım için bir süre ameliyat olmam yasak. ocakta olucam inş.
central hospitalda 5.000 tlye yapıyor memorial da 6.000 tlye yapıyor ameliyatlarını Göksel bey. Fakat ben central hospitalda ameliyat düşünmüyorum. İyi şeyler duymadım o hastaneyle ilgili. 1000 tl fark da bana fazla geldi o yüzden Göksel bey ne kadar iyi bir doktor olsada baska bir doktoru tercih ettim.
central hospitalda 5.000 tlye yapıyor memorial da 6.000 tlye yapıyor ameliyatlarını Göksel bey. Fakat ben central hospitalda ameliyat düşünmüyorum. İyi şeyler duymadım o hastaneyle ilgili. 1000 tl fark da bana fazla geldi o yüzden Göksel bey ne kadar iyi bir doktor olsada baska bir doktoru tercih ettim.
öyle valla bana kalsa hemen olucam ama roacutane'ı mayıs ayında bıraktım ancak aralık ocak ayında ilacın etkileri geçer herhalde. Ben ameliyat olana kadar ucuz olan hastane 5500 olur :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?