- 23 Mayıs 2016
- 18
- 0
- 16
- 31
- Konu Sahibi kbrtml1905
-
Çok teşekkür ederim cnm Sanada çok geçmiş olsun kısmet hayırlısı diyelim artık bende onu anlamıyorum bana çok saçma geldi işini ayarla hemen gel düzeltme yapıcam dedi kafamı çok karıştırdı bende en az 6ay diye okumuştum neyin kafasında anlamadım 44gün oldu daha o yüzden hiç güvenim kalmadı ona karşıCok gecmis olsunAma cok erken degil mi revizyon icin? Sanki en az bir sene gecmesi gerekiyor. Ben oyle biliyorum. Korkma herseyin caresi var Ama basina gelene cok uzuldum. Benim ameliyatimin ustunden 1 sene gecti. Hala iyilesmedim. Nadir insanlarin basina gelen bizi buldu demek ki.
Çok teşekkür ederim cnm Sanada çok geçmiş olsun kısmet hayırlısı diyelim artık bende onu anlamıyorum bana çok saçma geldi işini ayarla hemen gel düzeltme yapıcam dedi kafamı çok karıştırdı bende en az 6ay diye okumuştum neyin kafasında anlamadım 44gün oldu daha o yüzden hiç güvenim kalmadı ona karşı
sanki odemli gibi hala ama daha cok yeni burun sabir isi baska bir doktora gosterseydin keskeEki Görüntüle 1837516 Eki Görüntüle 1837515 Bu benim ameliyat öncesi burnum başka resmim olmadığı için yakın olanlardan gönderiyorum
Nefes problemim var cnm hiç burnumdan nefes alamıyorum dr kendi kabul etti zaten kayma var dedi ben ikinci ameliyata ona güvenmediğim için araştırıyorum ödem dedim bende ama nefes alamadığım için gittiğimde kabul etti problem olduğunu kesik yerim acayip sızlıyor zaten hala yürürken bileYara daha çok taze sakin bi işlem daha yaptirma iyice bozulabilir moralini bozma iyi düşünmeye çalış bence nefesini etkilemediği sürece olan burnunla devam et her ameliyatta şans daha çok düşüyor çünkü
Öyle ümitsizliğe düşme burun estetiği çok önemlidir. İyice araştır olanların resimlerini iste facebook da fan sayfasını kontrol et.Burnumda et vardı 17yasında ameliyat olmam gerekiyordu ben ertelemiştim 23yasına kadar cnm Sonradan Burun Kemer'imde kemik çıkıntısı gibi bişey oluşmuştu Onuda düzeltelim dedi bende kabul ettim keşke etmeseydim bidaha ona olmam zaten ala güvenemem araştırmak için üye oldum cnm çok teşekkür ederim yorumun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?