Burun estetiği kabusum

Tatlım geçmiş olsun ben de o hastanede kemal beye yeni ameliyat oldum ama herşeyin bir çaresi var düzelmeyecek bir durum deil burnundaki yaraların iyice iyileşsin öyle yaptır ameliyatını ben güzel olacağına inanıyorum iyi araştır tatlım

Çok gecmiş olsun Sanada cnm inşallah Çok güzel bi burnun olur :) bende öyle yapıcam cnm çok sağol

Benim arkadaşımda o doktora ameliyat oldu. Açıkcası hastaneyi beğenmedim hiç. Çok soğuktu ocakta oldu arkadaşım ameliyatı. Ama burnu çok güzel oldu. Onunda burnunda kırılma ve et vardı. Baya parça alınmıştı. Çok acı çekti çok zordu nefes alamıyordu. Zamanla tüm şikayetleri geçti. Kontrollerine düzenli olarak gidiyor. Şu an ki sonuçtan memnun bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama korkuyorum. Gerçekten şans işi. Onun ki güzel oldu ama sizin burnunuzda kayma olmuş. Umarım tez zamanda istediğiniz gibi olur çok geçmiş olsun.

Hangi sehirrrde olddduuu hangi doktorr

Bende çok istiyorum ama hem bütçem kısıtlı hem de korkuyorum istediğim gibi olmaz daha kötü olur diye. Hadi parama kıydım kötü olursa revizyonda yaptıramam en iyisi kalsın böyle diyorum

Bende çok istiyorum ama hem bütçem kısıtlı hem de korkuyorum istediğim gibi olmaz daha kötü olur diye. Hadi parama kıydım kötü olursa revizyonda yaptıramam en iyisi kalsın böyle diyorum
Konya da olcam inşallah hakan cepniye nabayim risk alicam

ne güzel burnunuz varmış maşallah. keşke hiç elletmeseydiniz. hadi ameliyat oldunuz. şansa gidip olmasaydınız. doktorunuzu iyi araştırsaydınız. inanın ben üzüldüm sizin adınıza. ama olan olmuş artık. olmuşla ölmüşe çare yok. bundan sonrası önemli olan. umarım istediğiniz buruna kavuşursunuz. geçmiş olsun

CNN çok geçmiş olsun şuan bende senden farksızım yüzümde burnumda çok kötü durunda şuan nefes alamıyorum ilk ameliyatımda burnum düştü şuan hem düşük hem yamuk gidip konuşcam ya revizyon paramı vericek yada dava açıcam

Sizin doktorunuz kimdi peki?

Off bende 1 ay once ameliyat oldum. Yuzum taninmaz halde resmen. Olesiye pismanim . Hala insan icine cikamiyorum. Eski halimi cok ozledim . Sizi cok iyi anliyorum insallah en kisa zamanda sorunlariniz giderilir. Ancak 6 ay dolmadan yeni bir operasyon oldukca sikintili..

Hayir ama bu is biraz sans galiba. Yani tanidigim 3 kisi vardi bu dr a hicbir sikintilari yok. Ancak benin bir taraf fazla torpulendugi icin burnum fotograflarda parantez gibi duruyor. Ve oldukca kisa yuzume gore.. 1.ayim umarim duzelir.. Su stresten saclarimin 1/3 ini kaybettim 1 ayda ..
Baslarda boyle bir sorunu olup sonradan duzelen var mi acaba ? Ve yuzum yanaklarim biyik bolgem hala sis acaba bu normal mi ?

Henüz yeni düzelir zamanla. Üzülme bu kadar. Daha iyi olucaktır. Evet gerçekten biraz şans. Yani doğru doktoru bulmak şans zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…