- Konu Sahibi EstetikEditor
-
5500 olmamasını temenni edelim sen ameliyat olana kadar :)
aster sen de mi abdulkadir bey'e oldun ameliyat?
ben henüz ameliyat olmadım Emre İlhandan ameliyat tarihi aldım. Aslında Göksel beye ameliyat olmyı çok istedim en baslarında ama hastne konusu engel oldu. pek donanımlı olmadğını duydum hastanenin bende kansızlık filan var ve narkoza karşı aşırı hassasım anestezi uzamnı filan çok önemliydi benim için o yuzden olmadı yani.
kasıma kadar dolu emre bey zaten ama kasımdan sonra istediğin tarihi sen belirleyebiliyorsun. ben 23 eylülde olucam ameliyatımı canım
aster abdulkadir bey'den mi aldın randevuyu?
neden bi aya kadar? çok mu yoğun yoksa sen mi öyle istedin?
merhaba arkadaşlar
herşey yolunda çok sağolun...c.tesi sabah ameliyatımı oldum...pzartesi de kontrole gittim.silikonları çıkardı Abdülkadir Bey. şuan tampon var burnumda p.tesi öğleden sonra kontrole gidicem yine herhalde tampon falan çıkacak.
burnumdaki tampon çıkınca resim koyarım, biliyorum merak ettiğinizi
ben ameliyatımı central hospitalda oldum. zaten sabah oluyosun akşam üstü çıkıyosun. sabah gördüğüm suratsız hemşire dışında ben olumsuz birşey görmedim.. yani memoriala 1000 tl fazla vermeye değecek bir durum yok bence.
mefee herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Sen uzunca bir süre yazmayınca merak ettim doğrusu.Çok geçmiş olsun merakla bekliyorum resimleri :)
Canım ben olduğumda 4500 dü ama sanırım şu anda 5000dir çünkü o zaman doktor bey Haziranda fiyat değişecek demişti. Ame bence görüşmeye bir git önce doktoru tanı.
sağol tatlım...daha önce siteye girmeye çalıştım ama giremedim bakım vardı galiba.
resim koyucam merak etme
mefee tamam cnm gördüm, sen de abdulkadir bey e olmuşsun ameliyat :)
çok geçmiş olsun
nefes alma problemin falan da var mıydı, yoksa, sadece görüntü için mi oldun?
sağol canım...deviasyon vardı bende..zaten yıllardır rahatsızdım bu durumdan..ikisi bir arada oldu bitti
anladım cnm, revizyon türü ameliyatları ne kadara yapıyo abdulkadir bey haberin var mı?
bi de emre bey kadar yoğun mu, fikrin var mı?
revizyonu bilmiyorum canım...emre bey kadar yoğun değil sanırım...benim Abdülkadir Bey'i tercih etmemdeki en önemli neden doğallığa önem veriyor olması. yaptığı tüm burunlar doğal görünüyor. birde aldığığım referansalar cidden çok iyiydi.şuana kadar da doktorumdan çok memnunum. eli hafifmiş ben beyaz tenli olmama rağmen çok fazla morarma şişme olmadı.
tamam cnm, çok teşekkür ederim cevapların için.
allah acil şifalar versin sana, darısı başımıza artık
fotograflarını bekliyoruz
revizyonu bilmiyorum canım...emre bey kadar yoğun değil sanırım...benim Abdülkadir Bey'i tercih etmemdeki en önemli neden doğallığa önem veriyor olması. yaptığı tüm burunlar doğal görünüyor. birde aldığığım referansalar cidden çok iyiydi.şuana kadar da doktorumdan çok memnunum. eli hafifmiş ben beyaz tenli olmama rağmen çok fazla morarma şişme olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?