Burun Estetiği olacağım tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen..!

Merhaba,

Öncelikle sihirli dokunuşları ile beni güzelleştiren Dr Bülent Cihantimur’a ve müthiş enerjisi,tatlı
dili,güler yüzü ile bana yardımcı olan tüm ekibine teşekkür ederim.

Hepimizin kaçtığı ve korktuğu ameliyat olgusu ne kadar basit ve rahatmış.Sonuçlarını görünce bunca
seneme acıdım.Korkmuş benliğim ile internette yaptığım kısa bir araştırmanın ardından Dr Bülent
Cihantimur’a rastladım.Hemen Estetik İnternational kliniklerinin çağrı merkezini arayıp kendilerinden
randevu talebinde bulundum.Öncelikle telefona çıkan sağlık danışmanları beni son derece iyi bir
şekilde bilgilendirip Doktor Bey’in operasyonları çok yoğun olmasına rağmen 2 gün sonrası için
muayene randevusu verdiler.Bu yoğunluğunun arasında kendisine muayene olabilecek olmam benim
için büyük şanstı.İki gün sonra Kozyatağında bulundan ByOtel’in içideki merkezlerine gittiğim andan
itibaren ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım.Beni karşılayan Estetik İnternational ailesi,aile
dilyorum çünkü personelin güler yüzü ve neşesini tarif edemem.Kendimi sanki evimdeymiş gibi rahat
hissettim.Doktor Bülent Bey ile tanıştığımda ise onun müthiş tecrübesi ve bilgisi ile donandım.Hemen
ameliyat gününü kararlaştırdık.Benim şikayetim burnumun kemerli ve büyük olması aynı zamanda
kulaklarımın kepçe olmasıydı.Ameliyat günü geldiğinde biraz korktum ama gözlerimi kapatmam ile
açmam bir oldu.Ameliyatıma tam 2 plastik cerrah girdi ve çok kısa sürede tamamlandı.Hastanede
yatmama bile gerek kalmadan aynı gün taburcu oldum.Sonraki gün hemen beni arayıp herhangi bir
problemin olup olmadığını sordular.Bu beni gerçekten mutlu etti.Hastalarını takip etmeleri takdir
edilir türden.Üzerinden sadece bir hafta geçti ve kendimi harika hissediyorum.Kontrollere devamJ

Artık kendime çok daha fazla güveniyorum.Fotoğraf çektirmeye korkan ben elimden fotoğraf
makinasını düşürmüyor ve her gün onlarca fotoğraf çektiriyorum.Bu çok güzel bir duygu.

iyice araştırmak lazım ben de 2 kere oldum ameliyat. 3.sünü olmam gerekiyo arkadaşlar ilk başta benim burnum da çok güzel olmuştu sonradan düştü ve çok rahatsız oluyorum

teşekkürler Mesut Türker doktorumdu. Pişman oldum. Herkes eski burnun daha iyiydi dedi

Bi de hasta fotograflarını göremiyorum mesaj hakkım dolunca bakabilcem.

Tekrardan geçmiş olsun, 2 ameliyat kolay olmasa gerekmesaj hakkınız dolduktan sonra fotoğraflara bakarak sağlıklı bi karar verirsiniz umuyorum..hakkınızda hayırlısı olsun

teşekkür ederim. İlk ameliyatımda yutkunurken falan çok sıkıntı oldu. İkinci lokaldi zaten onda fazla ağrı da olmadı. Bi de bantlar alerji yaptı benim yüzüm de çok hassas olduğu için hiç sivilce olmayan yüzüm sivilce doldu. Sonra izleri kaldı Şimdi hem tekrar ameliyat olmam gerek hem de izler için lazer

geçmiş olsun,burun estetiği cidden çok önemli,kamufle edebileceğiniz bir yerde değil,yüzün tam ortasında,
ben de iki kere burun ameliyatı oldum,ben de estetiğin dışında deviasyonda vardı,ilk doktorum plastik cerahtı,ikincisi kbb uzmanı abdülkadir göksel,iki kere canım yandı ve iki kere maliyete sebep oldu.
eğer ilkinde doğru seçim yapsaydım ikincisine gerek kalmayacaktı.
şu anda bir sene oldu çok memnunum,estetik olduuuu diye bağıran bir burnum yok,gayet güzel ve yüzüme yakışan bir burnum var,doktorum hala burnumla ilgileniyor:) bu çok önemli,nefes almamda sıkıntı yok,
ilk doktorum deviasyonumu bile almamıştı .
ilk 6 ay da burun çökebiliyor,yani ilk 2 ay harika bir burnunuz varken 3.ayda hayal kırıklığı yaşayabiliyorsunuz,
doktor seçimi yaparken en az 8 ay önce ameliyat olmuş hastaların burunlarına bakıp değerlendirme yapın,Yeni ameliyat olmuş burunlar sizi yanıltabilir,

Sevgiler,

kızlar beni bıraksalar bugun olurum ama iş yeri özel sektör malum en gec 10. gün işte olmam lazım ve en uygun zaman agustostaki bayram kaç günde iyileşio morluklar ne kadar sürede gececek

cnm burun ameliyatı olurken doktorun çok önemi vardır.çünkü istemediğin bir sonuçla karşılaşmanı istememe doktorunu iyi araştır.çünkü 2.bir burun ameliyatıki adı revizyon rinoplastidir.bu ameliyat burunda kıkırdak bulunamadığı durumlarda kaburgandan yada kulagından alınmasıyla gerçeklerşir.oyüzden zor ve uzun ameliyattır.2.ameliyatı olmamak için doktorunun iyi olmasına dikkat et.şimdi gelelim senin ameliyatına rino ameliyatı ameliyat sonrası sızlayan hafif bir ağrı olmakla beraber şişliklerin ve morlukların olucaktır.ameliyat sonrası soğuk buz uygulaması yapılması gerekir.bu işlem morluklar için ameliyattan sonra ilk 8 saat etkilidir..daha sonra buz koymanın bir avantajı yoktur.hastane çıkışında doktorunun sana ödem sökücü ve antibiyotik ilaçları ve temizleme solisyonları vermiş olması gerekir.onları ihmal etmeden düzenli bir şekilde kullan şişliklerinin ve morluklarının çözülmesinde çok etkili oluyorlar:))daha sonra burnun ilk 2 gün falan şişer sakın korkup paniğe kapılma:))olması gereken o çünkü.ortala bir hafta sonra tanponların açılır ve şiş görüntü seni korkutmasın burnnun ameliyatın güzel geçtiyse 2 hafta içinde şişliklerin geçmiş olur.ama burnunun tam oturması 6-8 ayı bulur.ameliyat sonrası senin yapman gereken en önemli şey ilaçlarını düzgün kullanmam ve burnunu darbelere karşı falan koruman.şimdiden çok geçmiş olsun.

canımm saol yaa içime su serptin :) bnm kuzen oldu gecen hafta onunki eğriydi küçüklükten baya şiş oldu bende sadece kemik var azcık törpülenmesi gereken :) yazın ya bidee sorun cıkmasın ya diolar ya genelde yazın olunmaz diyee:)

evet doktor seçimi gerçekten çok önemli,ben ilk burun estetiğimde sonuç başarısız olduğundan 1 sene önce ikinci burun estetiğimi oldum,iki kere canım yandı ve iki kere maliyetli oldu.İkinci doktorum kbb uzmanıydı.Hala kontrollerime gitmekteyim,ikinci ameliyatımda kulak arkasından yağ dokusu alınıp burnumun üstüne yerleştirildi,çünkü ilk doktor ameliyatı yaptıktan 2 ay sonra burun gövdemde çökme oluştu.
burun estetiği olduktan sonra 1 hafta sonunda iş yerine döndüm.Zten 4 gün sonunda max tampon alınıyor,ve bir sonraki hafta başı iş başına dönebiliyorsunuz,bendeki tampon çıkartılma süresi revizyon olduğundan biraz daha uzun olmuş olabilir,
sonuç itibariyle morlukların derinliği ve oluşmasında bile doktor çoook önemli,

cok guzel tarıf etmıssınız hangı doktor yaptı nerde oldunuz amelıayatınızı arnıca kremı doktormu onerdı acaba amelıyat olmadan mı suruluyor?

Selamlar canım ameliyat oldun mu acaba? Doktorun kim bana da bilgi verebilmen mümkün mü acaba ?

burun ameliyatında hiçbir ağrı sızı olmaz arkadaşlar.20 yaşındayım 2,5 ay önce oldum çok memnunum doktoru iyi seçip güvenin dualarla girin ameliyata.ilk hafta sabır gerekiyor ama ondan sonra o günler aklınıza bile gelmiyor.ben hiçbir sıkıntı çekmedim çok şükür umarım sizin için de herşey güzel olur :)

Benim de sormak istediğim bir sorum var. Ben kontakt lens kullanıyorum. Ameliyat sonrası malum şişlikler ve morarmalar olmakta. Lensler belli bir dönem kullanılamıyor sanırım. Lens kullanımına ne zaman başlanıyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…