yarın ameliyat olucam ve korkmaya başladım.Evet suan hala sisliklerim ve morarma var ama yavas yavas geciyor su haftayi atlatim cok sıkıliyorum cunku zor olan ameliyattan sonraki surec
umarım istediğin gibi olur. ameliyatımı yarın olcağım ve heycanlanmaya başladım. hatta estetik cerrah olmadığı için tereddüt etmeye başladım. umarım yanlış karar vermemişimdir.Evet suan hala sisliklerim ve morarma var ama yavas yavas geciyor su haftayi atlatim cok sıkıliyorum cunku zor olan ameliyattan sonraki surec
Ameliyattan once boyle hisse kapiliyor insan hic heycanlanma umarim istedigin gibi olur benim yarin bir hafta olacakyarın ameliyat olucam ve korkmaya başladım.
umarım istediğin gibi olur. ameliyatımı yarın olcağım ve heycanlanmaya başladım. hatta estetik cerrah olmadığı için tereddüt etmeye başladım. umarım yanlış karar vermemişimdir.
Suan hastane odasinda koyun gibi yattim bekliyorum yaklasik 2 saattir. Hala almadilar. En zoru beklemek :))Ameliyattan once boyle hisse kapiliyor insan hic heycanlanma umarim istedigin gibi olur benim yarin bir hafta olacak
Merhaba canim ameliyyat oldun mu :)Suan hastane odasinda koyun gibi yattim bekliyorum yaklasik 2 saattir. Hala almadilar. En zoru beklemek :))
Sali aksami oldum ameliyat. Agrim cok sukur hic olmadi ama morluk ve sislik var. Haftaya carsamba da alcilarim cikicak. Cok merak ediyorum. Ins guzel olur. Sen nasil oldun. Alcilarini aldilar mi?Merhaba canim ameliyyat oldun mu :)
Benimde agrim olmadi neyseki o sureci atlattim alcilarim alindi suan dikis bandi var onlarda pazartsi cikartilcak :)Sali aksami oldum ameliyat. Agrim cok sukur hic olmadi ama morluk ve sislik var. Haftaya carsamba da alcilarim cikicak. Cok merak ediyorum. Ins guzel olur. Sen nasil oldun. Alcilarini aldilar mi?
Hayirli olsunnn:)darisi basima diyorum... istedigin gibi olmus mu? Benim burnumun ucu sislikten dolayi sanirim boyle bi dik ve kalkik hergun yavas yavas da morluklarim geciyor. Bakalim ne cikicak ortaya.Benimde agrim olmadi neyseki o sureci atlattim alcilarim alindi suan dikis bandi var onlarda pazartsi cikartilcak :)
Bandajlar cikinca begendim ama daha cok erken benimde burnumun ucu hala cok sis ve burun deliklerim orantili degil zamanla duzelecegini soyledi tamer bey bende takmiyorum zaten bakalim ne olcakHayirli olsunnn:)darisi basima diyorum... istedigin gibi olmus mu? Benim burnumun ucu sislikten dolayi sanirim boyle bi dik ve kalkik hergun yavas yavas da morluklarim geciyor. Bakalim ne cikicak ortaya.
Selam canim. Cikti mi bandajlarin.?Bandajlar cikinca begendim ama daha cok erken benimde burnumun ucu hala cok sis ve burun deliklerim orantili degil zamanla duzelecegini soyledi tamer bey bende takmiyorum zaten bakalim ne olcak
Bayazkelebek seni eski n burnun benimkinin ayni bende cmts ameliyat olucam sen suan memnunmusunevet bende senden sonra girdim baygınlık geçiren ben değildim benim dışımda biri daha vardı çünkü :)
Senınde burnun yüzüne çok yakışmış orda da farketmiştim kavisi ucu güle güle sağlıkla kullan canım :)
Merhabalar, ben de hem saglik hem de estetik amacli oldum ameliyat. 2 hafta sonra ise dondum. Bandajlarimi cikarana kadar ise gitmedim. Hastanede bir gece kaliniyor. Sabaha kadar da buz uygulaniyor yaninizda kalacak kisi sabaha kadar uyanik kalip buz uygulamasi yapmasini tavsiye ederim. Hatta yaninizda ekstradan jeller var eczanelerdr, onlardan da alin. Benim sisligim ve morarmam oldu ama agrim hic olmadi. Agri kesici igne bile olmadim ameliyattan sonra.. anastezi ise bence en kolay kismi ve korkulacak birsry yok zaten gerekli tahlil sonuclarina gore anasteziyi yapiorlar .. bi anezteziyi damardan veriyolar zaten kisa zamanda bayiliyorsunuz. Sonra da isminizle sizi cagrirken uyaniyorsunuz. Bu kadar. Ilk bir hafta biraz zor ama suan ofise geri dindum ve herkes begendi burnumu. Hatta yaptirmak isteyenler de var. Tamer kose cok iyi bi doktor yuzunuze gore burnunuza en az mudahaleyle en iyi sonucu aliyor. Benim odemlerim disinda birseyim kalmadi bugub 16. Gunum ve bu haliyle bile cok memnunum halimden:)
merhaba,Merhaba kizlar :) Tamer beye telefondan ve ya mailden ulasmak mümkun mu? Internet te bulmaya calistim ama herhangi bir numara göremedim.. Yurtdisinda yasadigim icin önceden hastaneye ugramak gibi bir firsatim yok malesef
merhaba,
ethica incirli hastanesinde, emin değilim ama hastanenin sitesinde mail adresi yazıyor olabilir. ayrıca randevu veya görüşme talebin varsa hastaneyi arayıp ulaşabilirsiniz.
bu arada maili buldum: tamerkose@ethica.com.tr
Canim this HTML class. Value is 05336565696 Tamer köşe nin teli ben pazartesi günü ameliyat oldum şuanda çok rahatım çok şükürler olsun kapalı burun ameliyatı oldum ne morluk ne şişlik olmadı çok şükür ertesi gun tamponlarda cikti resim isterseniz atabilirim Tamer bey müthiş bi Dr inşallah sonrasında da diye hastaları gibi sorun yasamamMerhaba kizlar :) Tamer beye telefondan ve ya mailden ulasmak mümkun mu? Internet te bulmaya calistim ama herhangi bir numara göremedim.. Yurtdisinda yasadigim icin önceden hastaneye ugramak gibi bir firsatim yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?