burun estetigi hikayeniz:)

Ama seninkide daha yeni sayilir,biraz zaman tani,1 yila kadar yolu varmis baksana,kendini gereksiz uzuyor gibisin,ben burnum ne olacak derdinden cok anestezi korkusundan panikteyim,nefes icin zaten mecbur giricem,lokal istedim kabul etmediler,neyse bekliyoruz bakalim...

Ama seninkide daha yeni sayilir,biraz zaman tani,1 yila kadar yolu varmis baksana,kendini gereksiz uzuyor gibisin,ben burnum ne olacak derdinden cok anestezi korkusundan panikteyim,nefes icin zaten mecbur giricem,lokal istedim kabul etmediler,neyse bekliyoruz bakalim...
Anestezi hiç korkma hiç bir şey hissetmiyorsun sadece damar yoluna birakinca hafif bir acı hissediyorsun o kadar sonrasında sıkıntı yok burun iyiyse sen de iyi oluyorsun kötüyse revizyona kalıyor şansın insallah iyi olur şimdiden geçmiş olsun

Benim damar yolumu kolumdan açtılar o bile acımadı ,merak etme anestezi en keyiflisi panik olacak bisey yok.bisey anlamadan uyuyorsun zaten

Ameliyat sonrası benim sıkıntım uyurken ağızdan nefes almada zorlanmam oldu yanintamponlar çıkana kadar nefes ve yutkunma sorunum vardı ama agri sancı hiç olmadı.
Yani bazı insanlar şans li ilk ameliyat istedikleri gibi bir burun ve ilerki zamanlarda herhangi sorun olmuyor bazıları ameliyat i kötü 3 4 olan var ileriki evrede çökme düşme falan oluyor en iyisi çok büyük kusurun yoksa böyle işlere hiç girmemek

Tesekkur ederim verdiginiz moral icin,ama burun sekline takilma olayini ameliyattan cikmadan yasamiycam herhalde,insallah bi problem yasamam,tabiki zor olan sonraki surec ama kafa daha orda diil

Tesekkur ederim verdiginiz moral icin,ama burun sekline takilma olayini ameliyattan cikmadan yasamiycam herhalde,insallah bi problem yasamam,tabiki zor olan sonraki surec ama kafa daha orda diil
Inşallah iyi olur şimdiden geçmiş olsun

Valla benim 1 ay oldu hergün pismanliktan ölüyorum herkes şanslı değil bende nefes ve deviasyin icin girdim doktor burnumu denek gibi sekilden sekle sokmus 42 gün olmuş daha uzun vadede insallah iyi olur çok kusurun yoksa ve gerçekten nefes proglemi yasamiyorsan o acıya o bekleyişe değmez bence risk almak kolay değil hele doktorun kasab çıkarsa işin is yani düşün sevenler ölüyorum diyenler bile gitti artık sen anla:KK43:
ucretli mi yaptirmistin peki canim

Arkadaşlar yanlış foruma mesaj atmışım, buldum sizi :)
Ameliyat öncesi tomografi çekildi mi,ve anestezi için kan testinden başka birşey yapıldımı ?

Once evraklari tamamlarken kan ekg tomografi ve rotgen cekiliyorsun ameliyat gunu ise sadece tabsiyina bakiyolar sonra damar yolu aciliyor ve giriyosun

Siz İzmirde nerde oldunuz ameliyatı, kandan başka bişey almadılar,genel anestezi nasıl geçti,ondan korkuyorum...

Siz İzmirde nerde oldunuz ameliyatı, kandan başka bişey almadılar,genel anestezi nasıl geçti,ondan korkuyorum...
Benden de sadece kan alinmisti bir hafta once. Genel anestezide cok rahat gecti aslinda. Sadece bayilirken cok korktum o kadar. Gozlerimi bir actim her sey bitmis. Tek sikinti bogaz cok kuruyor su istiyor insan surekli. Ve belli bir muddet yeme icme yasak. Kendime geldigimde saat 11 bucuktu. 3 e kadar su su diye sayikladim o kadar.

Sonraki sıkıntılar umurumda değil inan,ilk defa yaşanacak bir deneyim sonuçta o bayılma ve ayılma anına kitlendim,hiçbi işime gücüme bakamaz oldum ya,deliricem ...önceden sakinleştirici iğne oldun mu,ameliyathaneyi hatırlıyormusun?

Sonraki sıkıntılar umurumda değil inan,ilk defa yaşanacak bir deneyim sonuçta o bayılma ve ayılma anına kitlendim,hiçbi işime gücüme bakamaz oldum ya,deliricem ...önceden sakinleştirici iğne oldun mu,ameliyathaneyi hatırlıyormusun?
Olmadim canim ki ben panik bozukluk hastasiyim. Ben de sen gibi cok sayiklar miyim masada kalir miyim diye dusunuyodum. Anestezi doktoru cok tatliydi surekli oyalamaya calisti beni. Ameliyathaneyi hatirliyorum. Hemsirelerle tek tek tanistim:D anestezi dr u igneyi hazirlarken seyrettim soru sordum. Kendi doktorumu arattim bir an once gelsin diye cagirttim:D ona gordugum ruyayi anlattim burnumla ilgili :D igneyi yedim yakti vucudumu sedyeden kalkmaya calistim ayyy noluyo bayilamiyorum diye. Tuttular beninsakin ol diye. En son guzel anilarini dusun ahlar agaci dedi doktorum onu hatirliyorum. Bir kalktim ki odamdayim:)

Allah'ım inşallah benimkide sorunsuz geçer,ben iğne olmak istiyorum ama yoksa sorun yaşarım gibime geliyor,bendede var zaten panikatak ....

Allah'ım inşallah benimkide sorunsuz geçer,ben iğne olmak istiyorum ama yoksa sorun yaşarım gibime geliyor,bendede var zaten panikatak ....
Ozaman soylersin sana sakinlestirici yaparlar canim. Daha kolay olur senin icin

Back
X