Burun Estetiği oluyorum ...

Benim istediğim burnumun üstündeki kemikten kurtulmaktı doktora öyle olsun böyle olsun demedim açıkçası kendisi anlattı zaten ne yapacağını güzelde oldu ben beğendim sayfa 31 de öncesi ve ameliyat sonrası resmimi yüklemiştim oradan bakabilirsin o zaman daha yeni olduğu için biraz şiş ve kalkık duruyor şimdi daha bir oturdu albüme resim yüklemeyi denerim sonrasında haber veririm bakarsın olurmu

Olur canim insallah istedigin gibi olmustur cok tesekkur ederim :)

Merhaba burnum yamuk kaldı diyen bendim yani öyle zannettim oysa 1.5 aylıkken acele ettim heyecan yaptım masajları düzenli yapınca bişey kalmadı yani siz benim gibi panik olmayın masajları düzenli uygulayın sorun çıkacağını sanmıyorum şimdi gayet memnunum iyi ki ameliyat olmuşum diyorum

İcim rahatladi valla :) suan memnunmusunuz peki istediginiz gibi oldumu bende sali gunu ameliyat olacagim cok hem cok heycanliyim hemde korkuyorum

arkadaşlar güncel fiyatı bilen var mı?

bir de muayene öncesi randevu almak gerekli mi yoksa direkt gitsek boş mu olur? ayrıca muayeneden yaklaşık ne kadar sonraya ameliyat tarihi veriyor?

Ca
arkadaşlar güncel fiyatı bilen var mı?

bir de muayene öncesi randevu almak gerekli mi yoksa direkt gitsek boş mu olur? ayrıca muayeneden yaklaşık ne kadar sonraya ameliyat tarihi veriyor?
Merhaba ben sali gunu ameliyat olacagim 2500 anlastim Randevu almadanda gidebilirsin ama beklersin

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de çarşamba günü ameliyat olacağım ve çok heycanlıyımmmm!:)) Tamer Bey; çok tatlı ve ilgili bir doktor. acaba öncesi sonrası fotoğraf gönderebilir misiniz?

Ben tamer beye 6 ay once ameliyat oldum ve memnunum fotolarimi paylasmak isterim ama buraya foto yukleyemiyorum ? Yardimci olabilir misiniz :) instgram hesabimi da belirtebilirim?
merhaba ben bu hafta çarşamba günü ameliyat olacağım ve gerçekten çok heyecanlıyım. acaba fotoğrafınızı görebiliriyim. merak ediyorum. yeni kayıt yaptırdım siteye yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

Bende yarin olacagim insallah istedigimiz gibi olur ya
Benim burun ic kemigimde egrilik varmis,tenim iyi oldugundan ameliyatim kolay olcakmis ve burnum guzel olurmus. Burun ucumda da pek bir degisiklik olmayacak. Kemeri alinacak. Bakalim giden geri de gelmiyecek ins guzel olurlar.. Bugun bikac resme de baktim dogal duruyor gercekten asiri kalkik yapay ve dumduz burunlar yapmamis. Dogal olanda da asla dumduz asiri duzgunluk yoktur zaten. Begendim. Hayirlisi bakalim.

Ben ameliyat oldum canim suan evdeyim insallah istedigimiz gibi olur sonuc

geçmiş olsun canım. ameliyatı salı gününe ertelemek zorunda kaldım. inş istediğimiz gibi olur. peki şidmi nasılsın? morarma şişlik çok var mı?
Evet suan hala sisliklerim ve morarma var ama yavas yavas geciyor su haftayi atlatim cok sıkıliyorum cunku zor olan ameliyattan sonraki surec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…