- 9 Kasım 2016
- 266
- 114
- 103
- 46
- Konu Sahibi brnestetik
-
Ya bi de söyle düşün Allah seni koruyor bu ameliyat ta girme ni istemiyor kötü olucak belki akil ini başına al uzak dur engeller çıkıyorsa göz ardı etme !ben daha yazamadim.hikayemi hala bekliyorum
Inşallah güzel olur cektigin bütün sıkıntıya değer Allah kimseye bunun pişmanlığını yasatmasin merak etme insallah zaman geçtikçe mutlu olursunVerdiginiz destek icinde ayrica tesekkur ederim,evet acik teknik cidden zor birde hassas bunyeye sahipsen,insallah sonuc guzel olur ve bunlara deger,ama zaman gecmiyorrrr
Valla canım benimde bir kac engel çıktı umursamadim sonrasi kötü oldu işte.2 ayda hiç olumlu bir şey yaşamadım malesef hala çok üzgünüm bana kalsa kimse bu işlere büyük kusurlar i yoksa girmemeleri Allah büyük diyorum .Hahaaa riricim sonradan gordum o mesaji,sen hala karamsarsin yapma insallah guzel olacak ama inanirim dedigine,bazen zorlamaya gerek yok,ama ben bu korkaklikla su gibi yuruttum islerimi,insallah hayirli olmustur
Inşallah canım Allah büyük diyorum insallah bende mutlu olurum .Insallah canim,bu yola giren herkesin er yada gec mutlu olmasini dilerim
Aynen bende nefes problemiyle bide ufak kusurlar düzelsin dedim girdim ama sonuç hüsran oldu doktorum denek gibi şekil verdi yüz karakterim bile kayboldu cidden doktor ve şans çok onemli Allah kimseyi bu hale düşürmesin sabır sabır diliyorum.Insallah,bazilari sansli daha erken istedigine kavusuyor,bazende daha sabirli olmak gerek,ama gercekten iyi dusunmek gerek,eger nefes problemim olmasa asla cesaret edemezdim ve bencede sadece estetik sebeple cekilcek is,alinacak risk degil bu is....
hadi ya ofYa bi de söyle düşün Allah seni koruyor bu ameliyat ta girme ni istemiyor kötü olucak belki akil ini başına al uzak dur engeller çıkıyorsa göz ardı etme !
gecmis olsun canim devlette mi oldun nekdar ödedin estetikmkArkadaslar ameliyatimi oldum,sukurler olsun uyandim,ama asil meselenin sonrasi oldugu jetonu dustu,bugun ciktim hastaneden korkunc kotuyum,uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum,agrimayan sizlamayan yerim yok,insallah cabuk gecer... bu hersey cok kolaymis gibi anlatanlarin herhalde kullanilan teknik yada yapilan islemde farklilik oldugunu dusunuyorum,kisisel farkliliklarda onemli tabii,ama zor is bu is....zorrrrr
Bak canim ameliyatta girce k kadar büyük kusurun var mi ? olduktan bu halini ozlermiyim de hiç birsey Allahin verdiği gibi olmaz böyle guzel sen böyle kal .hadi ya ofama neden bende diger insanlar gibi sorunsuzca olup cikmayayim ki bu ameliyati neden ben
var canim senin burnunun ilk hali bile benim burnumun yaninda guzel .nefes alamamamda cabasi..grrisini allaha biraktimBak
Bak canim ameliyatta girce k kadar büyük kusurun var mi ? olduktan bu halini ozlermiyim de hiç birsey Allahin verdiği gibi olmaz böyle guzel sen böyle kal .
nefes problemim var ama benim burun deligim.kapaniyor git gide mecbur olmam lazim canim..ama senin burnunu gordum.lutfen biraz daha olumlu bak hic.kotu bise goremedim ki ben evden cikamayacak kadar.Ben de dedim sorunsuz bir şekilde girer çıkarım işime dönerim dedim ama simdi evden çıkmıyorum üzüntüden harab oldum bir daha eski si gibi olmuyacak revizyonla duzeltilirde Allahin verdiği gibi olmaz yüz simam yüz k arekterim dahi kayboldu ömrümün sonuna kadar pişmanlık kaldı bana .ameliyat risk demek vücut savunmasız kalıyor Allah teale bile mecbur olmadıkça ameliyat olmayın narkozdayken vücut savunmasız kalır diyor benim vicdanında rahat değil cok iyi düşün .
Canım ol ama doktorun çok okunmasına izin verme evden ben hayatım ameliyat öncesinde kaldı çok mutsuz oldumnefes problemim var ama benim burun deligim.kapaniyor git gide mecbur olmam lazim canim..ama senin burnunu gordum.lutfen biraz daha olumlu bak hic.kotu bise goremedim ki ben evden cikamayacak kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?