- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
kızlar beni bıraksalar bugun olurum ama iş yeri özel sektör malum en gec 10. gün işte olmam lazım ve en uygun zaman agustostaki bayramkaç günde iyileşio morluklar ne kadar sürede gececek
25 mesajım dolsa da ben de görsem
doktorlar ameliyat sonrası rapor düzenlemiyorlar mı, en azından 1 haftalık rapor vardır diye düşünüyorum.
Benim de sormak istediğim bir sorum var. Ben kontakt lens kullanıyorum. Ameliyat sonrası malum şişlikler ve morarmalar olmakta. Lensler belli bir dönem kullanılamıyor sanırım. Lens kullanımına ne zaman başlanıyor acaba.
kızlar beni bıraksalar bugun olurum ama iş yeri özel sektör malum en gec 10. gün işte olmam lazım ve en uygun zaman agustostaki bayramkaç günde iyileşio morluklar ne kadar sürede gececek
ben de bir hafta sonra işe başlamıştım ama benim raporum 15 günlüktü.deviasyon vardı hem de revizyondu ya sanırım rapor deviasyondan alındı.Cnm morluklar zaten 1 haftada geciyor. Ben Abdulkadir Goksel'e amelitat oldum gecen yil. 10 gun sonra isbasi yapmistim. Zatem maz 10 gun rapor veriyor doktor bey
hiçbir ağrsı sızı olmuyor artık zor bir ameliyat değil burun estetiği,ben iki kere oldum ilki başarısızdı üç ay içinde çökme oldubende ameliyat olmak istiyorum ama sonrasindaki surecten korkuyorum.cok agri oluyormu
Burdaki tecrubeli arkadaslar icimi rahatlatiyor :)) biri narkozdan ve igne agrisindan biraz soz edermi lutfen, igne fobim var yoksa ameliyat surecinden bile korkmuyorum
Burdaki tecrubeli arkadaslar icimi rahatlatiyor :)) biri narkozdan ve igne agrisindan biraz soz edermi lutfen, igne fobim var yoksa ameliyat surecinden bile korkmuyorum
iyide kim 10 gun izin almiski ? yani ben maksimum 1. hafta calismistim kendini cok iyi hissediyosn disardan kotu gibi gorunsende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?