Burun Estetiği oluyorum ...

Evet suan hala sisliklerim ve morarma var ama yavas yavas geciyor su haftayi atlatim cok sıkıliyorum cunku zor olan ameliyattan sonraki surec
yarın ameliyat olucam ve korkmaya başladım.
Evet suan hala sisliklerim ve morarma var ama yavas yavas geciyor su haftayi atlatim cok sıkıliyorum cunku zor olan ameliyattan sonraki surec
umarım istediğin gibi olur. ameliyatımı yarın olcağım ve heycanlanmaya başladım. hatta estetik cerrah olmadığı için tereddüt etmeye başladım. umarım yanlış karar vermemişimdir.

Ameliyattan once boyle hisse kapiliyor insan hic heycanlanma umarim istedigin gibi olur benim yarin bir hafta olacak

Sali aksami oldum ameliyat. Agrim cok sukur hic olmadi ama morluk ve sislik var. Haftaya carsamba da alcilarim cikicak. Cok merak ediyorum. Ins guzel olur. Sen nasil oldun. Alcilarini aldilar mi?
Benimde agrim olmadi neyseki o sureci atlattim alcilarim alindi suan dikis bandi var onlarda pazartsi cikartilcak :)

Benimde agrim olmadi neyseki o sureci atlattim alcilarim alindi suan dikis bandi var onlarda pazartsi cikartilcak :)
Hayirli olsunnn:)darisi basima diyorum... istedigin gibi olmus mu? Benim burnumun ucu sislikten dolayi sanirim boyle bi dik ve kalkik hergun yavas yavas da morluklarim geciyor. Bakalim ne cikicak ortaya.

Hayirli olsunnn:)darisi basima diyorum... istedigin gibi olmus mu? Benim burnumun ucu sislikten dolayi sanirim boyle bi dik ve kalkik hergun yavas yavas da morluklarim geciyor. Bakalim ne cikicak ortaya.
Bandajlar cikinca begendim ama daha cok erken benimde burnumun ucu hala cok sis ve burun deliklerim orantili degil zamanla duzelecegini soyledi tamer bey bende takmiyorum zaten bakalim ne olcak

burunlarının hayırlı olsun arkadaşlar, foto atarsınız artık. nasıldı burunlarınız estetikten önce ben de doktor Arsyışındayım. benim burnun kanatlı kalın derili

Bayazkelebek seni eski n burnun benimkinin ayni bende cmts ameliyat olucam sen suan memnunmusun

arkadaşlar selam,
son zamanlarda pek uğrayan yok sanırım buraya
neyse ben yinede paylaşmak isterim, gören olur ve bişeyler yazarsa sevinirim :)

uzun bir karar aşamasından sonra ameliyat tarihime karar vermiş bulunuyorum... 5 Ekim de kısmet olur bir aksilik çıkmaz ise Tamer Köse'ye ameliyat olacağım.

şimdiden düşündükçe heyecanlanıyorum, korkum ameliyattan yok aslında ama nedense garip garip şeyler geliyor arada aklıma, en büyük endişem nedense anestezi. ya etkisi erken geçerse acı hissedersem, ya hiç uyanamazsam ( hemen kızım geliyor aklıma) kızım o gece ben olmadan durabilecek mi... bunun gibi düşünceler.

bu yıl mart ayında eşim de ameliyat oldu Tamer beyde, onun sadece sağlık içindi aynı gün akşam eve geldi. o beni arada sakinleştiriyor endişelenme herşey iyi olacak sıkıntılarından kurtulacaksın diyor ama biraz süre sonra yine aklıma aynı şeyler geliyor.

ameliyat olmuş, tecrübe sahibi arkadaşlar, özellikle anneler beni cesaretlendirmek için tavsiyelerinize ihtiyacım var.
ameliyat günü sabah sıkı bir kahvaltı saat 10:00a kadar dediler sonra saat 16:00'da ameliyat olacak o saate kadar yeme içme yok dediler.
hastanede kaç gece kalıcam diye sormayı unuttum ama ...
hastane için neler getirdiniz siz yanınızda?
morluk olmasını engellemek amaçlı birşey sürülüyor mu? (ben yanımda arnica getirsemmi diye düşünüyorum?)
kaç gün sonra işe döne bildiniz?

Merhabalar, ben de hem saglik hem de estetik amacli oldum ameliyat. 2 hafta sonra ise dondum. Bandajlarimi cikarana kadar ise gitmedim. Hastanede bir gece kaliniyor. Sabaha kadar da buz uygulaniyor yaninizda kalacak kisi sabaha kadar uyanik kalip buz uygulamasi yapmasini tavsiye ederim. Hatta yaninizda ekstradan jeller var eczanelerdr, onlardan da alin. Benim sisligim ve morarmam oldu ama agrim hic olmadi. Agri kesici igne bile olmadim ameliyattan sonra.. anastezi ise bence en kolay kismi ve korkulacak birsry yok zaten gerekli tahlil sonuclarina gore anasteziyi yapiorlar .. bi anezteziyi damardan veriyolar zaten kisa zamanda bayiliyorsunuz. Sonra da isminizle sizi cagrirken uyaniyorsunuz. Bu kadar. Ilk bir hafta biraz zor ama suan ofise geri dindum ve herkes begendi burnumu. Hatta yaptirmak isteyenler de var. Tamer kose cok iyi bi doktor yuzunuze gore burnunuza en az mudahaleyle en iyi sonucu aliyor. Benim odemlerim disinda birseyim kalmadi bugub 16. Gunum ve bu haliyle bile cok memnunum halimden:)

Merhaba kizlar :) Tamer beye telefondan ve ya mailden ulasmak mümkun mu? Internet te bulmaya calistim ama herhangi bir numara göremedim.. Yurtdisinda yasadigim icin önceden hastaneye ugramak gibi bir firsatim yok malesef

cevabınız için öncelikle çok teşekkür ederim.
sonrası için ise 3 yaşında bir kızım olduğu için biraz endişeliyim, alçı varken korkar mı sürekli dokunmak ister mi filan diye..
sizin için bir mahsuru yoksa mesaj ile önce/sonra resmi de görebilir miyim?

Merhaba kizlar :) Tamer beye telefondan ve ya mailden ulasmak mümkun mu? Internet te bulmaya calistim ama herhangi bir numara göremedim.. Yurtdisinda yasadigim icin önceden hastaneye ugramak gibi bir firsatim yok malesef
merhaba,

ethica incirli hastanesinde, emin değilim ama hastanenin sitesinde mail adresi yazıyor olabilir. ayrıca randevu veya görüşme talebin varsa hastaneyi arayıp ulaşabilirsiniz.

Selamm herkese,
Bu başlığı aktif tutmalıyız bence :) Ben de 14 Eylül'de Tamer Bey'e ameliyat oluyorum.. İlk başta cok rahattım ama gün yaklaştıkça korkularım artmaya başladı Ben anesteziden değil de daha cok istediğim gibi olmazsa kısmı hakkında endişeliyim.. Ameliyat olanlar süreçle ilgili olarak ve önce/sonra fotoğraf paylaşımı yaparlarsa cok memnun oluruz.

Ameliyat olanlara geçmiş olsun şimdiden..

Canim this HTML class. Value is 05336565696 Tamer köşe nin teli ben pazartesi günü ameliyat oldum şuanda çok rahatım çok şükürler olsun kapalı burun ameliyatı oldum ne morluk ne şişlik olmadı çok şükür ertesi gun tamponlarda cikti resim isterseniz atabilirim Tamer bey müthiş bi Dr inşallah sonrasında da diye hastaları gibi sorun yasamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…